Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Ποια από αυτά έχετε δοκιμάσει ?
Μετά την 3.2.23 ....εγώ δεν έχω δοκιμάσει κανένα. Δεν γνωρίζω εάν έχουν ή όχι ενσωματώσει Cinavia στα μεταγενέστερα....και δεν έχω change log files γι αυτά.

Μωρέ καλά θα τα πάω (θα έχω και καλή βοήθεια :p ) αλλά, πάνω που παράγγειλα, μόλις διάβασα στον Ήχο για το καινούργιο Philips (το 7001) με Realtek 1186 και διάφορα φανταχτερά και μου τρέξανε τα σάλια :D

Μωρέ καλά θα τα πάω (θα έχω και καλή βοήθεια :p ) αλλά, πάνω που παράγγειλα, μόλις διάβασα στον Ήχο για το καινούργιο Philips (το 7001) με Realtek 1186 και διάφορα φανταχτερά και μου τρέξανε τα σάλια :D

Σαν τι μπορεί να σε εντυπωσίασε δηλαδή που μπορείς να το συγκρίνεις με το Netgear ?
ΔΕΝ υπάρχει η εικόνα του ....Είναι σε απόσταση αναπνοής η Realtek με το 1186 .....αλλά το 8642 παραμένει κορυφαίο. Και η απόδοσή του μέσα από το NTV550 είναι απαράμιλλη.

Είσαι σε καλό δρόμο . Ασε που θα ακούς και HD ήχο ( κάτι που το 7001 δεν μπορεί. )

Επίτρεψέ μου να βγω λίγο οff topic για να απαντήσω.
Κατ' αρχάς η επιλογή μου έγινε συνειδητά και δεν έχω κανέναν λόγο να έχω αμφιβολίες ή δεύτερες σκέψεις γι' αυτήν (ιδιαίτερα καθ' όσον ούτε η TV μου, ούτε ο προβολέας μου είναι 3D). Άλλωστε, αν ήθελα, με 105 έπαιρνα 900Α από το w2comp.com. Και έχεις δίκιο για την υπεροχή σε επίπεδο ποιότητας εικόνας (κάτι που φαίνεται να διαπιστώνει και ο Ήχος).

Από την άλλη, μου φάνηκαν ελκυστικά τα internet services του Philips. Ξέρω, είναι περισσότερο gimmick και λιγότερο ουσιαστικό, αλλά δεν είναι κακό να υπάρχουν.

Όπως και να'χει, NTV550 ftw!

Υ.Γ. και τέλος off -topic: Και το Philips, έχοντας R1186, κάνει -κατά τον Ήχο- passthrough και downmix HD audio.

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Επίτρεψέ μου να βγω λίγο οff topic για να απαντήσω.
Κατ' αρχάς η επιλογή μου έγινε συνειδητά και δεν έχω κανέναν λόγο να έχω αμφιβολίες ή δεύτερες σκέψεις γι' αυτήν (ιδιαίτερα καθ' όσον ούτε η TV μου, ούτε ο προβολέας μου είναι 3D). Άλλωστε, αν ήθελα, με 105 έπαιρνα 900Α από το w2comp.com. Και έχεις δίκιο για την υπεροχή σε επίπεδο ποιότητας εικόνας (κάτι που φαίνεται να διαπιστώνει και ο Ήχος).

Από την άλλη, μου φάνηκαν ελκυστικά τα internet services του Philips. Ξέρω, είναι περισσότερο gimmick και λιγότερο ουσιαστικό, αλλά δεν είναι κακό να υπάρχουν.

Όπως και να'χει, NTV550 ftw!

Υ.Γ. και τέλος off -topic: Και το Philips, έχοντας R1186, κάνει -κατά τον Ήχο- passthrough και downmix HD audio.

Οκ...HD θεωρείται και το DTS. DTS-MA πάντως δεν περνάει . Μάλλον δεν πλήρωσε δικαιώματα....:D

εχω μεινει στην 3.2.16..(ειχα ψαξει καποια στιγμη στο επισημο σαιτ και δεν ειχα βρει νεοτερη..)
στο λινκ που δινεται πιο πανω νεοτερη φαινεται η 3.2.22..
εχουμε changelog απο 3.2.16 σε 3.2.22 ?

Στη περιγραφή του προιόντος γράφει "Υποστηρίζει πληθώρα επεκτάσεων video και ήχου, όπως και γλωσσών, όχι όμως την ελληνική". Φαίνεται δεν τους έχει ενημερώσει κάποιος ότι υποστηρίζει ελληνικά. Αν το μάθουνε λέτε να αυξήσουν τη τιμή;

Πάντως ...είναι παράδοξο πόσο γρήγορα κινείται η τεχνολογία σε αντιπαράθεση με την ωριμότητα των καταναλωτών.
Π.χ. ..το NTV550 αποτελεί για την συνειδητή ανάγκη των Ελλήνων καταναλωτών , ένα από τα απόλυτα "εργαλεία" αυτήν την στιγμή. Θα μπορούσε λοιπόν να παραμείνει στην αγορά (την Ελληνική) για 2 χρόνια ακόμα τουλάχιστον καλύπτοντας και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Παρ'όλα αυτά θεωρείται από την Netgear EOL....
Αρα...μπορούμε να υποθέσουμε ότι η κίνηση εταιρειών όπως αυτή του You (Infoquest απ'ότι νομίζω) είναι super! ( Εγώ...απ'ότι θυμάμαι τόφερα πρώτος στην Ελλάδα :D ) το πλήρωσα τα 2πλα λεφτά ακριβώς......

Στη περιγραφή του προιόντος γράφει "Υποστηρίζει πληθώρα επεκτάσεων video και ήχου, όπως και γλωσσών, όχι όμως την ελληνική". Φαίνεται δεν τους έχει ενημερώσει κάποιος ότι υποστηρίζει ελληνικά. Αν το μάθουνε λέτε να αυξήσουν τη τιμή;

Το ιδιο εγραφαν και οταν το εδιναν 99ε.
Δεν το δινουν φθηνα για αυτον τον λογο.Απλα οπως ειπε και ο Νικος , EOL.

Παιδια επειδή ειναι δελεαστική η τιμη και ενδιαφερομαι και εγω.ταινιες MKV 1080 παίζει;και επίσης ταινίες τις εχω σε εξωτερικό σκληρο 3,5 .τον διαβάζει μέσω USB αν του τον συνδέσω;

Παιδια επειδή ειναι δελεαστική η τιμη και ενδιαφερομαι και εγω.ταινιες MKV 1080 παίζει;και επίσης ταινίες τις εχω σε εξωτερικό σκληρο 3,5 .τον διαβάζει μέσω USB αν του τον συνδέσω;

φυσικα!Κανει αυτα και αλλα πιο πολλα.ΠΑραγγειλε το συντομοτερο αν θες την αποψη μου.