Netgear NTV550 (Sigma 8642)

εκτός από το γνωστό πρόβλημα με το τονισμένο Ά σε εξωτερικούς υπότιτλους! το κάνει αόρατο!

Στους ελληνικούς ναί το κάνει αλλά αν τους κάνεις UTF8 λύνεται

Εγώ το μόνο που θέλω είναι γίνει λίγο πιο σταθερό γενικότερα
Τρώει κάτι ανεξήγητα κολλήματα καμια φορά ή ξεχνάει που έχει σταματήσει η ταινία και μου την δείχνει από την αρχή

Δικτυακα που παιζω bd.iso,μεχρι τωρα, ολα τα επαιξε "νερακι".

off topic Kαλα τη "εικοναρα" ειχε το τελευταιο Τρανσφορμερς....

Last edited:
Μερικα bd.iso δεν μου τα διαβαζει , αλλα τα ξεκιναει και κολλαει το συμπαν, ενω αλλα τα παιζει κανονικα.Αβυσσος :p

Δικτυακα που παιζω bd.iso,μεχρι τωρα, ολα τα επαιξε "νερακι".

Αυτό το random του θέματος εννοώ ανεξήγητο κατά τα άλλα κορυφή...

Μολις παρελαβα!

Δυστυχως δεν εχω δικτυο ετοιμο εδω οποτε θα το δοκιμασω με ενα σκληρο που εχω με mkv .

Θα κανω και το update σε λιγο μεσω usb!

:bigcry:

Δε μπορω με τιποτα να κανω update απο usb....

Κατεβαζω το ζιπαρισμενο αρχειο, βαζω τα δυο αρχεια που περιεχει (το image και ενα MD5 ) στο στικακι και οταν παω στο Netgear - update from usb μου γραφει

"No update images were found on the USB device(s).

Κανω κατι λαθος?

:bigcry:

Δε μπορω με τιποτα να κανω update απο usb....

Κατεβαζω το ζιπαρισμενο αρχειο, βαζω τα δυο αρχεια που περιεχει (το image και ενα MD5 ) στο στικακι και οταν παω στο Netgear - update from usb μου γραφει

"No update images were found on the USB device(s).

Κανω κατι λαθος?

Στο στικάκι έχεις μόνο τα δύο αρχεία έτσι ; Aν το βάζεις το στικάκι στην πίσω USB θύρα δεν κάνει το update από εκεί.Βάλτο στη μπροστινή, το ίδιο είχα πάθει κι εγώ, το τοποθετούσα στην πίσω θύρα επειδή βαριόμουν να βγάλω τον δίσκο από τη μπροστινή...μου έβγαζε τα ίδια μυνήματα.

Το εχω ξαναγραψει, αυτο το random των προβληματων ειναι το μεγαλυτερο προβλημα του μηχανηματος.

Και ειναι πολυ κακο γιατι πως θα το αναπαραγεις, πως θα το περιγραψεις, πως θα το διορθωσουν οταν μπορει να συμβαινει μονο σε σενα; Το θεμα της μη εμφανισης μερικων υποτιτλων ο "αρμοδιος" στο φορουμ τους, εκανε ΜΗΝΕΣ να το αναπαραγει και να το διορθωσει...

Εμενα παλι εδω και μερικες μερες, αν παιξω καμποσα mkv ή avi στη σειρα, μετα απο 5-6, δε μου δειχνει τους εξωτερικους υποτιτλους και θελει restart για να στρωσει.
Και εχω περασει δυο φορες το τελευταιο firmware, και με με factory reset και και και...

:furious3:

Last edited:
Στο στικάκι έχεις μόνο τα δύο αρχεία έτσι ; Aν το βάζεις το στικάκι στην πίσω USB θύρα δεν κάνει το update από εκεί.Βάλτο στη μπροστινή, το ίδιο είχα πάθει κι εγώ, το τοποθετούσα στην πίσω θύρα επειδή βαριόμουν να βγάλω τον δίσκο από τη μπροστινή...μου έβγαζε τα ίδια μυνήματα.

Ειχα κανει Format κ ειχα μονο τα δυο αρχεια...αλλα νομιζω το εβαζα στην πισω θυρα...

Θα το δοκιμασω,αν και εκανα τελικα update μεσω ιντερνετ...

Thanks anyway!!!

Sigma rules !!:flipout:Kαι τα δυο ενεργα μου, media player ntv550,egreat a1080,εχουν το 8642 και ειναι super :music-smiley-005:.Aυτο που δεν "καθεται" στον ενα ειναι καλο για τον αλλο. -bye-

Bρε κι εγώ είμαι φαν των τσιπ της Sigma, πλάκα κάνω στο Χρήστο, που είχαμε ένα θέμα με ένα Dune :flipout::flipout: ...

Θέλω να ρωτήσω τα εξής:

1. δεν υπάρχει ενισχυτής (προς το παρόν), οπότε θα πρέπει να κάνει decoding & downmixing όλων των format ήχου -> AC3, DTS, TrueHD, DTS-HD-MA. Έστω αν δεν μπορεί το DTS-HD-MA, να μπορεί τουλάχιστο το DTS-core κομμάτι που είναι μέσα του
2. να μπορεί φυσικά να κάνει pass-through στο HDMI όλα τα απλά και HD formats ήχου (AC3, EAC3, DTS, TrueHD, DTS-HD-MA
3. να κάνει σωστό αλφαβητικό sort στα δικτυακά shares, με τα directories πρώτα, και μετά τα αρχεία
4. να βλέπει samba shares - αν βλέπει καί nfs shares, ακόμα καλύτερα
5. να αντέχει ο επεξεργαστής του υψηλά bitrates (AVC και VC1, μέχρι και π.χ. 50Mbps στιγμαία, ή μέσα πάνω από 35Mbps, χωρίς να χάνει καρέ ή να κάνει κοψίματα στον ήχο)
6. να υποστηρίζει 24p έξοδο χρώματος και deep color
7. να επιτρέπει ρύθμιση μεγέθους και κατακόρυφης θέσης για τη γραμματοσειρά υποτίτλων
8. να μπορεί να κάνει randomize/shuffle και σε directories με αρχεία βίντεο
9. να μην έχει "εξωτικά" custom-made βύσματα τύπου crystal audio (π.χ. mini-jacks με 3 κανάλια για composite κλπ.) αλλά μόνο standard βύσματα -> HDMI, RCA, optical
10. να έχει HDMI 1.4 για 3D
11. να έχει ψηφιακή έξοδο coaxial (RCA) και optical

Διότι βλέποντας φώτο, δυστυχώς δεν βλέπω πουθενά από πίσω στερεοφωνικές εξόδους RCA αναλογικού decoded+downmixed ήχου.

Τελικά το 1 από τα παραπάνω, το κάνει ή όχι;

Θέλω να ρωτήσω τα εξής:

1. δεν υπάρχει ενισχυτής (προς το παρόν), οπότε θα πρέπει να κάνει decoding & downmixing όλων των format ήχου -> AC3, DTS, TrueHD, DTS-HD-MA. Έστω αν δεν μπορεί το DTS-HD-MA, να μπορεί τουλάχιστο το DTS-core κομμάτι που είναι μέσα του

To κάνει κανονικότατα και απροβλημάτιστα, μάλιστα σε αφήνει να διαλέξεις από τις ρυθμίσεις πιο φορμά θέλεις να κάνεις Downmix...και φυσικά αποκωδικοποιεί απροβλημάτιστα και το DTS HD-MA.

Στο λέω υπεύθυνα γιατί κι εγώ στην τηλεόραση το έχω, στον ενισχυτή μόνο μιά φορά το σύνδεσα να το δοκιμάσω και δεν το ξαναέβαλα, είναι δεύτερο player στο υπνοδωμάτιο...

Ορίστε και μερικές φώτο για του λόγου το αληθές...

Θέλω να ρωτήσω τα εξής:

2. να μπορεί φυσικά να κάνει pass-through στο HDMI όλα τα απλά και HD formats ήχου (AC3, EAC3, DTS, TrueHD, DTS-HD-MA
3. να κάνει σωστό αλφαβητικό sort στα δικτυακά shares, με τα directories πρώτα, και μετά τα αρχεία
4. να βλέπει samba shares - αν βλέπει καί nfs shares, ακόμα καλύτερα
5. να αντέχει ο επεξεργαστής του υψηλά bitrates (AVC και VC1, μέχρι και π.χ. 50Mbps στιγμαία, ή μέσα πάνω από 35Mbps, χωρίς να χάνει καρέ ή να κάνει κοψίματα στον ήχο)
6. να υποστηρίζει 24p έξοδο χρώματος και deep color
7. να επιτρέπει ρύθμιση μεγέθους και κατακόρυφης θέσης για τη γραμματοσειρά υποτίτλων
8. να μπορεί να κάνει randomize/shuffle και σε directories με αρχεία βίντεο
9. να μην έχει "εξωτικά" custom-made βύσματα τύπου crystal audio (π.χ. mini-jacks με 3 κανάλια για composite κλπ.) αλλά μόνο standard βύσματα -> HDMI, RCA, optical
10. να έχει HDMI 1.4 για 3D
11. να έχει ψηφιακή έξοδο coaxial (RCA) και optical

Διότι βλέποντας φώτο, δυστυχώς δεν βλέπω πουθενά από πίσω στερεοφωνικές εξόδους RCA αναλογικού decoded+downmixed ήχου.

oλα οκ εκτος απο το 8 που δεν το εχω τσεκαρει , το 10 που παιζει μονο side by side , και στο 11 οπου υπαρχει μονο οπτικη και component

Νά 'στε καλά παιδιά.

Και τελευταία firmwares και changelogs γι' αυτά, πού τα βρίσκουμε;