Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Τότε για ποιο λόγο σε όλα τα άλλα hd media players δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι τέτοιο?

Και στο αυτοκίνητο, όταν παρκάρεις σε οριζόντιο σημείο χωρίς κλίση, δεν χρειάζεται να βάλεις ταχύτητα (π.χ. 1η) στο κιβώτιο.

Είναι όμως ο σωστός τρόπος.

fits79, gkpapad παρακαλω πιο προσεκτικοι στα γραφομενα σας.
Fits79 ηδη εισαι black listed as troll :p οποτε να προσεχεις διπλά σε παρακαλώ...
Απαντησεις σε αυτό μονο με πμ σε εμένα αλλιώς θα σβηστούν.

ζηταω συγνωμη απο τον συντονιστη της κατηγοριας και απο τα υπολοιπα μελη,αν φερθηκα απρεπως.Απλα σε ενα καταπληκτικο φορουμ ειναι λιγο απρεπες και αλαζονικο να φερνουμε αντιρρηση για την αντιρρηση.Παρακολουθω τον φιλο εδω και λιγο καιρο να κανει την τριχα τριχια για το τιποτα.
Υ.Γ.
Ζηταω συγνωμη απο τον fits79 για τα γραφομενα μου.

Aπο wikipedia
"Στη γλώσσα του Διαδικτύου, η λέξη τρολ ή τρολλ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη του Ίντερνετ με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανοιχτή κοινότητα, όπως ένα φόρουμ συζήτησης, ταχυδρομική λίστα, chat room ή μπλογκ, με πρωταρχική πρόθεση να προκαλέσει και να ερεθίσει άλλους χρήστες[1] ή με κάθε τρόπο να επιφέρει διαταραχή σε μια διαδικτυακή συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα και να πετύχει μια αλυσίδα αντιδράσεων από άλλους χρήστες[2]. Η συμπεριφορά αυτή πολλές φορές συνοδεύεται από αμφιλεγόμενη διαμάχη των υπολοίπων περί του σκοπού του."

Απ´ότι φαίνεται φίλε fits79 τηρείς τις παραπάνω προδιαγραφές.
3 ημέρες για να αναθεωρήσεις την συμπεριφορά σου απέναντι στους συμφορουμίτες σου και τους διαχειριστές.

Σήμερα με ενημέρωσαν απο το κατάστημα που το παρήγγειλα ότι μέχρι την Πέμπτη θα το έχουν αποστείλει οπότε μέχρι το Σάββατο θα έχω παραλάβει. Μια χαρα αν ισχύσει το χρονοδιάγραμμα το Σαββατοκύριακο θα το λιώσω :-)

Aν το θελει κανεις στα 90ε (οσο ακριβως το ειχε η προσφορα στο you.gr) ας μου πει.Ειναι ελαχιστα δουλεμενο.
Για συναντηση Καλλιθεα η σταθμο τρενου Νεο Ηρακλειο.Φυσικα σε υπεραψογη κατασταση με περασμενο το τελευταιο fw.
Θα μπορω να το δωσω μετα τις 16 του μηνα... -bye-

Γεια σας και παλι. Το παρελαβα σημερα και το εγκατεστησα άμεσα. Εγινε εγκατασταση του τελευταιου fw και εδω αρχισαν οι προβληματισμοι, με κυριοτερο το οτι δεν βλεπει/εμφανιζει τους υπολτιτλους σε 3d mkv αν δεν τους ενσωματωσεις πριν με προγραμμα στο conteiner. Εχει καποιος αλλος το ιδιο πρόβλημα; Υπάρχει άραγε κάποια λύση; Και ενα δευτερο ερώτημα ειχα την εντυπωση οτι ειχε Ελληνικά μενού πραγμα που τελικά δεν ισχυει, δεν ειναι πρόβλημα φυσικά αλλά λεω μήπως εχω κάνει κάτι λάθος.

Μια ερώτηση σε σχέση με το WDTV HD Live 2nd & 3rd Gen τι γνώμη έχετε για το Netgear NTV550 ? ξέρω οτι δεν έχει Wifi !

Eγω το θεωρω ανωτερο , αν και δεν εχω δει το live 3.
Παζει full bd, κανει downmix, hd audio , εχει καλο remote, ειναι μικρο σε μεγεθος και παιζει αριστα απο δικτυο ενω εχει και καλουδια τυπου youtube κτλ.

Μάλλον το έχουν βγάλει γιατί πλέον το ίδιο link δίνει το .21!

Μια χαρά είναι και το ,21 ( Οι διαφορές δεν είναι στην λειτουργικότητα ....αλλά σε κάποιες άλλες γλώσσες που έχουν βάλει επιπλέον υποστήριξη..)