achillesgk
AVClub Addicted Member
- 19 September 2009
- 1,619
avi με κωδικοποίηση divx παίζει, με κωδικοποίηση Mpeg4 δεν έπαιξε. Προβλήματα νεότητας, πάντως αυτά μια μικρά αρχειάκια το wd hd tv τα έπαιζε από την πρώτη στιγμή.
Κάποιος που να βλέπει εξωτερικούς υπότιτλους σε BD ISO και σε BD Folder? Δοκίμασα διάφορα αλλά δεν τους βλέπει.
avi με κωδικοποίηση divx παίζει, με κωδικοποίηση Mpeg4 δεν έπαιξε. Προβλήματα νεότητας, πάντως αυτά μια μικρά αρχειάκια το wd hd tv τα έπαιζε από την πρώτη στιγμή.
Εχω προσπαθήσει κι εγώ αλλά δεν τους βλέπει....(βάζοντας το ίδιο όνομα με το μεγαλύτερο m2ts.) Βέβαια αυτό εξαρτάται από τον τρόπο που είναι δομημένη η ανάγνωση του BR rip ή του BR ISO. Εάν ο τρόπος ανάγνωσης είναι BD navigation για παράδειγμα....τότε είναι λογικό να μην τους διαβάζει. ΔΕΝ θεωρεί το μεγαλύτερο m2ts σαν το main αρχείο του βίντεο όλο το αρχείο είναι ένα! .Αυτό το κάνει το Xtreamer π.χ. ...Το να βάζουμε εμείς εξωτερικούς υπότιτλους σε full BR δομή ...δεν θεωρείται λογικη διαδικασία. (Δεν δουλεύει έτσι η BR δομή...ιδιαίτερα εάν ο player διαβάζει - και πολύ σωστά κάνει - από το index πρώτα.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=54384
Ο οδηγός είναι απλός. Μην τον φοβηθείτε επειδή είναι υπεραναλυτικός. Η διαδικασία κρατά λίγη ώρα και οι ελληνικοί υπότιτλοι παίζουν παντού και πάντα...![]()
Ευχαριστούμε Γιάννη για την προσθήκη του οδηγού. Είμαι σίγουρος ότι θα φανεί χρήσιμη σε πολλούς φίλους που δεν ξέρουν την διαδικασία. Αλλά η διαδικασία αυτή αναφέρεται στην ενσωμάτωση των υποτίτλων στο BR αρχείο. Αυτό που ψάχνουν οι φίλοι μας είναι να "βλέπει" ο player και εξωτερικούς .srt παράλληλα με τους εσωτερικούς .pgs. Ισως για να αποφύγουν την διαδικασία ενσωμάτωσης που πραγματικά είναι 10 λεπτά δουλειά. ...Προσωπικά το θεωρώ υπερβολή σαν λειτουργία αλλά .....οι απαιτήσεις εφ'όσον υπάρχει "προηγούμενο" (Dune) πρέπει να θεωρηθούν δικαιολογημένες ........
Ευχαριστούμε Γιάννη για την προσθήκη του οδηγού. Είμαι σίγουρος ότι θα φανεί χρήσιμη σε πολλούς φίλους που δεν ξέρουν την διαδικασία. Αλλά η διαδικασία αυτή αναφέρεται στην ενσωμάτωση των υποτίτλων στο BR αρχείο. Αυτό που ψάχνουν οι φίλοι μας είναι να "βλέπει" ο player και εξωτερικούς .srt παράλληλα με τους εσωτερικούς .pgs. Ισως για να αποφύγουν την διαδικασία ενσωμάτωσης που πραγματικά είναι 10 λεπτά δουλειά. ...Προσωπικά το θεωρώ υπερβολή σαν λειτουργία αλλά .....οι απαιτήσεις εφ'όσον υπάρχει "προηγούμενο" (Dune) πρέπει να θεωρηθούν δικαιολογημένες ........
Ευχαριστώ!P.S. Problem reported
Όχι μόνο το Dune αλλά και το PopCorn C200 (από τις πρώτες δυνατότητες που έδωσε)
onlineN τα φωτα σου..το παρελαβα αλλα δυσκολευομαι στο δικτυο(γιατι?), upadate κτλ .Με ethernet το εχω συνδεσει αλλα δεν εχει ιντερνετ
Εκείνο που θάθελα να ξέρω είναι το Dune και το C-200 πως παίζουν εξωτερικούς .srt ? Υπάρχει επιλογή με την έναρξη του βίντεο σε full BR structure mode ? Η ..ξεκινάει (σαν το Xtreamer) να παίζει σε single folder mode χωρίς μενού δηλαδή και μετά επιλέγεις τους εξωτερικούς .srt?
Γιατί το πρώτο νομίζω ότι είναι αδύνατο.....
βασικα σε υπερ ευχαριστω για την βοηθεια σου!!!Ελπίζω όλα να είναι οκ τώρα .![]()
Για το C200 που έχω θα σου απαντήσω, Ξεκινάει σε Full BR Structure, βγαίνουν τα μενού και κάνεις τις επιλογές σου (ότι προβλέπει η ταινία). Κατά την διάρκεια της ταινίας πατώντας το πλήκτρο των υποτίτλων ανοίγει ένα popup menu όπως και στο netgear με όλους τους εσωτερικούς υπότιτλους της ταινιάς + τον εξωτερικό υπότιτλο (με όνομα external - βρίσκετε στο root folder της ταινίας και έχει όνομα ίδιο με της ταινίας.srt)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.