Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Το κείμενο μου ίσως ενοχλήσει, αλλά όποιος έχει αντιρρήσεις και βρίσκεται στην περιοχή της Θεσσαλονίκης είμαι διαθέσιμος για οποιαδήποτε δοκιμή και σύγκριση.
εγω παλι νομιζω οτι η αποψη σου , ειναι απολυτα σεβαστη και καλο ειναι να υπαρχει πολυφωνια για να μπορουμε να εχουμε σφαιρικη αποψη και να βγαζει ο καθενας τα συμπερασματα του.Ξεχασες ομως να γραψεις συνοπτικα τα ελαττωματα του netgear που θα φανταζουν πιο ενοχλητικα πιστευω.
Και εγω την γνωμη μου λεω και μερικες φορες λεω να το γραψω ..να μην το γραψω...αλλα ειπαμε : ελευθερια λογου (παντα με σεβασμο προς τον συνομιλητη)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

εγω παλι νομιζω οτι η αποψη σου , ειναι απολυτα σεβαστη και καλο ειναι να υπαρχει πολυφωνια για να μπορουμε να εχουμε σφαιρικη αποψη και να βγαζει ο καθενας τα συμπερασματα του.Ξεχασες ομως να γραψεις συνοπτικα τα ελαττωματα του netgear που θα φανταζουν πιο ενοχλητικα πιστευω.
Και εγω την γνωμη μου λεω και μερικες φορες λεω να το γραψω ..να μην το γραψω...αλλα ειπαμε : ελευθερια λογου (παντα με σεβασμο προς τον συνομιλητη)
Κοίτα, την άποψη μου για το Netgear την έχω γράψει πολλές φορές. Αν παρακολούθησες το Thread θα διαπίστωσες ότι είμαι πολύ αυστηρός μαζί του και ίσως ο πιο γκρινιάρης κάτοχος του.
Παρόλα αυτά έχω να αντιτάξω ότι για το Netgear πλήρωσα την πραγματική αξία του, δηλαδή 150 και όχι 300 που ζητούνται για το υπερτιμημένο Dune.

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Ayta που εβαλες παντως για αρνητικα, εγω ουτε πα θα το κοιτουσα καν.
Δυστυχώς, κατατάσσω τον εαυτό μου στους πολύ απαιτητικούς χρήστες και οι κρίσεις μου είναι ανάλογες. Οι συμβιβασμοί που κάνω το ίδιο. Δηλαδή συνειδητοί. Εσύ ζητάς ένα video player. Εγώ αναζητώ ένα media player.
Ο προβολέας μου είναι ένας ταπεινός Benq W1000 και με το Netgear τα πάει μια χαρά στην κίνηση. Με το Dune όχι. Αυτό είδα, αυτό έγραψα. Μετά από σύγκριση Α-Β και όχι μετά από φιλολογική συζήτηση.

μια χαρα ειναι ο benq και καθολου ταπεινος-με μια καινουργια λαμπιτσα πεταει

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

μια χαρα ειναι ο benq και καθολου ταπεινος-με μια καινουργια λαμπιτσα πεταει
Αν και είμαστε εκτός θέματος, ο Benq με έχει εντυπωσιάσει με τη φωτεινότητα του. Εχει 900 ώρες στην λάμπα και η φωτεινότητα του παραμένει καταπληκτική, όταν άλλοι προβολείς σε αυτές τις ώρες χρήσης έχουν ήδη ''σκοτεινιάσει".

Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράματα καθώς το duo στο οποίο αναφέρεται ο AlexT είναι δικό μου.
Στο δικό μου set up δεν έχω πρόβλημα με την κίνηση και αναφέρομαι σε θέαση με τον EPSON TW5000 σε οθόνη 106 ιντζών. Το θέμα της κίνησης είναι κάτι στο οποίο είμαι ιδιαίτερα ευαισθητος καθώς στο παρελθόν έχω αλλάξει αρκετά bluray players μόνο και μόνο για αυτό το λόγο , εως να καταλήξω στο σημερινό μου.
Είναι γεγονός όμως, οτι στο set up του Αλέξη όντως η κίνηση του netgear ήταν καλύτερη απο του dune ακόμα και στους κυλιόμενους τίτλους των ταινιών, χωρίς γενικά να είναι καλή και στα δύο λόγω αδυναμίας του προβολέα.
Τώρα απο που προκύπτει αυτή η διαφορά των δύο, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Πάντως στον Αλέξη είχαμε γενικώς προβλήματα me to dune καθώς ούτε κλείδωνε στην επιλογή πάνω απο τα 8bit αλλά είχαμε και ιδιαίτερο hdmi handshake. Iσως είναι θέμα ρυθμίσεων, firmware ή μάλλον έχει αλλεργία στους dlp. :D

δεν ξερω για dune , αλλα στο σπιτι μου με το netgear σε 55αρα τηλεοραση η κινηση ηταν νερακι.Σε αυτο βοηθα και η τηλεοραση.Οταν απενργοποιησα το motion κατι πως λεγεται αυτη η παπαρια , εκανε σπασιματακια , αλλα ηταν το κορυφαιο σε οτι εχω δει ως τωρα (wd live plus, wd live hub , med400) .Απο ποιοτητα εικονας (καθαρα υποκειμενικο αυτο)......δεν θα πω γιατι θα θεωρηθω κακος :FSGSFGS4:

Eγω δεν εχω σχετικα προσφατο media player για να συγκρινω εικονα αλλα σε σχεση με το IstarHD mini σιγουρα δεν ειδα βελτιωση για να μη πω οτι μου φαινεται ενα κλικ πιο "αχνη" και χωρις "βαθος". Εννοειται με απειραχτες ρυθμισεις σε tv και NEO.

Η συμπεριφορά είναι ίδια και στα δύο player. Το Dune μου φάνηκε λίγο πιο γρήγορο στην αρχική ανάγνωση του "δίσκου". Κατά τ' άλλα βλέπουν το rip σαν BR-δίσκο με τα όλα του.

To ξέρετε βέβαια ότι όποιος έχει εξωτερικό Blu Ray drive το συνδέει στην μπροστινή USB ή στην e-SATA και παίζει κανονικά ε ?

Καλησπέρα,

Είναι το πρώτο media player που παίρνω..μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το ps3...
Να ρωτήσω....; μου κάνει κάποια σπασίματα μερικές φορές σε mkv κυρίως που έχω...και αρκετές φορές η ήχος τρέχει λίγο παραπάνω....αν πατήσω stop και το ξανατρέξω στρώνει αλλά για λίγο...

Τα τρέχω από ένα εξ. δίσκο Transcend StoreJet 35U Ultra 1TB 3.5" με e-sata.. και η ήχος είναι με οπτική σε ένα Bose 321
Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση..;;; ή απλά με αυτό το set up δεν έχω ελπίδα...;

Καλησπέρα,

Είναι το πρώτο media player που παίρνω..μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το ps3...
Να ρωτήσω....; μου κάνει κάποια σπασίματα μερικές φορές σε mkv κυρίως που έχω...και αρκετές φορές η ήχος τρέχει λίγο παραπάνω....αν πατήσω stop και το ξανατρέξω στρώνει αλλά για λίγο...

Τα τρέχω από ένα εξ. δίσκο Transcend StoreJet 35U Ultra 1TB 3.5" με e-sata.. και η ήχος είναι με οπτική σε ένα Bose 321
Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση..;;; ή απλά με αυτό το set up δεν έχω ελπίδα...;

Κατ'αρχάς καλως όρισες στην παρέα μας .!!

Ποιο firmware έχεις ?

Σε ευχαριστώ..
καλώς σας βρήκα.

εχτές έβαλα το 308...αλλά το είχα παρατηρήσει και με το προηγούμενο..
υπάρχει περίπωση να φταίει το πανφθηνο hdmi των 8 euros που έχω προσωρινά??

Last edited:
Σε ευχαριστώ..
καλώς σας βρήκα.

εχτές έβαλα το 308...αλλά το είχα παρατηρήσει και με το προηγούμενο..
υπάρχει περίπωση να φταίει το πανφθηνο hdmi των 8 euros που έχω προσωρινά??

Οχι, δεν νομίζω. Το Display mode τόχεις στο Auto ή όχι ? Εάν όχι ...δοκίμασε στο Auto να δεις εάν το συνιχίζει να το κάνει ....

το display ναι είναι στο auto...βασικά το κάνει μετά απο κάποιο ώρα....δηλαδή μετά 40 λεπτά ταινία...και αυτό με δυσκολεύει στο να κάνω δοκιμές....
θα κάνω και τίποτε άλλες δοκιμές....αλλά για παράδειγμα έτρεξα το Avatar 30Gb Full BR για 20 λεπτά και πήγαινε τέλεια...και έχτες είδα το Snatch 4Gb και έκανε σπασίματα..