Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Γεια σας
το παραγγειλα και γω λοιπον απο το open247 127.70 με τα μεταφορικα...
Για να δουμε αν τα αξιζει τα λεφτα του...:firstprize:

Α.. να πω παντα τετοια για το φορουμ και τις αξιόπιστες πληροφοριες που μας δινει εδω και χρονια...

Εχει δοκιμασει κανεις αναπαραγωγη full blu ray απο δικτυο ? (οχι απο usb drive)
Παιζει αψογα η κανεισ πασιματακια στα δυσκολα?
To fast five που ειδα τελευταια, no problem at all (αυτο ελειπε,μια περιουσια δωσαμε :flipout:).

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Γεια σας
το παραγγειλα και γω λοιπον απο το open247 127.70 με τα μεταφορικα...
Για να δουμε αν τα αξιζει τα λεφτα του...:firstprize:
Μην ανησυχείς, δεν θα απογοητευτείς..
Δεν υπάρχει καλύτερο μέχρι τα 200 .

Εκεί που νόμιζα ότι εξαλείφθηκε το χάσιμο υποτιτλων στο NTV550 ,χτες μου ξαναπαρουσιάστηκε.
Ξεκινάει ένα επεισόδιο σειράς δείχνοντας τους υπότιτλους κανονικά και ξαφνικά σταματά να τους δείχνει.
Το άφησα 5 λεπτά για να δω που θα τους ξανα έδειχνε τους υπότιτλους,δεν τους έδειξε μέχρι να πατήσω το stop.
Ξαναγύρισα και ξανα έβαλα το κομμάτι που δεν έδειξε τους υπότιτλους ,την δεύτερη φορά τους έδειξε κανονικά.
Mου το έκανε και δεύτερη φορά .

εγώ πάντως ενσωματώνω τους υπότιτλους στα mkv τουλάχιστον για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...είχα κ εγώ αυτό το θέμα.

Μετά την προσθήκη μιας 3D τηλεόρασης, προέκυψε πρόβλημα αναγνώρισης SUB/IDX 3D υποτίτλων.
Με το πρόγραμμα 3D Subtitler μετατρέπω τους υπότιτλους συμβατούς με υλικό 3D Side by Side.
Στο Netgear δεν εμφανίζονται καθόλου. Στο ταπεινό Himedia 300A+ εμφανίζονται κανονικά

Kαι στο Med 400-500X εμφανίζονται κανονικά Αλέξη ! Αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη λίγη σημασία έχει το θέμα, αφού δεν υπάρχει πολύ 3D υλικό για αναπαραγωγή.Αλλά και να υπήρχε θεωρώ ότι ένα blu ray player είναι ιδανικότερο από ένα τωρινό media player.

Νομίζω ότι είναι θέμα firmware καθαρά...

Μόλις μου ήρθε και μένα σήμερα εργαλείο από το you με την τιμή της προσφοράς 89,95 . Περίμενα 1 μήνα σχεδόν αλλά με τέτοια τιμή δεν με απασχόλησε και πολύ. Μάλλον θα το ψαχουλέψω μέσα στο ΣΚ οπότε εντυπώσεις τότε.

Kαι στο Med 400-500X εμφανίζονται κανονικά Αλέξη ! Αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη λίγη σημασία έχει το θέμα, αφού δεν υπάρχει πολύ 3D υλικό για αναπαραγωγή.Αλλά και να υπήρχε θεωρώ ότι ένα blu ray player είναι ιδανικότερο από ένα τωρινό media player.

Νομίζω ότι είναι θέμα firmware καθαρά...
Στο Himedia τρέχω "εναλλακτικό" firm Mede8er (4.0.4) και οι υπότιτλοι εμφανίζονται κανονικότατα.
Στο 550 δεν εμφανίζονται.

Οσο για υλικό side by side 3D υπάρχει μπόλικο, οπότε οι υπότιτλοι είναι χρήσιμοι.. (blu-ray player υπάρχει)

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Στο Himedia τρέχω "εναλλακτικό" firm Mede8er (4.0.4) και οι υπότιτλοι εμφανίζονται κανονικότατα.

Οσο για υλικό side by side 3D υπάρχει μπόλικο, οπότε οι υπότιτλοι είναι χρήσιμοι.. (blu-ray player υπάρχει)

Έχεις δοκιμάσει με το srt23dass; Γιατί κι εγώ το netgear το προορίζω σαν 3d blue-ray iso/avchd player οπότε υπολόγιζα ότι θα δουλεύει το 3d subtitler...

A μάλιστα ! Προσπαθούσα να βάλω το firm του Med σε άλλα μηχανάκια με 1073 και έτρωγα πόρτα :flipout:έβγαζαν συνέχεια μήνυμα ότι το fw είναι μόνο για mede8er hardware :flipout:...Για να το ψάξω λίγο με το Himedia !

Για το 3D τώρα, μίλησα από τη σκοπιά του απλού χρήστη, που θέλει να πεταχτεί στο βίντεο κλαμπ και να πάρει έναν τίτλο, τουλάχιστον σε όσα έχω πάει εγώ έχουν ελάχιστα 3D μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού.Δεν εννούσα τους ψαγμένους που θα κατεβάσουν, θα επεξεργαστούν ή στη τελική θα παραγγείλουν απ' έξω κάποιον τίτλο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Έχεις δοκιμάσει με το srt23dass; Γιατί κι εγώ το netgear το προορίζω σαν 3d blue-ray iso/avchd player οπότε υπολόγιζα ότι θα δουλεύει το 3d subtitler...
Το NTV550 δεν μπορεί να παίξει 3D BR-Rip ή .iso, μόνο 3D side by side υλικό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

A μάλιστα ! Προσπαθούσα να βάλω το firm του Med σε άλλα μηχανάκια με 1073 και έτρωγα πόρτα :flipout:έβγαζαν συνέχεια μήνυμα ότι το fw είναι μόνο για mede8er hardware :flipout:...Για να το ψάξω λίγο με το Himedia !
Τα firmware του Mede8er για άλλα 1073 μηχανάκια είναι ειδικά προσαρμοσμένα για αυτά. Δε μπαίνουν παντού.
Εγω το έχω περάσει στο Himedia 300a+ και στο Egreat R1.

Παρέλαβα και εγώ (επιτέλους) τα 2 μηχανάκια
Στήνω το πρώτο το βράδυ και βλέπουμε :a0210:

Καλησπερα παιδια.Μολις παρελαβα Το NTV550.Του εβαλα το τελευταιο firm και αυτο ....πεταει.Πρεπει να ειναι οτι καλυτερο εχω παρει σε media player.Απλα απιστευτο.Πολυ ωραια χρωματα και απιστευτη κινηση.

Καλησπερα παιδια.Μολις παρελαβα Το NTV550.Του εβαλα το τελευταιο firm και αυτο ....πεταει.Πρεπει να ειναι οτι καλυτερο εχω παρει σε media player.Απλα απιστευτο.Πολυ ωραια χρωματα και απιστευτη κινηση.

( Να πω , δεν τα λέγαμε? τα λέγαμε.......:D ) Καλορίζικο φίλε μου....