Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Έχεις δίκιο όντως ΔΕΝ το αγόρασε γιατί από το μαγαζί που το είχε δει δεν το έχει ετοιμοπαράδοτο και του είπε προς τέλος του μήνα οπότε...

Τώρα όσο αφορά τις ερωτήσεις μου εγώ έχω σαν κανόνα να ρωτάω και να το ψάχνω όσο γίνετε πριν αγοράσω κάτι και να ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΤΟ ΣΑΚΙ χωρίς να ξέρω τι κάνει και πως κάτι που εσείς μάλλον κάνετε γιατί όπως φαίνεται δεν θέλετε ούτε να σας κάνουν αλλά ούτε και να κάνετε πολλές ερωτήσεις...

Αν σας κακοφαίνεται τόσο πολύ να σας κάνουν ερωτήσεις για το όποιο προϊόν τότε μάλλον δεν είστε σε σωστό φόρουμ....

Τα φόρουμ είναι για ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΙΔΕΩΝ/ΑΠΟΨΕΩΝ/ΕΡΩΤΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ και όχι απλά για να λέει ο κάθε ένας την άποψη του και ως εκεί...
Καλό θα ήταν σύμφωνα με τα παραπάνω, να διαβάσεις με προσοχή όλο το νήμα και θα λυθούν οι απορίες σου.
Οτι αφορά την αναπαραγωγή μέσω δικτύου, τα ζητήματα υποτίτλων, τη δυνατότητα αναπαραγωγής BR-iso & folder και πολλά άλλα θέματα, έχουν απαντηθεί πολλές φορές και ο μέσος αναγνώστης τα καταλαβαίνει απλά διαβάζοντας το νήμα.
Το Netgear δεν είναι νέο προϊόν, συζητείται πάνω από ένα έτος, οι δε δυνατότητες του τσιπ που φοράει (sigma 8642) έχουν αναλυθεί δεόντως στο παρόν αλλά και σε άλλα νήματα καθότι χρησιμοποιείται σε όλες τις κορυφαίες υλοποιήσεις των media players.
Αυτά τα λίγα από εμένα, δεν θα δώσω περαιτέρω έκταση στο θέμα..

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Με βάση τις οδηγίες που αναφέρονται εδώ:

http://forum1.netgear.com/showpost.php?p=363427&postcount=1

(θέσεις και διαστάσεις παραλληλογράμμων, για το interface του player)

έκατσα κι έφτιαξα 5 skins για 720p, με το GIMP, από χαρακτήρες ή/καί concepts που αγάπησα σε κάποιες ταινίες/σειρές.

Είναι εδώ:

http://www.filesonic.com/file/S9YNZ8u

http://www.fileserve.com/file/VV22PE3

Το αρχείο δεν είναι μεγάλο, κάτω από 8MBytes.

Περιλαμβάνει τα 5 skins, συν το template που έφτιαξα πρώτα, πριν τα φτιάξω, για όποιον θέλει να φτιάξει κι άλλα.

Δεν είναι τίποτα σπουδαίο artistically, άλλωστε δεν έχω και πολύ ευχέρεια σε photo editing. Είναι απλά ένα επιπλέον layer από πάνω, που στα παραλληλόγραμμα έχει 50% transparency.

Την εικόνα flip-pf.jpg δεν έχω καταφέρει ποτέ να την εμφανίσω στο δικό μου player, όπου κι αν πήγα στο interface του, κι επομένως έχω βάλει εκεί όποια θεωρώ λίγο λιγότερο καλύτερη από τις άλλες 3.

Οι υπόλοιπες εμφανίζονται συχνά.

Αν κάποιοι από εσάς τα βρείτε πετυχημένα, θα χαρώ πολύ.

Καλή απόλαυση.

Ακόμα να δοκιμάσει κάποιος τα skins μου, για να μου πει εντυπώσεις;

Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Ακόμα να δοκιμάσει κάποιος τα skins μου, για να μου πει εντυπώσεις;

Αααα.....καλώς τον και καλή Χρονιά. Τα είδαμε τα skins σου !!! Αψογα! Αλλά...πολύ συγκεκριμένα προσανατολισμένα βρε παιδί μου .....Αφού τόχεις...το θέμα...
Δεν φτιάχνεις να προσφέρεις σε όλους μας κανένα skin το οποίο να έχει απλό background ( abstract oriented π.χ. ) ?
Εεεεε ???? Καταπληκτικέ capsol ? :D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Καλή χρονιά σε όλους.
Προσπάθησα να παίξω Blu-ray από εξωτερικό drive (Samsung se-506ab) και ενώ αναγνωρίζει τη συσκευή όταν ξεκινά να φορτώσει μου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα
“playback aborted due to security violation”. Έχω βάλει στην κάρτα sd το bdallow και έχω ορίσει την κάρτα να κάνει αποθήκευση του BD-live content. Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα. Οι ταινίες που προσπάθησα να παίξω είναι δυο ντοκιμαντέρ από το HITECH (δεν ξέρω αν αυτό παίζει κανένα ρόλο).

Αααα.....καλώς τον και καλή Χρονιά. Τα είδαμε τα skins σου !!! Αψογα! Αλλά...πολύ συγκεκριμένα προσανατολισμένα βρε παιδί μου .....Αφού τόχεις...το θέμα...
Δεν φτιάχνεις να προσφέρεις σε όλους μας κανένα skin το οποίο να έχει απλό background ( abstract oriented π.χ. ) ?
Εεεεε ???? Καταπληκτικέ capsol ? :D

Χα-χα-χα.

Δεν με ελκύουν τέτοια θέματα, ούτε έχω και τις απαραίτητες γνώσεις για να φτιάξω.

Πάλι άμα φτιάξω άλλα, θα είναι character-based.

Π.χ. άμα ξεβαρεθώ, θέλω να φτιάξω κι ένα Indiana Jones. Το αξίζει ο Αρχαιολόγος.

καλησπερα φιλε capsol Χρονια πολλα & καλα.Συγχαρητηρια για την δουλεια σου αλλα βρε παιδι μου μονοδιαστατα νομιζω.Μπορεις να φτειαξεις κατι σε εντονα χρωματα;Θα σου ειμαστε υποχρεοι

καλημέρα σε όλους....!!!

Θα ηθελα να ρωτησω 3 πραγματάκια...το cd που εχει μεσα το 550 ,εχει και την επιλογη να περνάς διαφορες πληρ. για την ταινια κτλ. Αυτα πρεπει να ειναι μόνο στα αγγλικα? γιατι την υπόθεση που γραφω στα ελληνικα μου τα βγαζη κινεζικα και επίσεις στους υπότιτλους δεν εμφανίζετε το Α κεφαλάιο.
Και κατι τελευταιο ,όπως το συνδεσα περασε το τελευτάιο Firmware ,χρειάζετε να περασω κάποιο άλλο απο τα παλιότερα Firmware που εχουν βγη?
Ευχαριστώ πολυ και να εχετε μια όμορφη και ξεκούραστη Κυριακή...!!!

Αντώνη , το πρόγραμμα που έχει μέσα είναι απ' ότι θυμάμαι tag editor. Οτι γράφεις στα Ελληνικά μάλλον θα σου το εμφανίσεις εάν πάς :

Settings -> User Interface -> Display Font και επιλέξεις "Univesal"

To πρόβλημα με το τονισμένο κεφαλαίο "Α" παραμένει και περιμένουμε να διορθωθεί.

Firmware : Με το τελευταίο είσαι ΟΚ.

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Αντώνη , το πρόγραμμα που έχει μέσα είναι απ' ότι θυμάμαι tag editor. Οτι γράφεις στα Ελληνικά μάλλον θα σου το εμφανίσεις εάν πάς :

Settings -> User Interface -> Display Font και επιλέξεις "Univesal"

καλημέρα Νικόλα :)

ετσι το εχω φιλε στο Univesal ,αλλα δεν... :(

To πρόβλημα με το τονισμένο κεφαλαίο "Α" παραμένει και περιμένουμε να διορθωθεί.

Firmware : Με το τελευταίο είσαι ΟΚ.

οκ ευχαριστώ Νικο... :) !!!

Geia sas exw to ntv 550 kai to exw sindesei me to internet alla den xerw pws na katevazw exwfilla gia tainies kai musiki.
Mporei mipws kapoios na me voithisei na katalavw poies dinatotites exei to proion oson afora to internet kai na m deixei pws na to xrisimopoiw!
Thanx! :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

απο που κατεβαζεις αυτα τα προγραμματα?
ευχαριστω

το εχει μεσα το cd εγκαταστασης ''modify Tag and album Art information'' και ή ψαχνεις απο το ψαχτίρη που σου εχεις (πχ. amazon κτλ) η ψαχνεις εσυ απο google και κάνεις copy-paste τις πληροφορίες και αντιγραφη - επικόληση τις φωτο...

Πιστευω να βοήθεισα και καλος μας ήρθες...!!!! :)

H γραμματοσειρά με την οποία γράφεις τι font είναι ? Έλεγξε εάν είναι συμβατή με τα Ελληνικά. ( π.χ. Arial Greek , Tahoma..κτλπ.)

καλημέρα καλη εβδομάδα και καλη δύναμη σε όλους...!!!!

Νικο όπως ειδα δεν εχει πουθενα να διαλέξω font...

Uploaded with ImageShack.us

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

το εχει μεσα το cd εγκαταστασης ''modify Tag and album Art information'' και ή ψαχνεις απο το ψαχτίρη που σου εχεις (πχ. amazon κτλ) η ψαχνεις εσυ απο google και κάνεις copy-paste τις πληροφορίες και αντιγραφη - επικόληση τις φωτο...

Πιστευω να βοήθεισα και καλος μας ήρθες...!!!! :)

Thanx! tha to psaxw kai tha to vrw logika!
mia akoma erwtisi to yaDis to programma to xereis ??
mporeis na m peis an einai kalo kai voithaei??
euxaristw para polu!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Sorry alla tis plirofories tis egrapses monos sou i ta perase automata mono tou??
giati an exeis polles tainies kai thes na peraseis plirofories ti prepei na kaneis me auto??

Καλησπέρα παιδιά. Πιστεύετε ότι αξίζει η αγορά του σήμερα ή να κοιτάξει κάποιος κάτι σε ποιο καινούριο μηχάνημα, όπως για παράδειγμα το WD Live 2011? Η χρήση του θα είναι για ταινίες avi & mkv από δίκτυο και θα ήθελα να έχει ένα ωραίο jukebox.