Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Φίλε onlineN,όπως γράφω και πριν την ίδια ταινία την μετέφερα από το PC σε στικάκι και το έβαλα πάνω στο NTV550.
Ύστερα δεν παίζει υπότιτλους σε όλες τις ταινίες από τον δίσκο ,οπότε δεν τίθεται θέμα ονομασίας.

Συμφωνώ ότι κάπου, κάτι κάνω λάθος ,σίγουρα δεν είναι στην ονομασία.

Χμμ.. Για δοκίμασε να βάλεις ταινία και υπότιτλο σε ένα φάκελλο μέσα.....

Δοκίμασα ξανά σήμερα να παίξω shared δίσκο από το PC,χωρίς να αλλάξω τίποτα σε ρυθμίσεις ,ονομασίες κ.τ.λ
Σήμερα μου έπαιξε όλες τις ταινίες με τους εξωτερικούς υπότιτλους.

Οπότε ήταν θέμα του NTV550 που δεν έβλεπε τους υπότιτλους από shared δίσκο.

Αντιμετωπίζω ένα κουφό με την .325, ενώ είναι η έκδοση για την Ευρώπη, στις ρυθμίσεις μου εμφανίζει χώρα μόνο την Αμερική και δεν αλλάζει!

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Οντως κουφό. Δοκίμασε να ξαναφλασάρεις.
μπορεί να το έχω κάνει τέσσερις φορές! βαρέθηκα, μάλλον θα περιμένω νέο firmware!

Αφού το πρόβλημα είναι κουφό, πέρασε την αμερικάνικη έκδοση για να λειτουργήσεις ..σαν ευρωπαϊκή!
Πέρα από την πλάκα, αν περάσεις την αμερικάνική έκδοση και μετά την ευρωπαϊκή μπορεί να επανέλθει.

θα το δοκιμάσω να περάσω πρώτα πάλι την 324 και αν δεν διορθωθεί θα περάσω την αμερικάνικη, τι να πω!

τελικά τη λύση έδωσε το downgrade σε .324 και μετά το update στην .325 μέσω internet. Βέβαια δεν έτρεξα το set up wizard αλλά έκανα τις ρυθμίσεις χειροκίνητα, νομίζω ότι αυτό έφταιγε. Το drc στον ήχο το αφήνουμε στο ayto; Τι διαφορά έχει το auto από το off;

τελικά τη λύση έδωσε το downgrade σε .324 και μετά το update στην .325 μέσω internet. Βέβαια δεν έτρεξα το set up wizard αλλά έκανα τις ρυθμίσεις χειροκίνητα, νομίζω ότι αυτό έφταιγε. Το drc στον ήχο το αφήνουμε στο ayto; Τι διαφορά έχει το auto από το off;

Εγώ το έχω στο off . Επεμβαίνει στον ήχο χαμηλώνοντας τον εάν είναι δυνατά σε κάποια σημεία ενώ δεν πειράζει π.χ. τους χαμηλούς , ή επεμβαίνει ανάλογα με τον θόρυβο του περιβάλλοντος.

Γεια σας και χρόνια πολλά. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Στον υπολογιστή μου έχω Windows Xp και όταν προσπαθώ να προσπελάσω shared files που έχω στο pc μου ζητάει username και password. Στον υπολογιστή δεν έχω ορίσει τίποτα. Το περίεργο όμως είναι ότι μια φορά με άφησε βάζοντας σαν username το όνομα του user account του υπολογιστή. Μάλιστα είδα και διάφορα αρχεία video. Από εκείνη τη στιγμή τίποτα. Καμιά ιδέα;

Τελικά διορθώθηκε βάζοντας σαν username όνομα του user στα XP. Γνωρίζετε αν μπορώ να εγκαταστήσω και να δουλέψω το oversight;

άντε να βγαίνει κανένα firmware γιατί πολύ στασιμότητα παρατηρώ στο thread.

Την πρώτη φορά που δοκίμασα μια sdhc κάρτα στο NTV550 η εικόνα ήταν σαν παραμορφωμένη .
Ξαναδοκίμασα μετά από καιρό (την ίδια κάρτα) και έδειχνε μια χαρά.
Δεν μου ξαναδημιούργησε κάποιο πρόβλημα με την sdhc.

Και επανέρχομαι λοιπόν στο θέμα μας:
Παρατήρησε κανείς "τσίριγματα" στην αναλογική εξοδο ήχου, όταν το βίντεο έχει περισσότερα των δύο κανάλια (ήχου);

Περισσότερα, εδώ.

Μια νέα προσπάθεια της Netgear για να λύσει κατά προτεραιότητα τα σημαντικότερα προβλήματα των κατόχων:

http://forum1.netgear.com/showthread.php?t=65786

Πρέπει να κάνετε login για να δηλώσετε τις επιλογές σας.
Αν μπορούσα θα έδινα και τους 10 πόντους σε αυτό:
Auto detect subtitle encoding (UTF8, ANSI, non-Latin, etc)

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Μια νέα προσπάθεια της Netgear για να λύσει κατά προτεραιότητα τα σημαντικότερα προβλήματα των κατόχων:

http://forum1.netgear.com/showthread.php?t=65786

Πρέπει να κάνετε login για να δηλώσετε τις επιλογές σας.
Αν μπορούσα θα έδινα και τους 10 πόντους σε αυτό:
Auto detect subtitle encoding (UTF8, ANSI, non-Latin, etc)

:D ..Καλό ε ? Μην ξεχνάτε επίσης ότι οι προτάσεις αυτές είναι των χρηστών. Μπορείτε να κάνετε κι εσείς την πρότασή σας .