Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Περιττό να πω ότι όποιος έχει iPhone δεν πρέπει να το χάσει αυτό το application ε?

Μπορει κανεις να μου πει την ακριβή ονομασία του app για τι δεν την βρίσκω στο app store?

Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Μπορει κανεις να μου πει την ακριβή ονομασία του app για τι δεν την βρίσκω στο app store?

http://www.jamieburchell.com/neotv

Ακολουθησε τα 3 βήματα που λέει και θα είσαι ΟΚ. ( Είναι πολύ απλό και γρήγορο)

1) Δεν κυκλοφορούν πολλά apps. Οτι κυκλοφορεί είναι αποτέλεσμα ανεξάρτητων users
2) Σαν Internet Media έχει: Youtube , Flickr , TuneIn radio , Internet news channels...
3) To DLNA απανεργοποιείται μια χαρά. Κάποιοι απλώς δεν μπορούν . Χρειάζεται επανεκκίνηση εκείνη την στιγμή που το επιλέγεις. ( Την απενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας την έχω επισημάνει και ποστάρει εδώ και μισό χρόνο)
4)Τις ρυθμίσεις τις φυλάει σε όποιο μέρος θέλεις εσύ. (Σου δίνει επιλογές) Εγώ τις έχω σε κάρτα SD.
5)Downmix σε στέρεο δεν θα έχεις πρόβλημα σχεδόν πουθενά.

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Παιδιά μετά από πώληση του wd tv live 2009 generation2 όχι γιατί είχα καποιο πρόβλημα ίσα - ίσα ήμουν υπερευχαριστημένος γιατί είχε τρομερή υποστήριξη περισσοτερο από ανεπίσημες πήγες παρά από την ίδια την wd που το απογείωναν σαν high definition media player το μόνο μείον του είναι ότι δεν είχε
1. Καθόλου υποστήριξη bluray menu
και
2. dts-hd pass-through.

Και το πούλησα για να αγοράσω το νεότερο wd tv live 2011 generation 3 με το Sigma 8670 @ 700Mhz έναντι του 8642 @ 667Mhz που έχει το netgear ntv550.

Από εσάς που το έχετε τι εντυπώσεις έχετε αποκτήσει από τη χρήση του και αν κάποιος από εσάς έχει και το wd tv live 2009 generation2 αλλά και το netgear ntv550 ποιο από τα δυο προτιμάει περισσοτερο και γιατί?

Κάτοχος και των 2 θεωρώ το Netgear αρκετά ανώτερο σε πολλούς τομείς
Στον τομές της εικόνας ελαφρώς καλύτερο
Στην κίνηση σίγουρα καλύτερο
Ενώ στην εικόνα οι διαφορές δεν είναι μεγάλες στον ήχο δεν υπάρχει σύγκριση
Υποστήριξη DTS-MA απο παντού BR,mkv ακόμα και flac!!!
Flac με DTS , και flac 5.1 τα παίζει κανονικά και όχι stereo που τα έβλεπε το live
Σαν player ήχου κορυφαίο ακόμα και playlist φτιάχνεις με ενα κλικ
Moviesheets αυτόματα (μέσω PC) χωρίς Thumbgen μια μια ταινία
BR-full menu άνετα
Τι να σου πώ μια σελίδα μπορώ να γράφω με τα πλεονεκτήματα

Τώρα μειονεκτήματα
Το firm είναι πιο ασταθές απο το Live Τρώει μια στο τόσο κανένα κόλλημα και χάνει τον ήχο ή τους υπότιτλους
+ Αμα το βγάλεις απο το ρεύμα πάει το resuming στις ταινίες

Γενικά το live το έχω παροπλίσει Το 550 το θεωρώ πολύ καλύτερο
Ελπίζω να βοήθησα

Από εσάς που το έχετε τι εντυπώσεις έχετε αποκτήσει από τη χρήση του και αν κάποιος από εσάς έχει και το wd tv live 2009 generation2 αλλά και το netgear ntv550 ποιο από τα δυο προτιμάει περισσοτερο και γιατί?
Είχα wd tv live(το έχω δώσει) και το netgear ntv550 μαζί.
Το netgear ntv550 είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από το live σε ποιότητα εικόνας και ήχου.
Ακόμα το netgear ntv550 είναι πιο πλήρη και από πλευράς συνδέσεων.
Στα μειονεκτήματα του netgear ntv550 είναι τα προβλήματα που είχε με τους υπότιτλους και κάποια αστάθεια που έχουν τα firm.

Παιδιά αν είναι να κάνεις ολόκληρη διαδικασία για να απενεργοποιήσεις απλά το dlna τότε άστα να πάνε άλλωστε πιστεύω από τι στιγμή που το έχει στις ρυθμίσεις λογικά πρέπει απλά να επιλέγεις να είναι ενεργοποιημένο ή όχι και όχι να κάνεις τις ιστορίες με το κλείσε το μηχάνημα κ.τ.λ.

Όσο τώρα αφορά τα κολλήματα που λέτε τι ακριβώς εννοείτε?

Επίσης έχετε δοκιμάσει να παίξετε ταινίες που έχουν απαιτήσεις όπως "ViDEO CODEC.....: x264, 2pass, L5.1" κ.τ.λ.

Κάτοχος και τον δύο κ εγώ ακόμη και σήμερα...Δεν τίθεται σύγκριση μεταξύ του live και του netgear. Το live δείχνει πολύ απλό μπροστά στο 550. Αλλά ας μη ξεχνάμε πόσο έκανε το ένα και πόσο το άλλο!
Καλύτερη εικόνα, καλύτερη κίνηση...νομίζεις ότι την διαφορά την κάνει η τηλεόραση! Ένα μικρό προβληματάκι με το τονισμένο α που λύνεται σχετικά εύκολα αλλά το συγχωρούμε..υ.γ. και το τηλεχειριστήριο κανονικό, όχι δείγμα!

Aυτό με την καλύτερη κίνηση θα ήθελα να μου το περιγράψει αναλυτικά κάποιος... :chinscratch:

Χε.χε....Να σας δανείσουμε έναν να μας πείτε την γνώμη σας ? :D

Να σου πω αυτό είναι μια πολύ καλή πρόταση.

Αν είναι κάποιος διατεθειμένος να το κάνει εγώ ψήνομαι άγρια.

Αν έχετε να προτείνετε και κανένα μαγαζί στην Αθήνα που να το πουλάει σε νορμάλ τιμή και όχι στα 180 ευρώ και βάλε καλώς.

Last edited:
Χε.χε....Να σας δανείσουμε έναν να μας πείτε την γνώμη σας ? :D

Σ' ευχαριστώ για την προσφορά/εμπιστοσύνη Νίκο, αλλά δυστυχώς πέφτω λίγο μακριά... :D -bye-

Χθες προσπάθησα να αποθηκεύσω κανα ελληνικό ραδιοφωνικό στθμό ( απο το web interface που είναι πολύ βολικό) αλλα δεν τα κατάφερα.
Το εχει κάνει κανείς;
Μήπως χρειάζεται κάποιο ειδικό φορμάτ στη διεύθυνση του σέρβερ;
Ενα παράδειγμα (δ/νσης) θα βοηθούσε.

Ευχαριστώ.

Κανείς ;;;

Χθες προσπάθησα να αποθηκεύσω κανα ελληνικό ραδιοφωνικό στθμό ( απο το web interface που είναι πολύ βολικό) αλλα δεν τα κατάφερα.
Το εχει κάνει κανείς;
Μήπως χρειάζεται κάποιο ειδικό φορμάτ στη διεύθυνση του σέρβερ;
Ενα παράδειγμα (δ/νσης) θα βοηθούσε.

Ευχαριστώ.

Σημερα για πρωτη φορα συνεδεσα το Player στο δικτυο...Παρολο που συνδεθηκε αμεσως και μπηκε και internet οταν παει να κανει scan media files απο τον ενα και μοναδικο φακελο που εχω Shared ,βρισκει τα αρχεια .....αλλα μου γραφει οτι θελει 1656 λεπτα!!!!!!!

Το μεγεθος του φακελου ειναι 92 Gb....

Τι παιζει ρε παιδια....????

καλημερα φιλε μου.Ακου τι θα κανεις.
1)Network -> Wired -> obtain IP address automatically.
2)Server options -> βάλε "enabled" το share.
3)Media locations -> Select media sources. Επέλεξε " I dont see my media" ωστε να ξανακάνει ένα σκανάρισμα πάλι...και μετά πήγαινε σε ένα ένα τα κουτάκια που αντιστοιχούν στις τοποθεσίες του δικτύου σου τις οποίες έχει βρει το NTV550 και τικάρισε εκείνες που θέλεις να βλέπει.

Μετά πήγαινε Media locations και ξαναπές του "scan for media" .
Εκεί θα περιμένεις λίγο....ανάλογα με το πόσες ταινίες , ή μουσική ή φωτογραφίες έχεις στα διάφορά media locations σου.

Σημερα για πρωτη φορα συνεδεσα το Player στο δικτυο...Παρολο που συνδεθηκε αμεσως και μπηκε και internet οταν παει να κανει scan media files απο τον ενα και μοναδικο φακελο που εχω Shared ,βρισκει τα αρχεια .....αλλα μου γραφει οτι θελει 1656 λεπτα!!!!!!!

Το μεγεθος του φακελου ειναι 92 Gb....

Τι παιζει ρε παιδια....????

1) Αργό δίκτυο
2) Εκτός από videos ,έχεις και μουσικά files και φωτογραφίες όπου ιδιαίτερα οι τελευταίες καθυστερούν λίγο
3) Μην δίνεις και πολύ σημασία τι σου λέει αρχικά . Στην πορεία αυτό θα αλλάξει και θα αποκτήσεις τον πραγματικό χρόνο.

Καλησπερα ...και σας ευχαριστω και τους δυο για την βοηθεια σας!

Μετα απο ωρες προσπαθειων δεν εχω καταφερει και πολλα....Το μονο που καταφερα ειναι να κανει scan ολο τον shared φακελο που ειχα στο pc μετα απο 38 λεπτα περιπου.

Μολις τελειωσε με εβγαλε απο μονο του στην σελιδα network οπου μου εγραφε οτι δεν μπορει να συνδεθει με το δικτυο.

Μετα απο restart ξανασυνδεεται αλλα οταν παω να μπω σε καποιο φακελο κολλαει και πολλες φορες πρεπει να το βγαλω απο την πριζα...

Το firmware που εχω περασμενο ειναι το 3.2.16

Φιλε OnlineN τι εννοεις αργο δικτυο?
Ταχυτητα τοπικου δικτυου ειναι 100 Mbit/sec

Ειμαι ετοιμος να το πεταξω απο τον τεταρτο...!!!