Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Μια ερώτηση σε σχέση με το WDTV HD Live 2nd & 3rd Gen τι γνώμη έχετε για το Netgear NTV550 ? ξέρω οτι δεν έχει Wifi !
Κοίτα είχα το Live 2nd και έχω το 3rd Gen και το Netgear NTV550.
Θεωρώ σαν συσκευή το Netgear NTV550 μια κλάση ανώτερη σε όλους τους τομείς σε σχέση με τα Live .
Στο μόνο μου υπερτερεί το Live 3rd Gen(και Live 2nd) είναι ότι δεν έχει κάποια προβληματάκια που έχει το NTV550 σε υπότιτλους .

Για να δούμε.....έχω κάνει ένα νέο request στον developer για να φτιάξει το "Ά" . Θα μας το κάνει αυτή τη φορά ? Κρίμα είναι ρε παιδί μου ....

Για να δούμε.....έχω κάνει ένα νέο request στον developer για να φτιάξει το "Ά" . Θα μας το κάνει αυτή τη φορά ? Κρίμα είναι ρε παιδί μου ....
Πιστεύεις ακόμη στα θαύματα; Εγώ μετά από 3 φορές τα παράτησα, απλά κάθε υπότιτλος πλέον αποθηκεύεται ως utf-8.
Άσε που δεν τους έχω εμπιστοσύνη. Αν διορθώσουν αυτό, θα χαλάσουν κάτι άλλο πχ πάλι θα εξαφανίζονται.

Πιστεύεις ακόμη στα θαύματα; Εγώ μετά από 3 φορές τα παράτησα, απλά κάθε υπότιτλος πλέον αποθηκεύεται ως utf-8.
Άσε που δεν τους έχω εμπιστοσύνη. Αν διορθώσουν αυτό, θα χαλάσουν κάτι άλλο πχ πάλι θα εξαφανίζονται.

Δεν το βάζω κάτω..:D Το εξήγησα ωραία και ευγενικά....Δεν μπορεί ....κάποιος θα φιλοτιμηθεί..

Φαίνεται ότι μπορεί να είμαστε σε καλό δρόμο.....Ο JonD μου απάντησε , λέγοντάς μου ότι πίστευε πως το πρόβλημα έχει λυθεί . Του εξήγησα ότι δεν λύθηκε ακόμα και η απάντησή του ήταν ότι θα το δει άμεσα!! Για να δούμε.....

Last edited:
Νίκο, μια και είσαι σε επαφή, μετέδωσε και το παρακάτω:

Σε αναπαραγωγή .m2ts έτσι και σταματήσεις την ταινία στη μέση για κάποιο λόγο και επιχειρήσεις να τη συνεχίσεις, οι υπότιτλοι δε συγχρονίζονται με τίποτα.
Προφανώς το έχουν αντιμετωπίσει και άλλοι απλά δεν έχει συζητηθεί πολύ. Το συναντά κανείς όταν έχει BR-folder χωρίς ελληνικούς υπότιτλους.
Η λύση είναι να ρίξουμε εξωτερικό .srt στον φάκελο stream μετονομάζοντας τον στο ίδιο όνομα με αυτό του αρχείου της ταινίας. Ετσι όμως και πατηθεί το ''στοπ'' για οποιονδήποτε λόγο αντίο υπότιτλοι. Χάνουν τον συγχρονισμό του οριστικά.

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Νίκο, μια και είσαι σε επαφή, μετέδωσε και το παρακάτω:

Σε αναπαραγωγή .m2ts έτσι και σταματήσεις την ταινία στη μέση για κάποιο λόγο και επιχειρήσεις να τη συνεχίσεις, οι υπότιτλοι δε συγχρονίζονται με τίποτα.
Προφανώς το έχουν αντιμετωπίσει και άλλοι απλά δεν έχει συζητηθεί πολύ. Το συναντά κανείς όταν έχει BR-folder χωρίς ελληνικούς υπότιτλους.
Η λύση είναι να ρίξουμε εξωτερικό .srt στον φάκελο stream μετονομάζοντας τον στο ίδιο όνομα με αυτό του αρχείου της ταινίας. Ετσι όμως και πατηθεί το ''στοπ'' για οποιονδήποτε λόγο αντίο υπότιτλοι. Χάνουν τον συγχρονισμό του οριστικά.

Alex, αυτό δεν είναι λίγο δύσκολο να αντιμετωπιστεί?
Υποθέτω ότι επειδή συνήθως σε BR folder δεν υπάρχει 1 m2ts αλλά πολλά σπασμένα , ο υπότιτλος μετράει και συγχρονίζεται από το clock της αναπαραγωγής. Εκτός κι αν μιλάμε για ένα m2ts.....

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να μετατρέπει ΠΛΗΘΩΡΑ .srt αρχείων από διαφορετικούς φακέλους σε utf-8 srt αρχεία για να μην τα κάνεις ένα - ένα.

Αν ναι ποιο?

Και τα Χριστούγεννα θα αγοράσει ένας κολλητός το εν λόγο hd media player και θα του το ζητήσω για κάνα δυο μέρες να το δω με τα μάτια μου τι λέει σαν media player.

Last edited:

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να μετατρέπει ΠΛΗΘΩΡΑ .srt αρχείων από διαφορετικούς φακέλους σε utf-8 srt αρχεία για να μην τα κάνεις ένα - ένα.

Αν ναι ποιο?

Και τα Χριστούγεννα θα αγοράσει ένας κολλητός το εν λόγο hd media player και θα του το ζητήσω για κάνα δυο μέρες να το δω με τα μάτια μου τι λέει σαν media player.

Google it. Υπάρχουν αρκετά ...τα καλύτερα όμως είναι επί πληρωμή...κι όχι free....

Ναι αλλά τα επί "πληρωμή" είναι καλύτερα με περισσότερες δυνατότητες. Έτσι δεν είναι?

Εσύ έχεις να προτείνεις ένα καλύτερο dlnie πρόγραμμα και αν ναι ποιο και γιατί?

Και μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος για ποιο λόγο οι τηλεοράσεις και άλλες συσκευές δεν μοιράζονται διαδικτυακά αρχεία απλά αν τις συνδέσεις με ένα ρουτερ που έχεις πάνω και το pc και θέλουν dlnie προγράμματα?

Εν ολίγης τι ακριβώς κάνει ένα dlnie πρόγραμμα που δεν μπορεί να κάνει ένα ρουτερ ώστε να δει άνετα(Όπως βλέπουν τα hd media players) η τηλεόραση το pc.

Last edited:
Μπορεί καποιος να επιβεβαιώσει οτι με το τελευταίο firmware παίζει blu-ray από εξωτερικό usb ή e-sata blu-ray drive (με τη χρηση του bd-allow φυσικά);

Θέλω να αγοράσω player, θα παίζω μέσω δικτύου matroskes 1080 και blu ray. Είμαι ανάμεσα στο καινούριο wd live wifi και στο netgear 550. Ποιο προτείνετε από τα 2? To netgear παίζει σωστά μέσω δικτύου; H κίνησή του είναι ομαλή; Παίζει bd iso και 3d mkv?

Last edited:

Μπορεί καποιος να επιβεβαιώσει οτι με το τελευταίο firmware παίζει blu-ray από εξωτερικό usb ή e-sata blu-ray drive (με τη χρηση του bd-allow φυσικά);

Ναι φίλε μου παίζει ! 5-6 σελίδες πιο πίσω το επιβεβαιώνουμε...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Καλημέρα σε 'ολους! Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Προσπαθώ να αναπαραγάγω blu-ray (και folder & iso) είτε από δύκτιο είτε από usb δίσκο και ενώ γράφει loading η ταινία δεν λέει να ξεκινήσει με εξαίρεση το 5ο στοιχείο το οποίο μπαίνει στο μενού της ταινίας αλλά και εκεί όταν πατώ το play γράφει loading και δεν ξεκινά.Είχα την 22 έκδοση firmware αλλά και όταν γύρισα τόσο στην 21 αλλά και στην 16 γίνετε το ίδιο.Καμμία ιδέα το τι να ψάξω? (Εχω δοκιμάσει αρκέτες ταινίες π.χ Avatar, Star wars , 5th Element και άλλα)

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Να σας πώ επίσης ότι πριν μπορούσα να δω blu-ray (και folder & iso) είτε από δύκτιο είτε από usb δίσκο αλλά επείδη είχα καιρό να δω full blu-ray δεν θυμάμαι σε ποιά έκδοση Firmware ήταν η τελευταία που κατάφερα να δω.Εννοείτε ότι mkv παίζει κανονικά από παντού.Ευχαριστώ!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Καλημέρα σε 'ολους! Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Προσπαθώ να αναπαραγάγω blu-ray (και folder & iso) είτε από δύκτιο είτε από usb δίσκο και ενώ γράφει loading η ταινία δεν λέει να ξεκινήσει με εξαίρεση το 5ο στοιχείο το οποίο μπαίνει στο μενού της ταινίας αλλά και εκεί όταν πατώ το play γράφει loading και δεν ξεκινά.Είχα την 22 έκδοση firmware αλλά και όταν γύρισα τόσο στην 21 αλλά και στην 16 γίνετε το ίδιο.Καμμία ιδέα το τι να ψάξω? (Εχω δοκιμάσει αρκέτες ταινίες π.χ Avatar, Star wars , 5th Element και άλλα)

Εγώ το δουλεύω με την .21 . Αναπαράγω κανονικά BR iso και folder.
Κάνε του ένα set up από την αρχή.

Υ.Γ. Επίσης μόλις δοκίμασα και το 2D/3D iso του Avatar από δίκτυο......Λίγο βαρύ αλλά τα κατάφερε τίμια.....εκτός από μερικές γνωστές σκηνές με ψηλό bitrate

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Υ.Γ. Επίσης μόλις δοκίμασα και το 2D/3D iso του Avatar από δίκτυο......Λίγο βαρύ αλλά τα κατάφερε τίμια.....εκτός από μερικές γνωστές σκηνές με ψηλό bitrate
Δεν έχω καταφέρει μέχρι τώρα να το φέρω στα όρια, ούτε τοπικά, ούτε δικτυακά..
>Σου είναι εύκολο να αναφέρεις ποια είναι τα σημεία που ζορίστηκε?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

3d mkv side by side παίζει? και αν ναι οι υπότιτλοι παίζουν απευθείας ή χρειάζεται κάποια μετατροπή; και κάτι τελευταίο. το μέγεθος των υποτίτλων και η θέση τους ρυθμίζεται;

Last edited: