Παιδιά...να βάλουμε σε μια σειρά τα πράγματα.
1) Υπότιτλοι χαμηλής ή υψηλής ανάλυσης ...δεν υπάρχουν. Αυτό το γνωρίζουμε ! Αρα εάν βλέπουμε υπότιτλους με δοντάκια και μεγάλους ως εκ τούτου σημαίνει ότι έχουμε ρυθμίσει το aspect ratio σε κατάσταση zoom ή κάποια άλλη ώστε να καλύπτει η ταινία( η οποία προφανώς είναι SD ) όλη την TV μας. Εάν την ίδια ταινία την βάλετε σε normal aspect ratio θα σας πιάσει το 1/4 της TV. Λογικό οι υπότιτλοι να φαίνονται έτσι .
2) Το μαύρο στο Netgear είναι ολόμαυρο !!! ( 36 bit) Εάν όχι τότε είναι θέμα ρύθμισης της TV κι όχι του Netgear.
3) To xbmc και το boxee είναι internet oriented πλατφορμες και αντλούν τις πληροφορίες που δίνουν στο moviewall αυτόματα από add-ons τύπου imdb. Στο Netgear πρέπει να μπουν όλα αυτά χεράτα ή μέσω προγραμμάτων όπως είναι το Media center master - που θεωρώ κορυφαίο......
4) Οι άνθρωποι είναι λίγο αργοί....Φτιάχνουν το ένα και χαλάνε το άλλο το φτιαγμένο. Θέλει λίγη υπομονή. Εγώ πιστεύω ότι θα την βρούν την άκρη....
Εγώ συνεχίζω - λόγω δικτυακής ικανότητας και εικόνας - να το έχω ως βασικό player.....