Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

να ενημερώσω ότι τα προβλήματα με την απώλεια σήματος (μαύρη οθόνη) τα έλυσα διαλέγοντας στην επιλογή "display mode" 1080p αντί του "Auto". Εννοείται ότι το Auto FPS το άφησα ενεργοποιημένο.
Αμέσως λύθηκαν όλα τα προβλήματα.
Στην επιλογή deep color την έχω στο 30 (10bit)

Στο φορουμ της Netgear αναφερονται τετοια προβληματα σε setup με Panasonic/Οnkyo και υποψιαζονται να ειναι θεμα handshake.
Επειδη κι εγω τετοιο setup εχω, δεν ειχα προβλημα ποτε και με κανενα firmware εχοντας την αναλυση στα 1080p24 και 36bit.

Δοκίμασε επιλέγοντας στο "display mode" -> "Auto" και μάλλον θα αποκτήσεις και εσύ το πρόβλημα.
Παρεμπιπτόντως δεν έχω Panasonic ή Onkyo.

Μόλις πήρα απάντηση από την Netgear. Εχουν διορθώσει το πρόβλημα με το "α" που εμφανίζεται σαν "κ" και σε 1-2 μέρες θα το ανεβάσουν σε νέο firmware μαζί με την διόρθωση του "Auto fps" .

Νίκο έχεις παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα στην αναπαραγωγή μια ταινίας που είχες σταματήσει μέσα από recently watched?

Νίκο έχεις παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα στην αναπαραγωγή μια ταινίας που είχες σταματήσει μέσα από recently watched?

A γεια σου.... Ωραία ερώτηση , γιατί έχω απάντηση με ερώτηση πάλι ....:flipout:
Πως βλέπεις εσύ περιεχόμενα στο "recently watched".....κι εγώ το παλεύω και δεν μου βγαίνει τίποτα?

Πάω στο "recently watched" ......και είναι κενο!!!!!

Eνα ολοκληρο εθνος σε ευχαριστει!
Μπραβο στο κουραγιο σου Νικο!

Για να το ξεκαθαρίσω ....ο λόγος της επιμονής μου, έχει να κάνει με το γεγονός ότι ήμουν ο πρώτος που το έφερε - και το πρότεινε - οπότε ...πως να το πω ρε παιδια... αισθάνομαι μια υποχρέωση να το βοηθήσω όσο μπορώ το θέμα.

A γεια σου.... Ωραία ερώτηση , γιατί έχω απάντηση με ερώτηση πάλι ....:flipout:
Πως βλέπεις εσύ περιεχόμενα στο "recently watched".....κι εγώ το παλεύω και δεν μου βγαίνει τίποτα?
Πάω στο "recently watched" ......και είναι κενο!!!!!

Έχω βάλει μια κάρτα sd και μέσα από τα settings έβαλα να γίνονται όλα cache εκεί.Μήπως σε εσένα είναι none? Δεν ξέρω μήπως είναι αυτό. Σε ένα ένα από τα δύο (netgear, wd tv live) ρυθμίζεις αν θέλεις να κρατάει αρχείο recently αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο.

Για να το ξεκαθαρίσω ....ο λόγος της επιμονής μου, έχει να κάνει με το γεγονός ότι ήμουν ο πρώτος που το έφερε - και το πρότεινε - οπότε ...πως να το πω ρε παιδια... αισθάνομαι μια υποχρέωση να το βοηθήσω όσο μπορώ το θέμα.
Το μηχανηματάκι ξέρουμε ότι έχει δυνατότητες απλά είναι λίγο πίσω σε στήσιμο, δεν είναι δικό σου το λάθος αλλά μπορώ να πω ότι έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τους τεχνικούς του κ ήδη έχεις βοηθήσει αρκετά.

Last edited:
Νέο firmware !! 3.0.324

http://forum1.netgear.com/showthread.php?t=63713

Release Notes

* Video playback improvements
o Fixed BD ISO performance over SMB
o Fixed microstutter every 42 seconds playing 24fps videos in 1080p24 mode
o Fixed intermittent crashes in DVB subtitles, fixed enable/disable TS-DVB subtitles
o Fixed some MKVs playing very slowly due to wrong time scale
o Added support for ISO8859-7 (Greek), ISO8859-2 (Eastern Europe), Windows 1250 (Central Europe) subtitle encodings
o Fixed Karaoke subtitle animations causing video to stutter
* Auto FPS improvements
o Fixed AutoFPS not switching correctly playing DVDs
o Fixed intermittent freezes with AutoFPS enabled
o Fixed AutoFPS not switching correctly when resuming videos
o AutoFPS now switches between 720/1080p50, 720/1080p60, 1080p24 (no interlaced modes)
* Music improvements
o Fixed audio dropouts playing high bitrate FLAC
o Added support for FLAC 7.1
o Fixed seeking within FLAC streams causing static after resume playback
o Fixed multidisc music tracks not being played in order (need to delete/rescan your shares)
o Track display now shows disc # if present
* Internet Radio / RadioTime improvements
o Support for RadioTime sign in / sign out
o Support for managed presets
o Support for RTSP streams
o Fixed some MMS streams not playing
o Note: some streams may not play correctly, this is a known issue
* Live Folder Browsing improvements
o New behavior: now use the color buttons (video/music/photo/source) to filter content within the folder
o E.g. from within LFB Video, press <Music> to see music. Press <Music> again to go to top Music menu
* Miscellaneous
o Fixed YouTube not playing due to server-side change
o Fixed support for 36 bit deep color on HDMI

Αν λυθει και το προβλημα με τους υποτιτλους, θα το συνιστουσατε για θεαση κυριως mkv + bd iso και folder απο δικτυο ?

Αν οχι, υπαρχει κατι καλυτερο σε παραπλησια τιμη ?

Mολις ειδα την αναβαθμιση... δεν υποστηριζει 1080 50i ?
Υπαρχουν πολλα αρχεια σε interlaced μορφη...

Σε θέαση mkv με ενσωματωμένους υπότιτλους όταν τους έβαλα στην επιλογή Greek έδειχνε ό,τι να' ναι. (ΞΞΗΟΞ κτλ). Πάντως προσωπικά δεν με ενοχλέι το UTF εφόσον λειτουργούν όλα τα άλλα όπως πρέπει.

Θα το δοκιμάσω τώρα γιατί όλες μου οι ταινίες είναι με ενσωματωμένους! Δεν μπορώ τα πολλά αρχεία lol

Επανήλθα. Οι εξωτερικοί .srt (ANSI) παίζουν κανονικά πλέον στην επιλογή greek. Απλά αν έχεις πολλές ταινίες με διαφορετικούς υπότιλους , πρέπει κάθε φορά να αλλάζεις τη ρύθμιση στο menu υποτίτλων. Αν είναι ενσωματωμένοι σε UTF, ενώ αν είναι εξωτερικοί ANSI στην επιλογή greek.

Λοιπόν..
Υποστήριξη υποτίτλων πια υπάρχει. (Επιτέλους!)
Οπως ανέφερε κι φίλος achillesgk οι εξωτερικοί ANSI παίζουν κανονικά και χωρίς λάθη στην επιλογή Greek.
Οι ενσωματωμένοι σε mkv τώρα.....παίζουν κανονικά στην επιλογή UTF-8.
Οποιος έχει TV η οποία είναι 1080i δεν πρέπει να ενεργοποιήσει το Auto fps.

Flac αρχεία ουδέν πρόβλημα.
Αρχεία από δίκτυο ουδέν πρόβλημα.

Υ.Γ. Handshake problems "εξαφανίστηκαν".
Microstutterings επίσης αλλά με απώλεια υποστήριξης 1080i
Deep color 36 bit άψογο!!!!

Last edited: