Netgear NTV550 (Sigma 8642)

πάντως εγώ το έχω πάρει απόφαση και τουλάχιστον στα mkv που είναι και πιο εύκολο ενσωματώνω τους υπότιτλους.

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Σε μένα δεν έχει πέσει (ακόμα) κάτι τέτοιο στην αντίληψη μου, παρόλο που δεν εχω δεί πάνω απο 3-4 ταινίες με την τελευταία βήτα.
Ας ελπίσουμε ομως πως ήταν κάτι προσωρινό, γιατί όπως το περιγράφεις μάλλον πρόκειται για νέο πρόβλημα (να μην δείχνει καθόλου υπότιτλους μέχρι να σταματήσεις την αναπαραγωγή).
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ενημέρωσε μας, σε παρακαλώ, για παρόμοια συμπεριφορά.

Εκεί που νόμιζα ότι εξαλείφθηκε το χάσιμο υποτιτλων στο NTV550 ,χτες μου ξαναπαρουσιάστηκε.
Ξεκινάει ένα επεισόδιο σειράς δείχνοντας τους υπότιτλους κανονικά και ξαφνικά σταματά να τους δείχνει.
Το άφησα 5 λεπτά για να δω που θα τους ξανα έδειχνε τους υπότιτλους,δεν τους έδειξε μέχρι να πατήσω το stop.
Ξαναγύρισα και ξανα έβαλα το κομμάτι που δεν έδειξε τους υπότιτλους ,την δεύτερη φορά τους έδειξε κανονικά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Σε μένα δεν έχει πέσει (ακόμα) κάτι τέτοιο στην αντίληψη μου, παρόλο που δεν εχω δεί πάνω απο 3-4 ταινίες με την τελευταία βήτα.
Ας ελπίσουμε ομως πως ήταν κάτι προσωρινό, γιατί όπως το περιγράφεις μάλλον πρόκειται για νέο πρόβλημα (να μην δείχνει καθόλου υπότιτλους μέχρι να σταματήσεις την αναπαραγωγή).
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ενημέρωσε μας, σε παρακαλώ, για παρόμοια συμπεριφορά.
Μου έτυχε μόνο αυτήν την φορά ,αν και είδα από τότε που έβαλα το τελευταίο firm πάρα πολλές ταινίες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Μου έτυχε μόνο αυτήν την φορά ,αν και είδα από τότε που έβαλα το τελευταίο firm πάρα πολλές ταινίες.
Και εμενα μια φορα μου ετυχε,που δεν με προβληματιζει γιατι πολλες φορες δεν χρησιμοποιω καθολου υποτιτλους ( "χαλανε" την εικονα :flipout:)

Τελικά το κεφαλαίο τονισμένο "A" το δείχνει ή όχι παιδιά ? ( Θέλω να γράψω στους devs p.m. ) οποιος σίγουρα το ξέρει ας απαντήσει .

Τελικά το κεφαλαίο τονισμένο "A" το δείχνει ή όχι παιδιά ? ( Θέλω να γράψω στους devs p.m. ) οποιος σίγουρα το ξέρει ας απαντήσει .

ΔΕΝ το δειχνει.

Νίκο δεν βαρέθηκες? εγώ τους έχω στειλει 2-3 pm και με παραδείγματα αλλά καμία διαφορά...σαν να μη τους έστειλα.

Θα μπορούσες να είσαι λιγάκι πιο σαφής σε αυτό;

Γιατί θέλω να αγοράσω ένα από τα 2.

Ρίξε μια ματιά στα ανάλογα νήματα, φιλτράρεις, βλέπεις ποιο σου κάνει και αγοράζεις...

Νίκο δεν βαρέθηκες? εγώ τους έχω στειλει 2-3 pm και με παραδείγματα αλλά καμία διαφορά...σαν να μη τους έστειλα.

Σε καποιο firmware ( το οποιο μου ειχαν στειλει προσωπικα και τοχα ποσταρει) τοχαν φτιαξει !! Μετα στα επομενα το ξαναχαλασαν.....

Σε καποιο firmware ( το οποιο μου ειχαν στειλει προσωπικα και τοχα ποσταρει) τοχαν φτιαξει !! Μετα στα επομενα το ξαναχαλασαν.....
Εγώ το είχα στείλεί μετά που το ξαναχάλασαν..πριν βγουν τα δυο τελευταία..Ίσως εσένα σε ακούσουν, τι να πω....

Εγώ το είχα στείλεί μετά που το ξαναχάλασαν..πριν βγουν τα δυο τελευταία..Ίσως εσένα σε ακούσουν, τι να πω....

Υποψιάζομαι ότι επειδή ήταν άμεση παρέμβαση ενός εκ των devs και εστάλη προσωπικά σε μένα μπορεί μετά στο γενικό update να ξεχάστηκε....θα δούμε...

Παρελαβα κ εγω! (το πρωτο μου media player)
Αυριο το εγκαινιαζω..
Περναω το firmware που υπαρχει λινκ πιο πανω και ξεκιναω τις δοκιμες??

Για μιά ακόμα φορά θα πω ότι είναι η καλύτερη αγορά mp σε αυτά τα λεφτά που έκανα ! Βέβαια το πήρα τώρα που είναι κάπως πιο ώριμο το fw που έχει.Επίσης θα συμφωνήσω με τον AlexT ότι η κίνησή του είναι κάπως καλύτερη από τα Dune αν και η ποιότητα της εικόνας τους είναι ίδια !...
Μερικά υπέρ του που έχω δει μέχρι τώρα:

1.Μακράν το καλύτερο (step by step) zoom (ακόμα και σε blu ray) που έχω δεί σε οποιοδήποτε player (τα Dune ΔΕΝ κάνουν zoom σε αναπαραγωγή blu ray !.)

2.Η καλύτερη γραμματοσειρά υποτίτλων (μάλλον είναι θέμα fonts)

3.Μακράν ο καλύτερος έλεγχος αναπαραγωγής (info,ffw,rew, έλεγχος υποτίτλων, έλεγχος ήχου)

4.Δεν ξέρω τι DACs χρησιμοποιεί αλλά ο δικάναλος ήχος του από την οπτική είναι άπαιχτος !.

5.Μακράν το καλύτερο χειριστήριο σε mp που είχα ποτέ !! Τα βασικά πλήκτρα είναι εκεί που πρέπει και στο σκοτάδι φωσφωρίζουν για να μη πατάς ότι να 'ναι !

6.Από esata στέλνει εντολή και κλείνει τον εξωτερικό σκληρό όταν κλείνει το player, τα Dune δεν το έκαναν ποτέ παρά μόνο από USB.

7.Διαβάζει και παίζει απροβλημάτιστα τους φορμαρισμένους σε Linux σκληρούς μου.

Αυτά μέχρι στιγμής, σκέφτομαι πλέον πολύ σοβαρά να παροπλίσω το Prime 3.0 (αν δεν είχε BD-ROM θα το είχα κάνει) και να πάρει αυτό την θέση του...

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

4.Δεν ξέρω τι DACs χρησιμοποιεί αλλά ο δικάναλος ήχος του από την οπτική είναι άπαιχτος !.

Ε χμ... δε νομίζω να βγαίνει έτσι το συμπέρασμα... :D

:ernaehrung004: