Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Μόλις το παραλάβω πρέπει να περάσω καποιο λογισμικό καινούριο ή να ξεκινήσω πρώτα να δω "απο τη μάνα του" τι παίζει-δεν παίζει απο αρχεία κλπ και μετά να το ψάξω?

Παιδιά επειδή δε βγάζω άκρη, ποιο προγραμμα συνεργαζεται καλύτερα για cover art με το netgear;

Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Το Tagsuite είναι πιο straightforward, αλλά εμένα δεν μου έβαλε εικόνες στο αρχείο tag, μόνο πληροφορίες. Μάλλον έκανα κάτι στραβά... Το MCM αργεί περισσότερο, αλλά μάλλον επειδή μου κατέβαζε και μια ντουζίνα φωτογραφίες για κάθε ταινία!

Το Tagsuite είναι πιο straightforward, αλλά εμένα δεν μου έβαλε εικόνες στο αρχείο tag, μόνο πληροφορίες. Μάλλον έκανα κάτι στραβά... Το MCM αργεί περισσότερο, αλλά μάλλον επειδή μου κατέβαζε και μια ντουζίνα φωτογραφίες για κάθε ταινία!

Σου έβαλε την ταινία που ήταν χύμα μέσα σε φάκελο (μαζί με την ντουζίνα φωτογραφίες...:D)
To μόνο που δεν κάνει - δεν ξέρω εάν οφείλεται στην free έκδοση ή όχι - είναι ότι όταν δεν υπάρχει η ταινία μέσα σε φάκελο τότε αφού ανοίγει γι αυτήν μόνος του φάκελο και βάζει μέσα την ταινία και τις φωτό και τα αρχεία info ..αφήνει έξω τους υπότιτλους......:D
Συνεργάζεται άψογα φτιάχνοντας tag files και info για Netgear,XBMC , NMT γενικα , Popcorn (κι έχει να κάνεις enable YAMJ-style metadata)

Αpplication-Settings and preferences-artwork-στο πεδιο limit to επιλεγεις ποσα backgrounds να κατεβαζει.

'Ηρθε το εργαλείο, και οι πρώτες εντυπώσεις θετικές, μετά και το πέρασμα της v.3.2.22 . Τα πρώτα μου ερωτήματα:
1)Στην Sony Trinitron oθόνη παρόλο που είναι CRT, εικόνα-ήχος των ταινιών μιά χαρά αλλά για το μενού μου τα χαλάει λίγο. Προφανώς είναι φτιαγμένο για σύγχρονες-υψηλής ανάλυσης οθόνες.
Μπορώ να κάνω καμιά ρύθμιση να μην είναι τόσο μικρά-λεπτά τα γράμματα των διαφόρων μενού, αλλά και τα στοιχεία που μου βγάζει των ταινιών?
Την ανάλυση την πείραξα, ότι και να επέλεξα, δεν άλλαξε τίποτε...
2)Τα πλήκτρα <next> & <prev> γιατί δεν μου λειτουργούν, εννοώ να με πηγαίνουν στο επόμενο επεισόδιο-αρχείο του φακέλου κλπ?
Πρέπει υποχρεωτικά να πατάω <back> στο φάκελο και να επιλέγω το επόμενο?
3)Όταν ενώ το αφήνω να παίζει αρχείο μεσα σε φάκελο, πηγαίνω παράλληλα στις ρυθμίσεις να πειράξω κάτι, γιατί δεν μπορώ να ξαναγυρίσω στο slideshow του φακελου που ήμουνα, αλλά πρέπει απ την αρχή να ξαναεπιλέξω πηγή-αναζήτηση φακέλων κλπ?

Last edited:
Για την πρώτη ερωτηση: Δοκίμασες "Settings - User interface - Display font -> Universal"; Αν και δεν έχω CRT, μου δίνει πιο "παχια" γραμματοσειρά.

BTW, έχω να παρατηρήσω ότι το μηχανάκι τα κάνει τα κολληματακια του, και με το "μαμα" firmware, και με το .22, που του έχω βάλει. Χθες, πχ, με το που τελείωσε το πρώτο επεισόδιο του Game of Thrones, που έβλεπα, πάγωσε σε μαύρη οθόνη και αναγκάστηκα να το βγάλω από την πρίζα. Και μάλιστα μόλις χθες του είχα κάνει factory reset. Με κάτι Realtek μηχανάκια, που είχα στο παρελθόν, δεν είχα τέτοια θέματα. Όχι ότι παραπονιέμαι, απλά το αναφέρω...

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Καλημερα ,ενδιαφερομαι να αγορασω το εν λογω player.
To wd tvlive που ηδη εχω θα παει κρεβατοκαμαρα.
Η χρηση θα ειναι δικτυακη μεσω ethernet.Υπαρχει nas.
Με ενδιαφερει ιδιαιτερα και η εξοδος component ,λογω προβολεα.Θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα με την αναλυση;Βγαζει ταυτοχρονα hdmi και component σε αναλυση 1080 ;
Απο που να αγορασω ; Παιζει καμμια προσφορα;
Καλη ανασταση.

Για την πρώτη ερωτηση: Δοκίμασες "Settings - User interface - Display font -> Universal"; Αν και δεν έχω CRT, μου δίνει πιο "παχια" γραμματοσειρά.

BTW, έχω να παρατηρήσω ότι το μηχανάκι τα κάνει τα κολληματακια του, και με το "μαμα" firmware, και με το .22, που του έχω βάλει. Χθες, πχ, με το που τελείωσε το πρώτο επεισόδιο του Game of Thrones, που έβλεπα, πάγωσε σε μαύρη οθόνη και αναγκάστηκα να το βγάλω από την πρίζα. Και μάλιστα μόλις χθες του είχα κάνει factory reset. Με κάτι Realtek μηχανάκια, που είχα στο παρελθόν, δεν είχα τέτοια θέματα. Όχι ότι παραπονιέμαι, απλά το αναφέρω...

Μπορεί και να έφταιγε το αρχείο ....

Καλημερα ,ενδιαφερομαι να αγορασω το εν λογω player.
To wd tvlive που ηδη εχω θα παει κρεβατοκαμαρα.
Η χρηση θα ειναι δικτυακη μεσω ethernet.Υπαρχει nas.
Με ενδιαφερει ιδιαιτερα και η εξοδος component ,λογω προβολεα.Θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα με την αναλυση;Βγαζει ταυτοχρονα hdmi και component σε αναλυση 1080 ;
Απο που να αγορασω ; Παιζει καμμια προσφορα;
Καλη ανασταση.

1) Oxi
2)Δεν είναι θέμα player αλλά πρωτόκολλου. Η component μπορεί να βγάλει μέχρι και 1080p εάν το υποστηρίζει η TV. Δεν θα έχεις θέμα.
3)+4) Google it . Αλλάζουν πολύ γρήγορα και εμφανίζονται απότομα και τελειώνουν το ίδιο απότομα οι προσφορές...:D

Καλή Ανάσταση