Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Αν λυθει και το προβλημα με τους υποτιτλους, θα το συνιστουσατε για θεαση κυριως mkv + bd iso και folder απο δικτυο ?

Αν οχι, υπαρχει κατι καλυτερο σε παραπλησια τιμη ?

Mολις ειδα την αναβαθμιση... δεν υποστηριζει 1080 50i ?
Υπαρχουν πολλα αρχεια σε interlaced μορφη...

1) Με κλειστά μάτια
2) Δεν νομίζω......:D
3) Υποστηρίζει αλλά με απενεργοποιημένο το Auto fps

Εκείνα με τα ''σκοτεινιάσματα'' sta 12bit κλπ που αναφέρατε στα προηγούμενα post συνεχίζουν ?

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Φίλε OnlineN νομίζω πως είναι ώρα για μια σύνοψη και αν θέλετε και έχετε χρόνο ένα review της συσκευής για την Ελλάδα. Πιστεύω πως ενδιαφέρει αρκετούς η αγορά της.

Εχεις δίκιο. Νομίζω ότι τώρα είναι η κατάλληλη ώρα... Λίγο υπομονή και θα γίνει τις επόμενες μέρες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Εχεις δίκιο. Νομίζω ότι τώρα είναι η κατάλληλη ώρα... Λίγο υπομονή και θα γίνει τις επόμενες μέρες.

Μπράβο, άντε να δούμε και από που θα γίνει η παραγγελία:music-smiley-005:

Νομίζω ότι η netgear πρέπει να μας στείλει από ένα δώρο για την υπομονή μας! Βέβαια αν δεν ήταν ο onlineN ακόμη δεν θα είχε γίνει τπτ..

γεια σας!!!
αυτο ειναι το ιδιο; Netgear Ψηφιακο multimedia player NeoTV 550 NTV550-100PES
το εχει το πιξμανια με 145 ευρω

πρεπει καθε φορα που ανοιγεις ενα αρχειο mkv με srt να πατας υποτιτλους Greek κλπ ή το αναγνωριζει μονο του?

Σε Ελληνικο καταστημα υπαρχει ?

πρεπει καθε φορα που ανοιγεις ενα αρχειο mkv με srt να πατας υποτιτλους Greek κλπ ή το αναγνωριζει μονο του?

Σε Ελληνικο καταστημα υπαρχει ?

1) Πρέπει να πατάς Greek
2) Οχι δυστυχώς (ή ευτυχώς ...ποτέ δεν ξέρεις πόσο θα έκανε εδώ....:D)

Νίκο να σε ρωτήσω...στις ρυθμίσεις εχεις βάλει 1080p και Europe 50hz? Μήπως το σωστό είναι 60? Γιατί όταν ξεκινάει γράφει 1080p/60hz και μετά παίρνει τη ρύθμιση και αλλάζει σε 1080p/50hz.

Οταν ξεκινάει πιθανόν by default να έχει κάποιες ρυθμίσεις. Παρ'όλα αυτά εάν του υποδείξεις πως θέλεις να είναι οι προσωπικές σου ρυθμίσεις στο μενού, κάνει αυτό που λες. Διορθώνεται σύμφωνα με τις ρυθμίσεις που έχεις βάλει εσύ.
Οταν το έχεις στο Auto fps , αλλάζει επίσης σύμφωνα με την ταινία.

Πράγματι με το .324 λύθηκε το πρόβλημα με την λάθος αντιστοίχηση στους Ελληνικούς χαρακτήρες.

1. Πρέπει βέβαια να κάνουν και Auto detect τούς Ελληνικούς υπότιτλους για να μην πρέπει καθε φορά να το επιλέγουμε εμείς. Το player είναι και για ανθρώπους χωρίς ειδικές γνώσεις (παιδιά, συζύγους, ηλικιωμένους).
2. Πρέπει να προσθέσουν υποστήριξη εξωτερικών υποτίτλων στα BD ISO & BD Folder rips.
3. Πρέπει να αλλάξουν (ή να δίνουν την δυνατότητα να την αλλάζουμε εμείς) την γραμματοσειρά των υποτίτλων. Αυτή που έχουν τώρα είναι χαμηλής ευκρίνειας και άσκοπα καλιγραφική, με αποτέλεσμα να είναι κουραστική.

Σαν αρχική ρύθμιση η σωστή είναι 1080p/ Europe (pal 50hz ) ή να το αφήσω στο default 1080p/60 hz (Amer.) ? Ανεξάρτητα από το autofps.

Πράγματι με το .324 λύθηκε το πρόβλημα με την λάθος αντιστοίχηση στους Ελληνικούς χαρακτήρες.

1. Πρέπει βέβαια να κάνουν και Auto detect τούς Ελληνικούς υπότιτλους για να μην πρέπει καθε φορά να το επιλέγουμε εμείς. Το player είναι και για ανθρώπους χωρίς ειδικές γνώσεις (παιδιά, συζύγους, ηλικιωμένους).
2. Πρέπει να προσθέσουν υποστήριξη εξωτερικών υποτίτλων στα BD ISO & BD Folder rips.
3. Πρέπει να αλλάξουν (ή να δίνουν την δυνατότητα να την αλλάζουμε εμείς) την γραμματοσειρά των υποτίτλων. Αυτή που έχουν τώρα είναι χαμηλής ευκρίνειας και άσκοπα καλιγραφική, με αποτέλεσμα να είναι κουραστική.

4. Πρεπει να μπορει να δει πανω απο ενα δισκο σε εξωτερικα cases.
(...το κερατο μου) :furious3:

Θα ηθελα να ρωτησω αν τα καταφερνει καλα στην αναγνωση και αναπαραγωγη μεγαλων συλλογων μουσικης κυριως Flac καθως και αν εμφανιζει πληροφοριες οπως εξωφυλλο και λοιπα

Αναμένουμε ενα review και γενικότερα τι δεν δουλεύει σωστά για να ξέρουμε

Μήπως να κάναμε ενα power buy απο pixmania
Είναι πολύ εξυπηρετικοί και μιλάνε και ελληνικά...:fahne90:

4. Πρεπει να μπορει να δει πανω απο ενα δισκο σε εξωτερικα cases.
(...το κερατο μου) :furious3:

Δεν ξέρω εάν κατάλαβα σωστά τι εννοείς ....αλλά εάν ναι ....να σου πω ότι με ένα hub μπορείς να δεις από την πίσω USB μέχρι και 4 δίσκους!!!