Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Για 2 λεπτά μου είπε πήραν το τελευταίο απο προσφορά με 86.σουπερ γκαντεμια.το παιδεψα ο χαζος γιατι δεν ξέρω απο media player και ήθελα να το σιγουρεψω.σε ευχαριστω πολυ.τωρα το πιο φτηνο το βρίσκεις στα 115.αξιζει για τα λεφτα αυτα λέτε;

Για 2 λεπτά μου είπε πήραν το τελευταίο απο προσφορά με 86.σουπερ γκαντεμια.το παιδεψα ο χαζος γιατι δεν ξέρω απο media player και ήθελα να το σιγουρεψω.σε ευχαριστω πολυ.τωρα το πιο φτηνο το βρίσκεις στα 115.αξιζει για τα λεφτα αυτα λέτε;

Θα έλεγα τ'αξίζει και με το παραπάνω. ....!!

από amazon.fr στα 74,67 ευρώ αλλά δε γνωρίζω πόσο είναι τα μεταφορικά. Νομίζω ότι είναι στα 8 ευρώ.

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

οντως ετσι ειναι,βγαινει ακριβως 1 ευρω πιο φθηνα(μαζι με τα μεταφορικα) απο οτι στο you

Επιβεβαιώνω: το amazon.fr με χρέωσε την περασμένη Τετάρτη 85,70, μαζί με τα μεταφορικά.
Μου έστειλαν e-mail με εκτίμηση παραλαβής μέχρι 30/3.

μπορείς να κάνεις το λογαριασμό σου στο amazon.co.uk και μετά να αγοράζεις και από το .fr & .de με τον ίδιο λογαριασμό.
τη πιστωτική σου πρέπει να δώσεις και διευθύνση.

Επίσης η τιμή από τη γαλλία με 8 ευρώ μεταφορικά βγαίνει στα 85 ευρώ περίπου και όχι 82 ευρώ περίπου γιατι χρεώνουν με ελληνικό ΦΠΑ για παραδόσεις στην Ελλάδα.

Με Visa πλήρωσα... είχα κάνει λογαριασμό στο αγγλικό Amazon πριν πολλά χρόνια και ισχύει και για το γαλλικό. PayPal δυστυχώς γιοκ.

Ρε παιδια έχω μπερδευτει με το YOU.
1)Δεν λενε οτι εξαντλήθηκε, αλλά "διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας". Ελπίζω μόνο μη κάνει 2 μήνες να έρθει.
2)Στην τιμή του γράφει καθαρά 86,70 και όταν πάω για check out μου βγάζει 192,50. Τι δεν καταλαβαίνω?
3)Τι διαφορά έχει με το NeoTV 350 που το έχουν 115 Ευρώ? Είναι πιο παλιό? Δεν έχουν τον ίδιο επεξεργαστή?

Last edited:
Αλλος επεξεργαστης στο 350, μην ασχοληθεις.
Προφανως η προσφορα τελειωσε, εχει μεινει μπερδεμα στο συστημα τους.