Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Το έχω κάνει με το fab8.Το περίεργο είναι ότι δεν μου το έχει ξαναβγάλει σε αλλα bluray που έχω αγοράσει μια και έχω το συνήθειο τα original να τα παίζω μόνο εγώ στο σπίτι αφου στοιχίζουν και ένα κάρω λεφτά.

Το μόνο πρόγραμμα που βγάζει εγγυημένα σωστό αποτέλεσμα είναι το AnyDVD-HD.

Αν κανεις θελει το netgear 550 σε τιμη της προσφορας του you.gr (90e) ας μου στειλει ενα πμ :operator:

Πες μου πότε να περάσω από Καλλιθέα μον αμί :music-smiley-005: ...

Οποτε δεν είμαι online βάζεις τα καλύτερα βρε !:music-smiley-005:

Το έχω κάνει με το fab8.Το περίεργο είναι ότι δεν μου το έχει ξαναβγάλει σε αλλα bluray που έχω αγοράσει μια και έχω το συνήθειο τα original να τα παίζω μόνο εγώ στο σπίτι αφου στοιχίζουν και ένα κάρω λεφτά.

Μου το έχει κάνει σε αρκετά δισκάκια που είχα κάνει rip με το fab.Ενδεικτικά σου αναφέρω τα Stargate special edition, I am Robot, Resident Evil Afterlife, Fifth Element (τη γερμανική έκδοση, η αμερικάνικη έπαιζε κανονικά) και μερικά ακόμα.Αρνιόντουσαν πεισματικά να παίξουν, με λίγο ψάξιμο στο ιντερνετ βρήκα ότι έφταιγε το εν λόγω κλείδωμα...Ενα περασματάκι με το ANYDVD HD και ως δια μαγείας έπαιζαν κανονικά, αλλά τα δισκάκια είχαν πάει καλιά τους.Δεν ξαναχρησιμοποίησα το fab !

Μια άλλη καλή λύση είναι να τα κάνεις rip σε σκληρό δίσκο για να μην έχεις να ξαναγράφεις δισκάκια κλπ κλπ, διπλές δουλειές...

Καλησπέρα. Διάβασα στην αρχή του νήματος ότι έχει κάποια θέματα με τους ελλήνικούς υπότιτλους σε κωδικοποίηση ANSI και ότι πρεπει να αλάξεις σε utf8 ή κατι τέτοιο.Επειδή το νήμα είναι τεράστιο αν κάποιος φίλος έχει την καλοσύνη να αναφέρει αν έχει λυθεί το ζήτημα γιατι φαίνεται καταπληκτικό στα λεφτα του και έχει όλα αυτά που θέλω από ένα media player.
Ευχαριστώ.

Δεν ξέρω αν έχουν λύθει κάποια τα προβληματάκια με το τελευταίο firm,σε ποιότητα εικόνας όμως είναι χειρότερο από το 3.2.16.

Μετα την αναβάθμιση με το τελευταίο firm είδα ότι η εικόνα έχασα σε αντίθεση(τα χρώματα τα έδειχνε πιο θαμπά) σε σχέση με το προηγούμενο firm ,σε επεισόδια σειρών σε 720p και ταινίες σε 720p.
Ξαναγύρισα αμέσως στο προηγούμενο firm .

Εμένα από την άλλη, με την επιλογή update μέσω internet δεν μου δίνει το .21 σαν επιλογή και έτσι έχω μείνει στην .16 . Είναι λογικό αυτό;
Επίσης κάτι που παρατήρησα : όταν παίζω μια ματρόσκα, ορισμένες φορές το χειριστήριο μοιάζει σαν να μην αποκρίνεται. Για παράδειγμα, μπορεί να χρειαστεί να πατήσω 3 ή 4 φορές το pause για να σταματήσει η ταινία. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο;

Καλησπέρα.Μολις απέκτησα και εγώ το Netgear NTV550.Σε γενικες φαίνεται εξαιρετικό media player.Ξερει κανείς απο που κατεβάζουμε τα unofficial firmware?

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Το καλυτερο ειναι το επισημο .21 ετσι και αλλιως οποτε αυτο θα βαλεις.
Στο online update (αλλά και στο site) εμφανιζει μόνο το .16 και όχι το .21

Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Στο online update (αλλά και στο site) εμφανιζει μόνο το .16 και όχι το .21

Το κατεβάζεις από εδώ το .21

http://updates.netgear.com/outgoing/updates/e5k/1.0/eu/current/NTV550_V3.2.21EU.ZIP

Unofficial δεν υπάρχει ή τουλάχιστον δεν έχω βρεί εγώ, συνήθως αυτά είναι "πειραγμένα" firmware από χρήστες για να κάνουν και κάποιες άλλες λειτουργίες...π.χ. τρέχω στο Mede8er 500X κάποιο unofficial

Ξερει κανείς απο που κατεβάζουμε τα unofficial firmware?
Δεν υπάρχουν ανεπίσημα λογισμικά για το Νetgear. Μόνο κάποιες εκδόσεις που "διαρρέουν" από την ομάδα των beta testers..
To .16 είναι η τελευταία έκδοση, το .21 είναι αυτό που έχει "διαρρεύσει"

Δεν υπάρχουν ανεπίσημα λογισμικά για το Νetgear. Μόνο κάποιες εκδόσεις που "διαρρέουν" από την ομάδα των beta testers..
To .16 είναι η τελευταία έκδοση, το .21 είναι αυτό που έχει "διαρρεύσει"

Το κατεβάζεις από εδώ το .21

http://updates.netgear.com/outgoing/updates/e5k/1.0/eu/current/NTV550_V3.2.21EU.ZIP

Unofficial δεν υπάρχει ή τουλάχιστον δεν έχω βρεί εγώ, συνήθως αυτά είναι "πειραγμένα" firmware από χρήστες για να κάνουν και κάποιες άλλες λειτουργίες...π.χ. τρέχω στο Mede8er 500X κάποιο unofficial

Το καλυτερο ειναι το επισημο .21 ετσι και αλλιως οποτε αυτο θα βαλεις.

Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκριση!