Το έχω κάνει με το fab8.Το περίεργο είναι ότι δεν μου το έχει ξαναβγάλει σε αλλα bluray που έχω αγοράσει μια και έχω το συνήθειο τα original να τα παίζω μόνο εγώ στο σπίτι αφου στοιχίζουν και ένα κάρω λεφτά.
Αν κανεις θελει το netgear 550 σε τιμη της προσφορας του you.gr (90e) ας μου στειλει ενα πμperator:
Παίδες είχατε κανένα θέμα κατά την αναβάθμιση στην .21?
Το έχω κάνει με το fab8.Το περίεργο είναι ότι δεν μου το έχει ξαναβγάλει σε αλλα bluray που έχω αγοράσει μια και έχω το συνήθειο τα original να τα παίζω μόνο εγώ στο σπίτι αφου στοιχίζουν και ένα κάρω λεφτά.
Στο online update (αλλά και στο site) εμφανιζει μόνο το .16 και όχι το .21Το καλυτερο ειναι το επισημο .21 ετσι και αλλιως οποτε αυτο θα βαλεις.
Στο online update (αλλά και στο site) εμφανιζει μόνο το .16 και όχι το .21
Δεν υπάρχουν ανεπίσημα λογισμικά για το Νetgear. Μόνο κάποιες εκδόσεις που "διαρρέουν" από την ομάδα των beta testers..Ξερει κανείς απο που κατεβάζουμε τα unofficial firmware?
Δεν υπάρχουν ανεπίσημα λογισμικά για το Νetgear. Μόνο κάποιες εκδόσεις που "διαρρέουν" από την ομάδα των beta testers..
To .16 είναι η τελευταία έκδοση, το .21 είναι αυτό που έχει "διαρρεύσει"
Το κατεβάζεις από εδώ το .21
http://updates.netgear.com/outgoing/updates/e5k/1.0/eu/current/NTV550_V3.2.21EU.ZIP
Unofficial δεν υπάρχει ή τουλάχιστον δεν έχω βρεί εγώ, συνήθως αυτά είναι "πειραγμένα" firmware από χρήστες για να κάνουν και κάποιες άλλες λειτουργίες...π.χ. τρέχω στο Mede8er 500X κάποιο unofficial
Το καλυτερο ειναι το επισημο .21 ετσι και αλλιως οποτε αυτο θα βαλεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.