Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Tην εχει ενσωματωμενη τη δυνατοτητα για fanart, εξωφυλλο κλπ και μαλιστα σε συνεργασια με το Media Center Master γινεται πολυ καλη δουλεια και πανευκολα...

(Eχει, φυσικα, ενα ηλιθιιο περιορισμο στον αριθμο χαρακτηρων στην περιγραφη της ταινιας αλλα θα φτιαχτει λογικα και αυτο).

Φαντάζομαι ότι θα έχει ειπωθεί και άλλες φορές, αλλά αν μπορείς να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες... Εχω δει πως δουλεύει το XBMC (σχεδόν τα κάνει όλα μόνο του), το 550 είναι κάπως αντίστοιχο? Τι ακριβώς κάνει μόνο του (π.χ. τα posters για να σου εμφανίζει τις ταινίες με γραφικά, αλλά και τις πληροφορίες για τις ταινίες, στις δίνει χωρίς να τρέξεις κάτι στο πισί?). Τι θέλω εγώ... να το ανοίγω, να βλέπω τα mkv μου με γραφικά (movie posters), να μπορώ να δω υπόθεση της κάθε ταινίας, ίσως και συντελεστές και trailer (π.χ. youtube). Τα κάνει αυτά μόνο του?

Και κάτι ακόμα (άσχετο), android app υπάρχει για έλεγχο μέσω smartphone? Δεν βρήκα κάτι...

υγ. ψήνομαι πάντως να το πάρω, πουλώντας το 600Α...

Last edited:
Δεν εχω δουλεψει XBMC ακομα οποτε δε μπορω να συγκρινω.

Αυτο που κανει ολη τη δουλεια ειναι το Media Center Μaster.
Tο τρεχεις στο PC και του οριζεις που εχεις τους φακελους με τις ταινιες, τοπικα ή δικτυακα, και αυτο κατεβαζει τα παντα δημιουργωντας ταυτοχρονα και ενα .tag αρχειο που ειναι ειδικα για το NTV. Στις σειρες δημιουργειται και thumbnail ξεχωριστα για καθε επεισοδιο με καρε απο το συγκεκριμενο επεισοδιο.

Aπο εκει και περα το NTV σου δειχνει τις ταινιες οπως στις φωτο που εβαλα.
ΔΕΝ χρειαζεται να τρεχει κατι στο PC ταυτοχρονα. Απλα μπαινεις στον "κοπο" να τρεχεις το Media Center Master οποτε εχεις νεες ταινιες/σειρες που θελεις να προσθεσεις πληροφοριες.

Αpp δεν υπαρχει ακομα απ'οσο ξερω.

Τυχεροί όποιοι πρόλαβαν την προσφορά.
Εγώ πήρα και δεύτερο με την προσφορά και πιστεύω ότι ειναι από τις καλύτερες αγορές μου.

Πάντως με το τελευταίο firm βλέπω να συνεχίζεται το πρόβλημα με το τονιζόμενο αλφα.
Δεν είδα όμως το "θέμα" με τους υπότιτλους που δεν εμφάνιζε.

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Πάντως με το τελευταίο firm βλέπω να συνεχίζεται το πρόβλημα με το τονιζόμενο αλφα.
Δεν είδα όμως το "θέμα" με τους υπότιτλους που δεν εμφάνιζε.

Πάντως ρε παιδιά αυτό με το τονισμένο Αλφα δεν μου το έχει κάνει ακόμα, έχω δεί καμιά δεκαριά ταινίες μέχρι στιγμής σε διάφορα φορμά, όλα κομπλέ.Μήπως επειδή τους καίω μέσα στο αρχείο τους υπότιτλους ; Επίσης έχει τους πιο ευδιάκριτους υπότιτλους που έχω δεί σε mp...

Θα δώ μιά δυό ταινίες με εξωτερικούς υπότιτλους να δώ αν το κάνει το θεματάκι...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Πάντως ρε παιδιά αυτό με το τονισμένο Αλφα δεν μου το έχει κάνει ακόμα, έχω δεί καμιά δεκαριά ταινίες μέχρι στιγμής σε διάφορα φορμά, όλα κομπλέ.Μήπως επειδή τους καίω μέσα στο αρχείο τους υπότιτλους ; Επίσης έχει τους πιο ευδιάκριτους υπότιτλους που έχω δεί σε mp...

Θα δώ μιά δυό ταινίες με εξωτερικούς υπότιτλους να δώ αν το κάνει το θεματάκι...
Όλα τα προβλήματα που είχε το NTV550 με τους υπότιτλους, ήταν μόνο με εξωτερικους srt.

Ποιό μαγαζί είχε προσφορά;

you.gr

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Όλα τα προβλήματα που είχε το NTV550 με τους υπότιτλους, ήταν μόνο με εξωτερικους srt.

Ναι έχεις δίκιο, είδα δυό ταινίες χτες με εξωτερικούς και δεν έδειχνε το τονισμένο κεφαλαίο Α...

Αλλά αμελητέο το κακό, αφού τους καίω στην ταινία δεν με ενδιαφέρει καν.

Λογικο,αφου ξεπουλησε.Τωρα να δουμε, τι θα πουλησει.
Τελικα κυριε συντονιστα το πηρατε η οχι....

Λογικα το παραλαμβανω μεσα στην εβδομαδα οπως μου ειπαν.
Αν δεν μου κανει , θα το δειτε εδω μεσα σε τιμη προσφορας ! :afro:

Αν δεν μου κανει , θα το δειτε εδω μεσα σε τιμη προσφορας ! :afro:

Βρε θα σου κάνει, για δεύτερο στο υπνοδωμάτιο είναι μιά χαρά ! Αμα στη δώσει πριν το πετάξεις από το παράθυρο, στείλε μου ένα που μου :flipout:

Βρε θα σου κάνει, για δεύτερο στο υπνοδωμάτιο είναι μιά χαρά ! Αμα στη δώσει πριν το πετάξεις από το παράθυρο, στείλε μου ένα που μου :flipout:

ok, θα κανουμε trade με κανα dune που εχεις και λες οτι σου σπανε τα νευρα :p

Στην εικόνα είναι ίδια πάντως, στα υπόλοιπα το ένα αλληλοσυμπληρώνει το άλλο :flipout:

Θα μπορούσες να είσαι λιγάκι πιο σαφής σε αυτό;

Γιατί θέλω να αγοράσω ένα από τα 2.

Θα μπορούσες να είσαι λιγάκι πιο σαφής σε αυτό;

Γιατί θέλω να αγοράσω ένα από τα 2.

Λειτουργικά...κάπου το ένα υστερεί εκεί που το άλλο υπερέχει.
Πες τις απαραίτητες ανάγκες σου από ένα player να σου πω ποιο τις καλύπτει....

Εκεί που νόμιζα ότι εξαλείφθηκε το χάσιμο υποτιτλων στο NTV550 ,χτες μου ξαναπαρουσιάστηκε.
Ξεκινάει ένα επεισόδιο σειράς δείχνοντας τους υπότιτλους κανονικά και ξαφνικά σταματά να τους δείχνει.
Το άφησα 5 λεπτά για να δω που θα τους ξανα έδειχνε τους υπότιτλους,δεν τους έδειξε μέχρι να πατήσω το stop.
Ξαναγύρισα και ξανα έβαλα το κομμάτι που δεν έδειξε τους υπότιτλους ,την δεύτερη φορά τους έδειξε κανονικά.