AlexT_
AVClub Fanatic
Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)
Οτι αφορά την αναπαραγωγή μέσω δικτύου, τα ζητήματα υποτίτλων, τη δυνατότητα αναπαραγωγής BR-iso & folder και πολλά άλλα θέματα, έχουν απαντηθεί πολλές φορές και ο μέσος αναγνώστης τα καταλαβαίνει απλά διαβάζοντας το νήμα.
Το Netgear δεν είναι νέο προϊόν, συζητείται πάνω από ένα έτος, οι δε δυνατότητες του τσιπ που φοράει (sigma 8642) έχουν αναλυθεί δεόντως στο παρόν αλλά και σε άλλα νήματα καθότι χρησιμοποιείται σε όλες τις κορυφαίες υλοποιήσεις των media players.
Αυτά τα λίγα από εμένα, δεν θα δώσω περαιτέρω έκταση στο θέμα..
Καλό θα ήταν σύμφωνα με τα παραπάνω, να διαβάσεις με προσοχή όλο το νήμα και θα λυθούν οι απορίες σου.Έχεις δίκιο όντως ΔΕΝ το αγόρασε γιατί από το μαγαζί που το είχε δει δεν το έχει ετοιμοπαράδοτο και του είπε προς τέλος του μήνα οπότε...
Τώρα όσο αφορά τις ερωτήσεις μου εγώ έχω σαν κανόνα να ρωτάω και να το ψάχνω όσο γίνετε πριν αγοράσω κάτι και να ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΤΟ ΣΑΚΙ χωρίς να ξέρω τι κάνει και πως κάτι που εσείς μάλλον κάνετε γιατί όπως φαίνεται δεν θέλετε ούτε να σας κάνουν αλλά ούτε και να κάνετε πολλές ερωτήσεις...
Αν σας κακοφαίνεται τόσο πολύ να σας κάνουν ερωτήσεις για το όποιο προϊόν τότε μάλλον δεν είστε σε σωστό φόρουμ....
Τα φόρουμ είναι για ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΙΔΕΩΝ/ΑΠΟΨΕΩΝ/ΕΡΩΤΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ και όχι απλά για να λέει ο κάθε ένας την άποψη του και ως εκεί...
Οτι αφορά την αναπαραγωγή μέσω δικτύου, τα ζητήματα υποτίτλων, τη δυνατότητα αναπαραγωγής BR-iso & folder και πολλά άλλα θέματα, έχουν απαντηθεί πολλές φορές και ο μέσος αναγνώστης τα καταλαβαίνει απλά διαβάζοντας το νήμα.
Το Netgear δεν είναι νέο προϊόν, συζητείται πάνω από ένα έτος, οι δε δυνατότητες του τσιπ που φοράει (sigma 8642) έχουν αναλυθεί δεόντως στο παρόν αλλά και σε άλλα νήματα καθότι χρησιμοποιείται σε όλες τις κορυφαίες υλοποιήσεις των media players.
Αυτά τα λίγα από εμένα, δεν θα δώσω περαιτέρω έκταση στο θέμα..