Εκεί που νόμιζα ότι εξαλείφθηκε το χάσιμο υποτιτλων στο NTV550 ,χτες μου ξαναπαρουσιάστηκε.
Ξεκινάει ένα επεισόδιο σειράς δείχνοντας τους υπότιτλους κανονικά και ξαφνικά σταματά να τους δείχνει.
Το άφησα 5 λεπτά για να δω που θα τους ξανα έδειχνε τους υπότιτλους,δεν τους έδειξε μέχρι να πατήσω το stop.
Ξαναγύρισα και ξανα έβαλα το κομμάτι που δεν έδειξε τους υπότιτλους ,την δεύτερη φορά τους έδειξε κανονικά.
Μου έτυχε μόνο αυτήν την φορά ,αν και είδα από τότε που έβαλα το τελευταίο firm πάρα πολλές ταινίες.Σε μένα δεν έχει πέσει (ακόμα) κάτι τέτοιο στην αντίληψη μου, παρόλο που δεν εχω δεί πάνω απο 3-4 ταινίες με την τελευταία βήτα.
Ας ελπίσουμε ομως πως ήταν κάτι προσωρινό, γιατί όπως το περιγράφεις μάλλον πρόκειται για νέο πρόβλημα (να μην δείχνει καθόλου υπότιτλους μέχρι να σταματήσεις την αναπαραγωγή).
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ενημέρωσε μας, σε παρακαλώ, για παρόμοια συμπεριφορά.
Και εμενα μια φορα μου ετυχε,που δεν με προβληματιζει γιατι πολλες φορες δεν χρησιμοποιω καθολου υποτιτλους ( "χαλανε" την εικοναΜου έτυχε μόνο αυτήν την φορά ,αν και είδα από τότε που έβαλα το τελευταίο firm πάρα πολλές ταινίες.
Τελικά το κεφαλαίο τονισμένο "A" το δείχνει ή όχι παιδιά ? ( Θέλω να γράψω στους devs p.m. ) οποιος σίγουρα το ξέρει ας απαντήσει .
Νίκο δεν βαρέθηκες? εγώ τους έχω στειλει 2-3 pm και με παραδείγματα αλλά καμία διαφορά...σαν να μη τους έστειλα.Τελικά το κεφαλαίο τονισμένο "A" το δείχνει ή όχι παιδιά ? ( Θέλω να γράψω στους devs p.m. ) οποιος σίγουρα το ξέρει ας απαντήσει .
Θα μπορούσες να είσαι λιγάκι πιο σαφής σε αυτό;
Γιατί θέλω να αγοράσω ένα από τα 2.
Νίκο δεν βαρέθηκες? εγώ τους έχω στειλει 2-3 pm και με παραδείγματα αλλά καμία διαφορά...σαν να μη τους έστειλα.
Εγώ το είχα στείλεί μετά που το ξαναχάλασαν..πριν βγουν τα δυο τελευταία..Ίσως εσένα σε ακούσουν, τι να πω....Σε καποιο firmware ( το οποιο μου ειχαν στειλει προσωπικα και τοχα ποσταρει) τοχαν φτιαξει !! Μετα στα επομενα το ξαναχαλασαν.....
Εγώ το είχα στείλεί μετά που το ξαναχάλασαν..πριν βγουν τα δυο τελευταία..Ίσως εσένα σε ακούσουν, τι να πω....
Kαλοριζικο !! Βαλε το firmware και περιμενουμε εντυπωσεις. :2thumb22sup:Παρελαβα κ εγω! (το πρωτο μου media player)
Αυριο το εγκαινιαζω..
Περναω το firmware που υπαρχει λινκ πιο πανω και ξεκιναω τις δοκιμες??
4.Δεν ξέρω τι DACs χρησιμοποιεί αλλά ο δικάναλος ήχος του από την οπτική είναι άπαιχτος !.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.