Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Καλησπερα ...και σας ευχαριστω και τους δυο για την βοηθεια σας!

Μετα απο ωρες προσπαθειων δεν εχω καταφερει και πολλα....Το μονο που καταφερα ειναι να κανει scan ολο τον shared φακελο που ειχα στο pc μετα απο 38 λεπτα περιπου.

Μολις τελειωσε με εβγαλε απο μονο του στην σελιδα network οπου μου εγραφε οτι δεν μπορει να συνδεθει με το δικτυο.

Μετα απο restart ξανασυνδεεται αλλα οταν παω να μπω σε καποιο φακελο κολλαει και πολλες φορες πρεπει να το βγαλω απο την πριζα...

Το firmware που εχω περασμενο ειναι το 3.2.16

Φιλε OnlineN τι εννοεις αργο δικτυο?
Ταχυτητα τοπικου δικτυου ειναι 100 Mbit/sec

Ειμαι ετοιμος να το πεταξω απο τον τεταρτο...!!!

θα ήταν καλύτερο να τακτοποιήσεις τον shared φακελο που έχεις ως εξής:
Φτιάξε ένα φάκελο και βάλε μέσα τα movies
Εναν άλλο και βάλε μέσα τα audio
και άλλον έναν για τις φωτογραφίες σου και "πες" στο NTV550 να ψάχνει μόνο σε αυτούς τους υποφακέλους.
Εάν αυτό που έχεις shared είναι γεμάτο με διάφορα αρχεία ..π.χ. ένας δίσκος που έχει τα πάντα μέσα ...από προγράμματα μέχρι αρχεία office αυτό θα ήταν καταστροφικό.
Γιατί όλα τα προγράμματα αλλά και τα αρχεία έχουν - πολλά από αυτά - μουσικές και φωτογραφίες που φυσικά το Netgear θα τις βρεί όλες ............

θα ήταν καλύτερο να τακτοποιήσεις τον shared φακελο που έχεις ως εξής:
Φτιάξε ένα φάκελο και βάλε μέσα τα movies
Εναν άλλο και βάλε μέσα τα audio
και άλλον έναν για τις φωτογραφίες σου και "πες" στο NTV550 να ψάχνει μόνο σε αυτούς τους υποφακέλους.
Εάν αυτό που έχεις shared είναι γεμάτο με διάφορα αρχεία ..π.χ. ένας δίσκος που έχει τα πάντα μέσα ...από προγράμματα μέχρι αρχεία office αυτό θα ήταν καταστροφικό.
Γιατί όλα τα προγράμματα αλλά και τα αρχεία έχουν - πολλά από αυτά - μουσικές και φωτογραφίες που φυσικά το Netgear θα τις βρεί όλες ............

Μα ετσι το εχω....Ενα φακελο που περιεχει 4 υποφακελους....BR Movies - Tv Series - Photos - Music

Μονο σ αυτους ψαχνει....κ τωρα παρολο που τα διαβασε ολα δεν τα παιζει.....

Εχω πελαγωσει...

Μα ετσι το εχω....Ενα φακελο που περιεχει 4 υποφακελους....BR Movies - Tv Series - Photos - Music

Μονο σ αυτους ψαχνει....κ τωρα παρολο που τα διαβασε ολα δεν τα παιζει.....

Εχω πελαγωσει...

Κάνε μια επανεκκίνηση. Κλειστό όμως όχι stand by .
Επίσης τι χρησιμοποιείς ως cash memory? Εχεις κανένα usb στικ ? ή καμμιά SD card ?

Κάνε μια επανεκκίνηση. Κλειστό όμως όχι stand by .
Επίσης τι χρησιμοποιείς ως cash memory? Εχεις κανένα usb στικ ? ή καμμιά SD card ?

Τι εννοεις κλειστό...οχι standby?
εχω ενα usb stick

Τωρα συνειδητοποιω οτι δεν κανει και update firmware μεσω usb....

Τι εννοεις κλειστό...οχι standby?
εχω ενα usb stick

Τωρα συνειδητοποιω οτι δεν κανει και update firmware μεσω usb....

Από τις ρυθμίαεις μπορείς να του πεις να κλείνει τελείως ή να παραμένει σε stand by mode. Μια σίγουρη μέθοδος για να μην το ψάχνεις τώρα είναι βγάζεις πρίζα .....βάζεις πρίζα... για να ξαναμπουτάρει. Μπας και στρώσει....

Από τις ρυθμίαεις μπορείς να του πεις να κλείνει τελείως ή να παραμένει σε stand by mode. Μια σίγουρη μέθοδος για να μην το ψάχνεις τώρα είναι βγάζεις πρίζα .....βάζεις πρίζα... για να ξαναμπουτάρει. Μπας και στρώσει....

Συνηθως το βγαζω απο την πριζα γιατι κολλαει...

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν βλεπει το update image στο usb stick....
Και γιατι ενω γραφει Internet connection succesfull βγαζει τον καιρο κτλ δεν steamαρει καθολου απο youtube....

Καμια αλλη ιδεα????

Συνηθως το βγαζω απο την πριζα γιατι κολλαει...

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν βλεπει το update image στο usb stick....
Και γιατι ενω γραφει Internet connection succesfull βγαζει τον καιρο κτλ δεν steamαρει καθολου απο youtube....

Καμια αλλη ιδεα????

Για βάλε κι αυτό :

http://ntfamily.myetrayz.net:8080/r...oad.php?r_id=17e62166fc8586dfa4d1bc0e1742c08b

Αυτο που διαπιστωνω αυτη τη στιγμη ειναι οτι το συγκεκριμενο usb stick οτι και να βαλω μεσα δεν το διαβαζει καθολου.
Εβαλα μεσα μερικα τραγουδια το εβαλα και στις δυο εισοδους και γραφει no usb devices attached.

Αντιθετα τον σκληρο δισκο τον βλεπει αμεσως....

Πιστεύω αν το συνδέσεις στο ίντερνετ μέσω lan λογικά θα βρει μόνο του ότι υπάρχει νεότερο firmware και θα σε ρωτήσει αν θες να το αναβαθμίσεις.

Επειδή δεν το έχω φαντάζομαι ότι από τη στιγμή που υποστηρίζει δίκτυο θα έχει και αυτή τη δυνατότητα.

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Πιστεύω αν το συνδέσεις στο ίντερνετ μέσω lan λογικά θα βρει μόνο του ότι υπάρχει νεότερο firmware και θα σε ρωτήσει αν θες να το αναβαθμίσεις.

Επειδή δεν το έχω φαντάζομαι ότι από τη στιγμή που υποστηρίζει δίκτυο θα έχει και αυτή τη δυνατότητα.

To τελευταιο ΕΠΙΣΗΜΟ update το εχω περασει οπως λες....

Τελικα πεταξα το img στον σκληρο δισκο και το ειδε.Αυτη τη στιγμη κανει update σε 3.2.21

Για να δουμε.....

Μακάρι να σου διορθώσει όλα τα προβλήματα η έκδοση 3.2.21 από την 3.2.16 που είχες.

Για ποιο λόγο δεν το έβλεπε πριν το usb flash disc?

Γενικώς είχε θέματα το ntv550 με το firmware 3.2.16 που διορθώθηκαν με την 3.2.21?

Μακάρι να σου διορθώσει όλα τα προβλήματα η έκδοση 3.2.21 από την 3.2.16 που είχες.

Για ποιο λόγο δεν το έβλεπε πριν το usb flash disc?

Γενικώς είχε θέματα το ntv550 με το firmware 3.2.16 που διορθώθηκαν με την 3.2.21?

Το NTV550 έχει μια περίεργη προτίμηση σε usb sticks. Είναι κάποια που δεν τα βλέπει....
Κάποια θεματάκια σε κάποια format ήχου νομίζω.....

To τελευταιο ΕΠΙΣΗΜΟ update το εχω περασει οπως λες....

Τελικα πεταξα το img στον σκληρο δισκο και το ειδε.Αυτη τη στιγμη κανει update σε 3.2.21

Για να δουμε.....

Πως .....πάει ? Εγινε τίποτα καλό ? Εφτιαξε ?

Πως .....πάει ? Εγινε τίποτα καλό ? Εφτιαξε ?

Sorry,εφυγα για δουλεια κ μολις γυρισα.....

Λοιπον το Update εγινε κανονικοτατα! Παρολα αυτα το μηχανακι αρνειται να συνεργαστει με το δικτυο μου....
Εχουμε κ λεμε...πλεον δεν σκαναρει τα αρχεια απο το Shared folder.
Περασα το προγραμματακι στον υπολογιστη το οποιο δεν βλεπει κ αυτο NTV550.

Αυτο που δεν ξερω ειναι πως να τα ξανακανω ΟΛΑ απο την αρχη.Δηλαδη να ειναι σαν να μπαινει πρωτη φορα στο net.
Δε με ρωταει πλεον που θελω να βαλω την cache.Μπορω να το ορισω απο καπου?

Δεν καταλαβαινω γιατι ενω συνδεεται στο Internet,βγαζει καιρο, οταν παω να βαλω youtube κολλαει το συμπαν!!!!
Η γραμμη μου φαινεται καλη....οταν δηλαδη βαζω το Laptop στην αλλη ακρη (εκει που ειναι το ntv550 δηλαδη) μπαινει κανονικα! εκανα κ ενα speedtest κ μου βγαζει τις ταχυτητες που εχω κανονικα κι ας ειναι 14 μετρα μακρια το router...

Help me οποιος μπορει γιατι ειναι κριμα να παει ακλαφτο το μηχανημα!!!

@Pavlosval
Οπως θα έχεις καταλάβει το πρόβλημα είναι μεμονωμένο. Οφείλεται είτε στο δίκτυο σου, είτε σε ελαττωματικό μηχάνημα.
Κανένα από τα προβλήματα που περιγράφεις δεν έχω αντιμετωπίσει. (από όσα αναφέρεις μόνο στο youtube έχω καιρό να μπω και επιφυλάσσομαι)

Μη παιδεύεσαι και μη σπας τα νεύρα σου. Η σύνδεση στο οικιακό δίκτυο γίνεται με απλά βήματα χωρίς να απαιτούνται ειδικές γνώσεις.
Δοκίμασε να αλλάξεις καλώδιο δικτύου, διαφορετικά επιστρέφεις πίσω το player.

Sorry,εφυγα για δουλεια κ μολις γυρισα.....

Λοιπον το Update εγινε κανονικοτατα! Παρολα αυτα το μηχανακι αρνειται να συνεργαστει με το δικτυο μου....
Εχουμε κ λεμε...πλεον δεν σκαναρει τα αρχεια απο το Shared folder.
Περασα το προγραμματακι στον υπολογιστη το οποιο δεν βλεπει κ αυτο NTV550.

Αυτο που δεν ξερω ειναι πως να τα ξανακανω ΟΛΑ απο την αρχη.Δηλαδη να ειναι σαν να μπαινει πρωτη φορα στο net.
Δε με ρωταει πλεον που θελω να βαλω την cache.Μπορω να το ορισω απο καπου?

Δεν καταλαβαινω γιατι ενω συνδεεται στο Internet,βγαζει καιρο, οταν παω να βαλω youtube κολλαει το συμπαν!!!!
Η γραμμη μου φαινεται καλη....οταν δηλαδη βαζω το Laptop στην αλλη ακρη (εκει που ειναι το ntv550 δηλαδη) μπαινει κανονικα! εκανα κ ενα speedtest κ μου βγαζει τις ταχυτητες που εχω κανονικα κι ας ειναι 14 μετρα μακρια το router...

Help me οποιος μπορει γιατι ειναι κριμα να παει ακλαφτο το μηχανημα!!!

Πήγαινε στην κατηγορία Network....και κατ' αρχάς εκεί που λέει Server options ενεργοποίησέ το. Επίσης εκεί που λέει Network test ( αφού όπως είπες έχεις επιλέξει από την επιλογή τους τα media locations) και βάλτο να τρέξει . Κάθε media location που θα βρίσκει θα σου λέει και την ταχύτητα με την οποία γίνεται η σύνδεσή του μαζί του.

@Pavlosval
Οπως θα έχεις καταλάβει το πρόβλημα είναι μεμονωμένο. Οφείλεται είτε στο δίκτυο σου, είτε σε ελαττωματικό μηχάνημα.
Κανένα από τα προβλήματα που περιγράφεις δεν έχω αντιμετωπίσει. (από όσα αναφέρεις μόνο στο youtube έχω καιρό να μπω και επιφυλάσσομαι)

Μη παιδεύεσαι και μη σπας τα νεύρα σου. Η σύνδεση στο οικιακό δίκτυο γίνεται με απλά βήματα χωρίς να απαιτούνται ειδικές γνώσεις.
Δοκίμασε να αλλάξεις καλώδιο δικτύου, διαφορετικά επιστρέφεις πίσω το player.

Πήγαινε στην κατηγορία Network....και κατ' αρχάς εκεί που λέει Server options ενεργοποίησέ το. Επίσης εκεί που λέει Network test ( αφού όπως είπες έχεις επιλέξει από την επιλογή τους τα media locations) και βάλτο να τρέξει . Κάθε media location που θα βρίσκει θα σου λέει και την ταχύτητα με την οποία γίνεται η σύνδεσή του μαζί του.[/QUOTE]

AlexT και OnlineN καταρχας σας ευχαριστω πολυ!
Τωρα το να χρειαζεται να αλλαξω καλωδιο δικτυου θα ηταν εφιαλτης καθως ειναι περασμενο μεσα απο γυψοσανιδες και μεσα στον τοιχο.....το μονο που ισως φταιει ειναι να μην ειναι σωστα κλιπαρισμενα τα RJ45 αλλα και παλι οπως προπειπα το netbook μου μπαινει κανονικα με το ιδιο καλωδιο!

Οσες φορες το εκανα εβρισκε το φακελο μου αλλα δεν εβγαζε ταχυτα καθολου (εκτος κ αν κι αυτη η διαδικασια χρειαζεται ωρα αρκετη! Αλλες φορες παλι που για αγνωστο λογο ειχε διακοπει η συνδεση εγραφε Ν/Α (not availiable φανταζομαι)...

Παω να πειραματιστω παλι....