achillesgk
AVClub Addicted Member
- 19 September 2009
- 1,619
είσαι ήρωας!Ελπιζω Τριτη-Τεταρτη να το εχω στα χερια μου!
Καταφερα κ διαβασα και τις 122 σελιδες πριν αποφασισω!
είσαι ήρωας!Ελπιζω Τριτη-Τεταρτη να το εχω στα χερια μου!
Καταφερα κ διαβασα και τις 122 σελιδες πριν αποφασισω!
Eχει βγει καποιο νεο fw?
εκτός από το γνωστό πρόβλημα με το τονισμένο Ά σε εξωτερικούς υπότιτλους! το κάνει αόρατο!Οχι αλλά μια χαρά είναι το τελευταίο ...
εκτός από το γνωστό πρόβλημα με το τονισμένο Ά σε εξωτερικούς υπότιτλους! το κάνει αόρατο!
Μερικα bd.iso δεν μου τα διαβαζει , αλλα τα ξεκιναει και κολλαει το συμπαν, ενω αλλα τα παιζει κανονικα.Αβυσσος![]()
Δικτυακα που παιζω bd.iso,μεχρι τωρα, ολα τα επαιξε "νερακι".
:bigcry:
Δε μπορω με τιποτα να κανω update απο usb....
Κατεβαζω το ζιπαρισμενο αρχειο, βαζω τα δυο αρχεια που περιεχει (το image και ενα MD5 ) στο στικακι και οταν παω στο Netgear - update from usb μου γραφει
"No update images were found on the USB device(s).
Κανω κατι λαθος?
Μερικα bd.iso δεν μου τα διαβαζει , αλλα τα ξεκιναει και κολλαει το συμπαν, ενω αλλα τα παιζει κανονικα.Αβυσσος![]()
Στο στικάκι έχεις μόνο τα δύο αρχεία έτσι ; Aν το βάζεις το στικάκι στην πίσω USB θύρα δεν κάνει το update από εκεί.Βάλτο στη μπροστινή, το ίδιο είχα πάθει κι εγώ, το τοποθετούσα στην πίσω θύρα επειδή βαριόμουν να βγάλω τον δίσκο από τη μπροστινή...μου έβγαζε τα ίδια μυνήματα.
Sigma rules !!Δεν μας πάνε τα 8642 ρε φίλε![]()
Sigma rules !!Kαι τα δυο ενεργα μου, media player ntv550,egreat a1080,εχουν το 8642 και ειναι super :music-smiley-005:.Aυτο που δεν "καθεται" στον ενα ειναι καλο για τον αλλο.
![]()
Θέλω να ρωτήσω τα εξής:
1. δεν υπάρχει ενισχυτής (προς το παρόν), οπότε θα πρέπει να κάνει decoding & downmixing όλων των format ήχου -> AC3, DTS, TrueHD, DTS-HD-MA. Έστω αν δεν μπορεί το DTS-HD-MA, να μπορεί τουλάχιστο το DTS-core κομμάτι που είναι μέσα του
Τελικά το 1 από τα παραπάνω, το κάνει ή όχι;

Θέλω να ρωτήσω τα εξής:
1. δεν υπάρχει ενισχυτής (προς το παρόν), οπότε θα πρέπει να κάνει decoding & downmixing όλων των format ήχου -> AC3, DTS, TrueHD, DTS-HD-MA. Έστω αν δεν μπορεί το DTS-HD-MA, να μπορεί τουλάχιστο το DTS-core κομμάτι που είναι μέσα του
2. να μπορεί φυσικά να κάνει pass-through στο HDMI όλα τα απλά και HD formats ήχου (AC3, EAC3, DTS, TrueHD, DTS-HD-MA
3. να κάνει σωστό αλφαβητικό sort στα δικτυακά shares, με τα directories πρώτα, και μετά τα αρχεία
4. να βλέπει samba shares - αν βλέπει καί nfs shares, ακόμα καλύτερα
5. να αντέχει ο επεξεργαστής του υψηλά bitrates (AVC και VC1, μέχρι και π.χ. 50Mbps στιγμαία, ή μέσα πάνω από 35Mbps, χωρίς να χάνει καρέ ή να κάνει κοψίματα στον ήχο)
6. να υποστηρίζει 24p έξοδο χρώματος και deep color
7. να επιτρέπει ρύθμιση μεγέθους και κατακόρυφης θέσης για τη γραμματοσειρά υποτίτλων
8. να μπορεί να κάνει randomize/shuffle και σε directories με αρχεία βίντεο
9. να μην έχει "εξωτικά" custom-made βύσματα τύπου crystal audio (π.χ. mini-jacks με 3 κανάλια για composite κλπ.) αλλά μόνο standard βύσματα -> HDMI, RCA, optical
10. να έχει HDMI 1.4 για 3D
11. να έχει ψηφιακή έξοδο coaxial (RCA) και optical
Διότι βλέποντας φώτο, δυστυχώς δεν βλέπω πουθενά από πίσω στερεοφωνικές εξόδους RCA αναλογικού decoded+downmixed ήχου.
Τελικά το 1 από τα παραπάνω, το κάνει ή όχι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.