Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Ωραία, τώρα λύσαμε τα προβλήματα. Επιτέλους διορθώθηκαν οι ..εβραϊκοί υπότιτλοι!! :grinning-smiley-043

Φαντασου οτι μεχρι τωρα τους βλεπανε...αναποδα!
Νταξει, δε ξαναγκρινιαζω..:worshippy:

Πάντως σε μένα η 3.2.12 έπαιξε μόλις λίγες μέρες....
Με τόσα προβλήματα με τους υπότιτλους (κόντεψε να καεί το χειριστήριο απο το πολύ << για να τους βλέπω σωστά) και τα τόσα κολήματα όποτε τελείωνε η ταινία και δεν πάταγα το στοπ (ακα: βγάλε απο την πρίζα) προτίμησα τη σιγουριά της (αρχαίας πλέον) stable 3.0.325.

Την καλημέρα μου. Σας παρακολουθώ χρόνια αλλά πρώτη φορά γράφω.
Το NTV550 βρήκε τη θέση του στο σαλόνι μου όταν το EGREAT Μ34Α παρέδωσε πνεύμα.

Πάντως σε μένα η 3.2.12 έπαιξε μόλις λίγες μέρες....
Με τόσα προβλήματα με τους υπότιτλους (κόντεψε να καεί το χειριστήριο απο το πολύ << για να τους βλέπω σωστά) και τα τόσα κολήματα όποτε τελείωνε η ταινία και δεν πάταγα το στοπ (ακα: βγάλε απο την πρίζα) προτίμησα τη σιγουριά της (αρχαίας πλέον) stable 3.0.325.

Την καλημέρα μου. Σας παρακολουθώ χρόνια αλλά πρώτη φορά γράφω.
Το NTV550 βρήκε τη θέση του στο σαλόνι μου όταν το EGREAT Μ34Α παρέδωσε πνεύμα.

Εμένα παιδιά ΔΕΝ μου κάνει κολλήματα....
Επιμένω ότι πρέπει να προσπαθήσετε με το νέο firmware μιας και είναι αρκετά σταθερό .

Εμένα παιδιά ΔΕΝ μου κάνει κολλήματα....
Επιμένω ότι πρέπει να προσπαθήσετε με το νέο firmware μιας και είναι αρκετά σταθερό .

Δηλαδή βλέπετε srt υποτίτλους κανονικά;

Ποιο είναι το πρόβλημα με το τελευταίο firm με τους υπότιτλους;
Ένα επεισόδιο πρόλαβα να δω από μια σειρά δεν είχα κάποιο πρόβλημα.

Όλα καλά με τους υπότιτλους (κωδικοποίηση, προεπιλογή UTF-8 κλπ) αλλά μετά απο λίγη ώρα παρακολούθησης άρχιζε να "τρώει" υπότιτλους (δεν τους εμφάνιζε καθόλου), ή άλλες φορές τους εμφάνιζε για τόσο λίγη διάρκεια στην οθόνη που δεν προλάβαινες να τους διαβάσεις. Και στις δύο περιπτώσεις έβλεπες κανονικά υπότιτλους αν γύριζες λιγα sec πίσω την ταινία.
Ένα άλλο πρόβλημα που πρόλαβα να παρατηρήσω πριν το rollback to the latest stable ήταν το κόλημα που πάθαινε κάθε φορά που τέλειωνε ενα βίντεο και δεν πάταγα το στοπ. Έμενε σε μαύρη οθόνη, δεν ανταποκρινόταν κανένα κουμπί απο το χειριστήριο και μόνο με κλείσιμο τροφοδοσίας μπούταρε.

Ωστοσο στο φορουμ της Netgear ο υπευθυνος επιμενει οτι δεν μπορει να αναπαραγαγει αυτο το προβλημα με τους υποτιτλους.
Και αν δε το δει, πως θα το διορθωσουν;...
Eγω πχ δεν εχω αντιμετωπισει ποτε το προβλημα του κολληματος στο τελος της αναπαραγωγης που περιγραφει ο sasho αλλα και αλλοι.

Το ιδιο ακριβως προβλημα με τους υποτιτλους το εχω και γω. Οπως ακριβως το περιγραφει ο sasho.

Επισης δεν μου παιζει το "Play" σε avi αρχεια, μονο με enter κανει αναπαραγωγη. Πατωντας play κολλαει και παταω return για να επιστρεψω στο menu. Να σημειωσω οτι πριν το τελευταιο firm δεν ειχα το προβλημα.

Last edited:
Κάθε φορά που περνάω νέο firmware κάνω μετά ένα restore default.
Κάντε μια προσπάθεια.....( εγώ δεν αντιμετωπίζω αυτά τα προβλήματα πάντως.)

Δηλαδή, δεν έχεις προβλήματα με τους υπότιτλους?
Εμφανίζονται κανονικά χωρίς να εξαφανίζονται διάλογοι?
Στους γρήγορους διαλόγους χάνεις την επόμενη σειρά, σε άλλες περιπτώσεις εμφανίζονται αστραπιαία και χάνονται.
Το θέμα είναι ότι δεν το καταλαβαίνεις με την πρώτη. Στην αρχή αποδίδεις το πρόβλημα στους υπότιτλους αλλά στη διάρκεια καταλαβαίνεις τι γίνεται..
Ολα αυτά με Ansi κωδικοποίηση. Πρέπει να μετατρέψω κάποιους σε utf για να δω αν ισχύει το ίδιο.

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Ολα αυτά με Ansi κωδικοποίηση. Πρέπει να μετατρέψω κάποιους σε utf για να δω αν ισχύει το ίδιο.

To ιδιο και με utf, μη ταλαιπωρεισαι αδικα.

ο.k. συνεπώς μια από τα ίδια.

Παρά τις απίθανες αδυναμίες του, το μηχανάκι παραμένει για μένα Νο 1 επιλογή. Και το λέω αυτό μετά από μια εβδομάδα συμβίωσης με το Dune HD Duo.

Σήμερα έκατσα και είδα,από τότε που το πήρα,ένα επεισόδιο σειράς.
Αυτό που αναφέρεται,από τον sasho, με τους υπότιτλους μου το κάνει.

Μου φαίνεται πάλι θα μετατρέπω για το NTV550 τους υπότιτλους σε VobSub.

Η εικόνα που δίνει πάντως το NTV550 ,είναι καταπληκτική!