Αυτό τελικά είναι πρόβλημα μόνο με τους υπότιτλους σε SRT.Θα γνωριζετε βεβαια το κλασσικο προβλημα που εχει να μη εμφανιζει υποτιτλο που ξεκιναει με τον ιδιο χρονο που τελειωνει ο προηγουμενος και ποσα ποστ εχουν γινει στο σχετικο φορουμ της Netgear οπου εκλιπαρουμε για λυση ενος τυπικα-χαζου-bug αυτου του μηχανηματος.
Με δακρυα στα ματια και κομπο στο λαιμο μολις διαβασα οτι χθες λυθηκε και εχω την κρυφη ελπιδα οτι θα ενσωματωθει και στο αναστασιμο firmware του Ιουνιου...
Τωρα γιατι εγινε μολις ΧΘΕΣ, ρωτηστε την Netgear...
2011.06.17 -- v3.0.335
Release Notes
- Subtitle improvements
- Added auto subtitle encoding detection (for external subtitles)
- More code page encodings added (see subtitle dialog)
- Fixed first few subtitles not showing after start video
- Fixed subtitles not showing when subtitle start time is the same as ending time of previous subtitle
- Enabled support for SMI subtitles
- New audio synchronization option
- Access the Audio dialog by pressing <Audio> during video playback, then press <Audio> again to access settings tab
- Adjust the audio synchronization delay (-3.0 to +3.0 seconds, in 0.1 second increments)
- Faster prebuffering speed for most video types
- Fixed support for FLAC 4.0 channels
- Fixed SD card not available after return from standby
- Fixed Zoom (PgUp/PgDn) not working during video playback
- Fixed crash playing MKV with unsupported VOBSUB > 576 lines
- Added left/right wrap support for navigating playlist via media bar
- SkipFwd/SkipBk now goes to previous/next video if no chapters in current video
- Fixed YouTube not playing
http://updates.netgear.com/outgoing/updates/e5k/1.0/eu/current/NTV550_V3.0.335EU.ZIP
Τα 2 πράγματα που ήθελα τα φτιάξανε αλλά για 3 μήνες αναμονή δεν έκαναν και πολλά..
Fixed subtitles not showing when subtitle start time is the same as ending time of previous subtitle
Καλα υπαρχουν τετοιοι υποτιτλοι που ξεκινανε ο ενας μετα τον αλλο στο καπακι?
Δεν θυμαμαι να εχω πετυχει κανενα, τουλαχιστον σε ελληνικους .SRT :huh2:
Καλημερα. Νεος κατοχος του NetGear που και εχοντας το Dune εχω καποιες αποριες - προβληματακια?
1. Το νεο firmware δεν το βρισκει απευθειας μεσω internet? Μονο με usb γινεται?
2. Τα ελληνικα στους φακελους διορθωθηκαν - προκειται να διορθωθουν? Η να αλλαξω τους φακελους?
3. Πως βλεπω full bluray - full dvd (φακελος BDMV - videoTS) γιατι στο dune τα επαιζε κατευθειαν... Υπαρχει καποια διαδικασια?
4. Εχει παρατηρησει κανενας σας μεγαλη ευαισθησια στο τηλεκοντρολ? Μερικες φορες πατας ενα πληκτρο - βελακι πανω ή κατω και αυτο ανεβοκατεβαινει σαν τρελο μονο του αναμεσα στις επιλογες του μενου....
5. Τι ειναι καλυτερο να βαλω για επικοινωνια με nas-server, nfs ή κατι αλλο για το δικτυο?
Αυτα τα ολιγα, αν μπορει καποιος να με διαφωτισει.
Κατα τα αλλα για τα λεφτα του το μηχανημα ειναι καλο.
Ευχαριστω
Ευχαριστω πολυ τον φιλο onlineN για τις απαντησεις.
Μετα απο λιγο παιξιμο μαζι του, οντως για τα λεφτα του δεν παιζεται!!!
εντυπώσεις από το τελευταίο update...οι εξωτερικοί υπότιτλοι πλέον επιλέγονται αυτόματα και παίζουν από την αρχή...αλλά το πρόβλημα με το α όταν είναι τονισμένο εξακολουθεί να υπάρχει και εξακολουθούν να χάνονται οι υπότιτλοι όταν είναι πολύ κοντά.
δυστυχώς όχι... ενα βήμα μπροστά ένα βήμα πίσω...Δεν λύθηκαν όλα τα προβλήματα με τους υπότιτλους δηλαδή;
εντυπώσεις από το τελευταίο update...οι εξωτερικοί υπότιτλοι πλέον επιλέγονται αυτόματα και παίζουν από την αρχή...αλλά το πρόβλημα με το α όταν είναι τονισμένο εξακολουθεί να υπάρχει (εξαφανίζεται) και εξακολουθούν να χάνονται οι υπότιτλοι όταν είναι πολύ κοντά.
εντυπώσεις από το τελευταίο update...οι εξωτερικοί υπότιτλοι πλέον επιλέγονται αυτόματα και παίζουν από την αρχή...αλλά το πρόβλημα με το α όταν είναι τονισμένο εξακολουθεί να υπάρχει (εξαφανίζεται) και εξακολουθούν να χάνονται οι υπότιτλοι όταν είναι πολύ κοντά.
Eπιβεβαιωνω κι εγω τα παραπανω.
Mονο σοβαρο θετικο το, αρκετα, γρηγοροτερο buffering.
Νίκο το εξακρίβωσα πολλές φορές σήμερα..έφαγα όλο το μεσημέρι..και δεν είμαι ο μόνοςΕμένα δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό για να μπορέσω να το τσεκάρω......αλλά σε άλλους ( μεσα στο forum της Netgear) διάβασα ότι το πρόβλημα που λες λύθηκε.....
Τελος με nas-qnap εχει δραματικα αργο δικτυο (περιπου 20Μbps απο το τεστ του Netgear). Ενω στα pc εχω πανω απο 80Mbps.
Ολα ειναι πανω σε D-link Gigabit switch. Ti στο διαβολο παιζει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.