Έχω 3-4 HD εσωτερικούς 2.5-3.5 SATA μέχρι και IDE για χρήση πάνω σε usb docking station.
Τι διαμόρφωση να τους κάνω για τον Netgear?
NTFS
Έχω 3-4 HD εσωτερικούς 2.5-3.5 SATA μέχρι και IDE για χρήση πάνω σε usb docking station.
Τι διαμόρφωση να τους κάνω για τον Netgear?
Αν εννοείς το firmware, έχει δοθεί πρόσφατα εδώ.Εχετε το link απ το τελευταίο λογισμικό?
Παιδιά επειδή δε βγάζω άκρη, ποιο προγραμμα συνεργαζεται καλύτερα για cover art με το netgear;
Δουλεύει και χωρίς άδεια προχώρα άφοβα .Θέλει άδεια όμως.
Δωρεάν δεν υπάρχει;
Υπάρχει. Εγώ χρησιμοποιώ το tagsuiteΘέλει άδεια όμως.
Δωρεάν δεν υπάρχει;
Αυτό δεν το έχω δοκιμάσει. Σε σχέση με το tagsuite είναι πιο λειτουργικό και εύχρηστο?Media Center Master :http://www.mediacentermaster.com/
Το Tagsuite είναι πιο straightforward, αλλά εμένα δεν μου έβαλε εικόνες στο αρχείο tag, μόνο πληροφορίες. Μάλλον έκανα κάτι στραβά... Το MCM αργεί περισσότερο, αλλά μάλλον επειδή μου κατέβαζε και μια ντουζίνα φωτογραφίες για κάθε ταινία!
Αυτό δεν το έχω δοκιμάσει. Σε σχέση με το tagsuite είναι πιο λειτουργικό και εύχρηστο?
Το Tagsuite είναι πιο straightforward, αλλά εμένα δεν μου έβαλε εικόνες στο αρχείο tag, μόνο πληροφορίες. Μάλλον έκανα κάτι στραβά... Το MCM αργεί περισσότερο, αλλά μάλλον επειδή μου κατέβαζε και μια ντουζίνα φωτογραφίες για κάθε ταινία!
Για την πρώτη ερωτηση: Δοκίμασες "Settings - User interface - Display font -> Universal"; Αν και δεν έχω CRT, μου δίνει πιο "παχια" γραμματοσειρά.
BTW, έχω να παρατηρήσω ότι το μηχανάκι τα κάνει τα κολληματακια του, και με το "μαμα" firmware, και με το .22, που του έχω βάλει. Χθες, πχ, με το που τελείωσε το πρώτο επεισόδιο του Game of Thrones, που έβλεπα, πάγωσε σε μαύρη οθόνη και αναγκάστηκα να το βγάλω από την πρίζα. Και μάλιστα μόλις χθες του είχα κάνει factory reset. Με κάτι Realtek μηχανάκια, που είχα στο παρελθόν, δεν είχα τέτοια θέματα. Όχι ότι παραπονιέμαι, απλά το αναφέρω...
Καλημερα ,ενδιαφερομαι να αγορασω το εν λογω player.
To wd tvlive που ηδη εχω θα παει κρεβατοκαμαρα.
Η χρηση θα ειναι δικτυακη μεσω ethernet.Υπαρχει nas.
Με ενδιαφερει ιδιαιτερα και η εξοδος component ,λογω προβολεα.Θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα με την αναλυση;Βγαζει ταυτοχρονα hdmi και component σε αναλυση 1080 ;
Απο που να αγορασω ; Παιζει καμμια προσφορα;
Καλη ανασταση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.