Netgear NTV550 (Sigma 8642)

avi με κωδικοποίηση divx παίζει, με κωδικοποίηση Mpeg4 δεν έπαιξε. Προβλήματα νεότητας, πάντως αυτά μια μικρά αρχειάκια το wd hd tv τα έπαιζε από την πρώτη στιγμή.

Κάποιος που να βλέπει εξωτερικούς υπότιτλους σε BD ISO και σε BD Folder? Δοκίμασα διάφορα αλλά δεν τους βλέπει.

Κάποιος που να βλέπει εξωτερικούς υπότιτλους σε BD ISO και σε BD Folder? Δοκίμασα διάφορα αλλά δεν τους βλέπει.

Εχω προσπαθήσει κι εγώ αλλά δεν τους βλέπει....(βάζοντας το ίδιο όνομα με το μεγαλύτερο m2ts.) Βέβαια αυτό εξαρτάται από τον τρόπο που είναι δομημένη η ανάγνωση του BR rip ή του BR ISO. Εάν ο τρόπος ανάγνωσης είναι BD navigation για παράδειγμα....τότε είναι λογικό να μην τους διαβάζει. ΔΕΝ θεωρεί το μεγαλύτερο m2ts σαν το main αρχείο του βίντεο όλο το αρχείο είναι ένα! .Αυτό το κάνει το Xtreamer π.χ. ...Το να βάζουμε εμείς εξωτερικούς υπότιτλους σε full BR δομή ...δεν θεωρείται λογικη διαδικασία. (Δεν δουλεύει έτσι η BR δομή...ιδιαίτερα εάν ο player διαβάζει - και πολύ σωστά κάνει - από το index πρώτα.

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

avi με κωδικοποίηση divx παίζει, με κωδικοποίηση Mpeg4 δεν έπαιξε. Προβλήματα νεότητας, πάντως αυτά μια μικρά αρχειάκια το wd hd tv τα έπαιζε από την πρώτη στιγμή.

Το mpeg είναι φορματ , όχι κωδικοποίηση. Θα δω το αρχείο που μου έστειλες ...(thanks) εάν βέβαια με αφήσει η Forthnet γιατί λόγω της προηγούμενης βροχής έχουν βραχυκυκλώσει τα καλώδια στην περιοχή μου με αποτέλεσμα να μην έχω Internet παρά κατά διαστήματα.....και θα επανέλθω.

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

To αρχείο σου είναι μεν Mpeg-4 format αλλά έχει κωδικοποίηση FMP4 (ffmpeg). Αρα... του λείπει ο codec. Θα το αναφέρω να το προσθέσουν.

P.S. Problem reported

Last edited:
Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Εχω προσπαθήσει κι εγώ αλλά δεν τους βλέπει....(βάζοντας το ίδιο όνομα με το μεγαλύτερο m2ts.) Βέβαια αυτό εξαρτάται από τον τρόπο που είναι δομημένη η ανάγνωση του BR rip ή του BR ISO. Εάν ο τρόπος ανάγνωσης είναι BD navigation για παράδειγμα....τότε είναι λογικό να μην τους διαβάζει. ΔΕΝ θεωρεί το μεγαλύτερο m2ts σαν το main αρχείο του βίντεο όλο το αρχείο είναι ένα! .Αυτό το κάνει το Xtreamer π.χ. ...Το να βάζουμε εμείς εξωτερικούς υπότιτλους σε full BR δομή ...δεν θεωρείται λογικη διαδικασία. (Δεν δουλεύει έτσι η BR δομή...ιδιαίτερα εάν ο player διαβάζει - και πολύ σωστά κάνει - από το index πρώτα.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=54384

Ο οδηγός είναι απλός. Μην τον φοβηθείτε επειδή είναι υπεραναλυτικός. Η διαδικασία κρατά λίγη ώρα και οι ελληνικοί υπότιτλοι παίζουν παντού και πάντα...;)

Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=54384

Ο οδηγός είναι απλός. Μην τον φοβηθείτε επειδή είναι υπεραναλυτικός. Η διαδικασία κρατά λίγη ώρα και οι ελληνικοί υπότιτλοι παίζουν παντού και πάντα...;)

Ευχαριστούμε Γιάννη για την προσθήκη του οδηγού. Είμαι σίγουρος ότι θα φανεί χρήσιμη σε πολλούς φίλους που δεν ξέρουν την διαδικασία. Αλλά η διαδικασία αυτή αναφέρεται στην ενσωμάτωση των υποτίτλων στο BR αρχείο. Αυτό που ψάχνουν οι φίλοι μας είναι να "βλέπει" ο player και εξωτερικούς .srt παράλληλα με τους εσωτερικούς .pgs. Ισως για να αποφύγουν την διαδικασία ενσωμάτωσης που πραγματικά είναι 10 λεπτά δουλειά. ...Προσωπικά το θεωρώ υπερβολή σαν λειτουργία αλλά .....οι απαιτήσεις εφ'όσον υπάρχει "προηγούμενο" (Dune) πρέπει να θεωρηθούν δικαιολογημένες ........

Last edited:

Ευχαριστούμε Γιάννη για την προσθήκη του οδηγού. Είμαι σίγουρος ότι θα φανεί χρήσιμη σε πολλούς φίλους που δεν ξέρουν την διαδικασία. Αλλά η διαδικασία αυτή αναφέρεται στην ενσωμάτωση των υποτίτλων στο BR αρχείο. Αυτό που ψάχνουν οι φίλοι μας είναι να "βλέπει" ο player και εξωτερικούς .srt παράλληλα με τους εσωτερικούς .pgs. Ισως για να αποφύγουν την διαδικασία ενσωμάτωσης που πραγματικά είναι 10 λεπτά δουλειά. ...Προσωπικά το θεωρώ υπερβολή σαν λειτουργία αλλά .....οι απαιτήσεις εφ'όσον υπάρχει "προηγούμενο" (Dune) πρέπει να θεωρηθούν δικαιολογημένες ........

Όχι μόνο το Dune αλλά και το PopCorn C200 (από τις πρώτες δυνατότητες που έδωσε)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Οκ Νίκο!!!-bye-

Όχι μόνο το Dune αλλά και το PopCorn C200 (από τις πρώτες δυνατότητες που έδωσε)

Εκείνο που θάθελα να ξέρω είναι το Dune και το C-200 πως παίζουν εξωτερικούς .srt ? Υπάρχει επιλογή με την έναρξη του βίντεο σε full BR structure mode ? Η ..ξεκινάει (σαν το Xtreamer) να παίζει σε single folder mode χωρίς μενού δηλαδή και μετά επιλέγεις τους εξωτερικούς .srt?
Γιατί το πρώτο νομίζω ότι είναι αδύνατο.....

onlineN τα φωτα σου..το παρελαβα αλλα δυσκολευομαι στο δικτυο(γιατι?), upadate κτλ .Με ethernet το εχω συνδεσει αλλα δεν εχει ιντερνετ

Επειδη σκεφτομαι και εγω σοβαρα την αγορα του NTV550 εχω μια απορια. Για να παρω HDaudio (dts-ma π.χ) θα πρεπει να το συνδεω απευθειας με HDMI στον ενισχυτη ή θα πρεπει να συνδεω την HDMI στην TV και την optical στον ενισχυτη? Τιθεται τετοιο θεμα ή ειναι θεμα ρυθμισεων του player για το τι θα βγαζει απο την HDMI?

οχι , αυτο που ρωτας ισχυει παντου -: hdmi σε ενισχυτη που υποστηριζει τετοιο φορματ ηχου.Το optical δεν βγαζει hdaudio

onlineN τα φωτα σου..το παρελαβα αλλα δυσκολευομαι στο δικτυο(γιατι?), upadate κτλ .Με ethernet το εχω συνδεσει αλλα δεν εχει ιντερνετ

Ελπίζω όλα να είναι οκ τώρα . :D

Εκείνο που θάθελα να ξέρω είναι το Dune και το C-200 πως παίζουν εξωτερικούς .srt ? Υπάρχει επιλογή με την έναρξη του βίντεο σε full BR structure mode ? Η ..ξεκινάει (σαν το Xtreamer) να παίζει σε single folder mode χωρίς μενού δηλαδή και μετά επιλέγεις τους εξωτερικούς .srt?
Γιατί το πρώτο νομίζω ότι είναι αδύνατο.....

Για το C200 που έχω θα σου απαντήσω, Ξεκινάει σε Full BR Structure, βγαίνουν τα μενού και κάνεις τις επιλογές σου (ότι προβλέπει η ταινία). Κατά την διάρκεια της ταινίας πατώντας το πλήκτρο των υποτίτλων ανοίγει ένα popup menu όπως και στο netgear με όλους τους εσωτερικούς υπότιτλους της ταινιάς + τον εξωτερικό υπότιτλο (με όνομα external - βρίσκετε στο root folder της ταινίας και έχει όνομα ίδιο με της ταινίας.srt)

1. παράδειγμα ISO

[root folder]
movie.srt, movie.iso

2. παράδειγμα bd folder

[root folder]
movie.srt, [movie]
[BDMV],[CERTIFICATE]
....
...
..
Για το Dune επίσης λένε έχει αυτή την δυνατότητα, αλλά δεν έχω προσωπική άποψη, ας μας γράψει κάποιος φίλος πως το υλοποιεί.

Ελπίζω όλα να είναι οκ τώρα . :D
βασικα σε υπερ ευχαριστω για την βοηθεια σου!!!
Απο δικτυο και απο αναβαθμισεις ειναι οκ
Σαν πρωτη ματια η κινηση του απο εν σχεση με το hub απολυτως καμμια σχεση.Φοβερη ,απλα.
Απο οργανωση τωρα το παλευω , το βρισκω λιγο φλυαρο, αλλα ακομα δεν εχω βγαλει οριστικα συμπερασματα.
Σπαστικο αυτο με τους υποτιτλους.
Ψαχνω καινουργια skin-κατι ψιλοβρηκα αλλα ασχολουμαι με αλλα τωρα.
Και παλι ευχαριστω :grinning-smiley-043

Για το C200 που έχω θα σου απαντήσω, Ξεκινάει σε Full BR Structure, βγαίνουν τα μενού και κάνεις τις επιλογές σου (ότι προβλέπει η ταινία). Κατά την διάρκεια της ταινίας πατώντας το πλήκτρο των υποτίτλων ανοίγει ένα popup menu όπως και στο netgear με όλους τους εσωτερικούς υπότιτλους της ταινιάς + τον εξωτερικό υπότιτλο (με όνομα external - βρίσκετε στο root folder της ταινίας και έχει όνομα ίδιο με της ταινίας.srt)

Mάλιστα...έτσι εξηγείται ο τρόπος που λειτουργεί στο c-200. To Netgear όταν ξεκινά βίντεο full blu ray structure απενεργοποιεί το κουμπί των υποτίτλων (έχοντας σαν δεδομένο ότι τους υπότιτλους τους ενεργοποιείς μέσω της ΒR δομής προφανώς.....)

Κάποιος είχε κάνει την ερώτηση πριν μερικές μέρες για το εάν παιζει εξωτερικό Blu -ray . Είχα δοκιμάσει την πιθανότητα αυτή χωρίς επιτυχία παρ'ότι είχα διαβάσει ότι κάποιος τα κατάφερε με το ίδιο αρχείο που είχα πάρει κι εγώ για να το δοκιμάσω (bdallow). Είχα συνδέσει το BR drive στην πίσω USB θύρα .
Σήμερα...τυχαία και ελλείψει πίσω θέρας αφού είναι κατελλειμένη από ένα hub 4πορτο με 3 δίσκους επάνω , αποφάσισα να το ξαναδοκιμάσω συνδέοντας το br drive στην προστινή USB θύρα.
Δουλεύει! Με έκπληξη είδα να φορτώνεται ο δίσκος και να με πηγαίνει στο μενού. Μετά την επιλογή play η ταινία ξεκίνησε κανονικά και συνεχίζει αυτήν τη στιγμή να παίζει (έτσι για να δοκιμάσω μήπως όλο αυτό κρατάει λίγο κι όχι κανονικά. Μέχρι στιγμής -35 λεπτά- κανένα πρόβλημα)
Το Blu-ray drive που χρησιμοποιώ είναι αυτό :http://www.thinkcomputers.org/asus-sbc-04d1s-u-external-slim-blu-ray-combo-drive-review/

ελπιζω να λυθει γρηγορα το προβλημα με τους υποτιτλους γιατι ειναι επιεικως ....δεν λεω..
μενου υπερβολικα γρηγορα.Επισης ΔΕΝ διαβαζει ελληνικες γραμματοσειρες σε φακελους (π.χ φακελλος <ταινιες> δεν διαβαζει.Τον εκανα movies.Σιγα τα αυγα θα μου πει κανεις , αλλα το ιδιο και στους φακελλους στις φωτογραφιες.
Τρομερη ευκολια που εχεις contrast κτλ κτλ απο το μηχανημα , χωρις να παρεμβαινεις στην τηλεοραση.
Το video wall , απιστευτα γρηγορο , αλλα για να δεις ενα ενα τα εξωφυλλα , πρεπει να πατας το 16/9 κουμπακι, και παλι τα ιδια καθε φορα που βγαινεις απο το μενου και επιστρεφεις.