Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)
Εχει ασθένειες που δε φαίνονται με την πρώτη, αλλά σε απαιτητική χρήση εκνευρίζουν τον χρήστη.
- Συνήθως αν πατήσεις pause και επιχειρήσεις να επιλέξεις υπότιτλο ή να αλλάξεις stream ήχου βγάζει έναν ενοχλητικό θόρυβο, που είναι πολύ ενοχλητικός και μπορεί να γίνει επικίνδυνος για τα ηχεία. (ανάλογα με την ένταση που έχεις) Αναφέρομαι σε σύνδεση hdmi με AV ενισχυτή.
Δε συμβαίνει πάντα, αλλά πολύ συχνά.
Το ίδιο συμβαίνει αν πατήσεις από λάθος κατά την αναπαραγωγή ταινίας το πλήκτρο ''menu''. Κάνει ένα τρεμόπαιγμα η εικόνα και αποσυγχρονίζεται ο ήχος.
Ισως αυτά τα προβλήματα να μη τα εμφανίζει σε σύνδεση με οπτική ίνα.
- 1. Παραμένει το θέμα με το Dolby True HD στις ματρόσκες και σε αρχεία m2ts.
- 2. Δε βλέπει υπότιτλους σε BR-iso
- 3. ''Σκαλώνουν'' οι ματρόσκες σε VC1.
- 4. ''Σέρνεται" όταν πατήσεις rewind κατά την αναπαραγωγή .mkv & .ts
- 5. Κάτι πολύ ενοχλητικό: Οταν έχεις συνδεδεμένους δίσκους στις θύρες usb και αυτοί μπαίνουν σε stand-by, όταν επιχειρήσεις να προσπελάσεις κάποιον από αυτούς δεν δείνει την απαραίτητη τάση για να ''σηκωθούν'' και θα πρέπει αν αποσυνδεσεις και ξανασυνδέσεις τον δίσκο.
- 6. Προσωπικά δε με ενοχλεί ιδιαίτερα το θέμα με το αόρατο τονισμένο ''Α''
Και μ' αρέσει που πολλοί από εσάς το είχατε θεοποίηση το εν λόγο hd media player και μου λέγατε ότι είναι τέλειο για την τιμή του και ότι παίζει τα πάντα χωρίς προβλήματα αλλά να που βρέθηκε ένα άτομο να αναφέρει τα προβλήματα(Μικρά ή μεγάλα) που έχει το εν λόγο media player με το τελευταίο επίσημο λογισμικό(Firmware).
θα κάνω κάτι(Σύγκριση με το wd tv live 2009 γιατί αυτό έχω σαν μέτρο σύγκρισης αφού είναι ένα από τα hd media players που είχα και το είχα λιώσει). που μάλλον έχετε βαρεθεί να με βλέπετε να το κάνω αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς είναι ένα hd media player που είχα μέχρι πριν λίγο καιρό και το είχα ξεζουμίσει χωρίς να έχω κάποιο τρομερό πρόβλημα με αυτό.
Τα θέματα που θα με ενοχλήσουν αν τελικά αγοράσω το ntv550 είναι οι εξής:
1.Αν εννοεί ότι δεν κάνει downmix τον truehd ή τουλάχιστον το βασικό κομμάτι(core) του truehd ήχου που είναι το απλό ac3
2. Αν εννοείς τους pgs υπότιτλους που έχουν μέσα αρχικά τα bluray τότε και σε αυτά το wd tv live 2009 δεν είχε κανένα πρόβλημα
3. Αυτό και αν είναι θέμα γιατί αν είναι να σκαλώνει σε μερικά αρχεία mkv τότε τι να το κάνω???)(Επίσης με το wd tv live 2009 δεν είχα κανένα θέμα με κάποιο αρχείο mkv
4. Αν δεν έχουν ακόμα φτιάξει κάτι τέτοια ΒΑΣΙΚΑ προβλήματα σε ένα media player που έχει κυκλοφορήσει στην αγορά παραπάνω από 1 χρόνο τότε άστα να πάνε...
5. Τι να σας πω ρε παιδιά εγώ 2 εξωτερικούς δίσκους που είχα συνδεδεμένους με το wd tv live 2009 δεν είχα κανένα θέμα οπότε και αν έκλεινα/άνοιγα το μηχάνημα
6. Το να κάθεσαι να αποθηκεύεις/μετατρέπεις σαν utf-8 τον κάθε srt υπότιτλο είναι ένα θέμα έτσι δεν είναι?
Στο wd tv live 2009 δεν είχα κάποιο θέμα(Ειδικά με την αναπαραγωγή mkv αρχείων) ίσως να είχε πρόβλημα κάποιος με τη σχετικά αργή αντιγραφή/μεταφορά αρχείων μέσω του 100αρι δικτύου που είχε αλλά ούτω σι άλλως εγώ προσωπικά 100αρι ρουτερ έχω οπότε δεν με απασχόλησε και ιδιαίτερα.