Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Πριν απο λίγο έγραψα (με τα βλαχοαγγλικά μου) στο φόρουμ NetGear, στο νήμα του Peedroo για το παραπάνω πρόβλημα.
Άντε να δούμε...

δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά έχω στείλει αρκετά mail χωρίς αποτέλεσμα και πλέον δεν ασχολούμαι. . δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Δεν την βλέπω καλά την παραγγελία μου απο το you.gr
Το status παραμενει "ανοικτό" και η τιμή γύρισε σε 00.00 (στην παραγγελια μου, στο site δείχνει να πωλείται ακόμα).
Μάλλον παει για ακύρωση.
Αλλοι που παραγγείλατε τι σας βγάζει στην κατασταση της παραγγελίας σας?

εγω το παρέλαβα σήμερα

Eιναι φυσιολογικο η εμφανιση/ποιοτητα των υποτιτλων να εξαρταται απο την αναλυση της ταινιας;

Σε avi χαμηλης αναλυσης οι υποτιτλοι ειναι επισης χαμηλης αναλυσης, με "δοντακια", χωρις σκια και δε διαβαζονται ευκολα.
Αν τον ιδιο υποτιτλο τον βαλω σε φακελο με mkv μου τους εμφανιζει μια χαρα.
Μιλαω παντα για εξωτερικο .srt

Δε θυμαμαι κατι τετοιο σε παλιοτερο media player που ειχα αλλα το "κουφο" ειναι οτι παρατηρω το ιδιο και στο pc με το vlc...:stupid:

ούτε στο boxee συμβαίνει αυτό,οι υπότιτλοι σε ολα τα αρχεία sd/hd είναι υψηλής ανάλυσης,στο netgear μου βγήκαν τα μάτια

ούτε στο boxee συμβαίνει αυτό,οι υπότιτλοι σε ολα τα αρχεία sd/hd είναι υψηλής ανάλυσης,στο netgear μου βγήκαν τα μάτια
Για λεγε εντυπωσεις,αν ειναι να παρακαλαω να ακυρωθει η παραγγελια :flipout:

Για λεγε εντυπωσεις,αν ειναι να παρακαλαω να ακυρωθει η παραγγελια :flipout:

μέχρι στιγμής προτιμώ το boxee,το μαύρο στο boxee είναι μαύρο στο netgear είναι προς το γκρίζο, άσε που δεν ξεχωρίζει tv shows/movies και σαν να μην έφτανε αυτό δεν ξεχωρίζει ούτε τις σεζόν το sg-1 που έχει 10 σεζόν το έχει 10 φορές στο wall

Last edited:
Παιδιά...να βάλουμε σε μια σειρά τα πράγματα.
1) Υπότιτλοι χαμηλής ή υψηλής ανάλυσης ...δεν υπάρχουν. Αυτό το γνωρίζουμε ! Αρα εάν βλέπουμε υπότιτλους με δοντάκια και μεγάλους ως εκ τούτου σημαίνει ότι έχουμε ρυθμίσει το aspect ratio σε κατάσταση zoom ή κάποια άλλη ώστε να καλύπτει η ταινία( η οποία προφανώς είναι SD ) όλη την TV μας. Εάν την ίδια ταινία την βάλετε σε normal aspect ratio θα σας πιάσει το 1/4 της TV. Λογικό οι υπότιτλοι να φαίνονται έτσι .
2) Το μαύρο στο Netgear είναι ολόμαυρο !!! ( 36 bit) Εάν όχι τότε είναι θέμα ρύθμισης της TV κι όχι του Netgear.
3) To xbmc και το boxee είναι internet oriented πλατφορμες και αντλούν τις πληροφορίες που δίνουν στο moviewall αυτόματα από add-ons τύπου imdb. Στο Netgear πρέπει να μπουν όλα αυτά χεράτα ή μέσω προγραμμάτων όπως είναι το Media center master - που θεωρώ κορυφαίο......
4) Οι άνθρωποι είναι λίγο αργοί....Φτιάχνουν το ένα και χαλάνε το άλλο το φτιαγμένο. Θέλει λίγη υπομονή. Εγώ πιστεύω ότι θα την βρούν την άκρη....

Εγώ συνεχίζω - λόγω δικτυακής ικανότητας και εικόνας - να το έχω ως βασικό player.....:D

Παιδιά...να βάλουμε σε μια σειρά τα πράγματα.
1) Υπότιτλοι χαμηλής ή υψηλής ανάλυσης ...δεν υπάρχουν. Αυτό το γνωρίζουμε ! Αρα εάν βλέπουμε υπότιτλους με δοντάκια και μεγάλους ως εκ τούτου σημαίνει ότι έχουμε ρυθμίσει το aspect ratio σε κατάσταση zoom ή κάποια άλλη ώστε να καλύπτει η ταινία( η οποία προφανώς είναι SD ) όλη την TV μας. Εάν την ίδια ταινία την βάλετε σε normal aspect ratio θα σας πιάσει το 1/4 της TV. Λογικό οι υπότιτλοι να φαίνονται έτσι .
2) Το μαύρο στο Netgear είναι ολόμαυρο !!! ( 36 bit) Εάν όχι τότε είναι θέμα ρύθμισης της TV κι όχι του Netgear.
3) To xbmc και το boxee είναι internet oriented πλατφορμες και αντλούν τις πληροφορίες που δίνουν στο moviewall αυτόματα από add-ons τύπου imdb. Στο Netgear πρέπει να μπουν όλα αυτά χεράτα ή μέσω προγραμμάτων όπως είναι το Media center master - που θεωρώ κορυφαίο......
4) Οι άνθρωποι είναι λίγο αργοί....Φτιάχνουν το ένα και χαλάνε το άλλο το φτιαγμένο. Θέλει λίγη υπομονή. Εγώ πιστεύω ότι θα την βρούν την άκρη....

Εγώ συνεχίζω - λόγω δικτυακής ικανότητας και εικόνας - να το έχω ως βασικό player.....:D

1) σε σχέση με το boxee πραγματικά καμία σχέση (όσοι τα έχουν δει και τα δυο ξέρουν τι λέω)
2) θέμα tv δεν υπάρχει,στην ίδια είσοδο και τα δυο
3) και εγώ αυτό χρησιμοποιώ

1) σε σχέση με το boxee πραγματικά καμία σχέση (όσοι τα έχουν δει και τα δυο ξέρουν τι λέω)
2) θέμα tv δεν υπάρχει,στην ίδια είσοδο και τα δυο
3) και εγώ αυτό χρησιμοποιώ

Oλα είναι θέμα ρυθμίσεων TV <--> Media player .

Στο Netgear πατώντας Aa υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες .
Πολύ σωστά ο vadergr μίλησε για gamma correction.

Tελικα,το πηρε καποιος αλλος εκτος απο τον φιλο leo06 ; Oχι τιποτα αλλο, για να δουμε ποσα κομματια ειχαν τελικα 1 ή 2 :flipout:

Last edited:
Oλα είναι θέμα ρυθμίσεων TV <--> Media player .

Στο Netgear πατώντας Aa υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες .
Πολύ σωστά ο vadergr μίλησε για gamma correction.

για το μαύρο έχεις δίκιο ενώ στα μενού είναι οκ όταν ξεκινάει η ταινία για κάποιο λόγο το μαύρο φαινετε σαν γκρίζο,όταν παίζει η ταινία πάω settings βάζω deep color off ξανά στο 36 bits και όταν επιστρέφω στην ταινία είναι οκ

Tελικα,το πηρε καποιος αλλος εκτος απο τον φιλο leo06 ; Oχι τιποτα αλλο, για να δουμε ποσα κομματια ειχαν τελικα 1 ή 2 :flipout:

26/7 το είδα στο site τους από τύχη και το παράγγειλα, στις 28/7 μου το έφεραν στο κατάστημα και πήγα και το πήρα...

26/7 το είδα στο site τους από τύχη και το παράγγειλα, στις 28/7 μου το έφεραν στο κατάστημα και πήγα και το πήρα...
Σε πηραν τηλεφωνο,οτι ηρθε απο το καταστημα´;Η παραγγελια online απο εκκρεμης,εγινε ολοκληρωνενη πριν το παραλαβεις ,γιατι σε μενα και τον αγαπητο διαχειριστη μηδενισαν το ποσο της παραγγελιας και ειναι στις εκκρεμεις (μαλλον δεν ειχαν αλλα κομματια).

Σε πηραν τηλεφωνο,οτι ηρθε απο το καταστημα´;

Μου έστειλαν μήνυμα στο κινητό, όπως κάνει και το eshop και το getinow.Ποιος ξέρει, ίσως να είχαν λίγα κομμάτια.Μακάρι να σας το φέρουν πάντως, αξίζει το μηχανηματάκι και μόνο για την εικόνα του, σαφέστατα καλύτερο από το Med 400X που είχα πριν στο δεύτερο σύστημα.

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

3.2.14 Release Notes

Fixed subtitles disappearing too soon
Fixed browse music by genre
Fixed YouTube playback
Fixed search keys prqs -> pqrs

Λες;

Ναι τελικά το έφτιαξαν οι υπότιτλοι εμφανίζονται κανονικά ΟΛΟΙ.