Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Εγω προσωπικά ΔΕΝ θα αγόραζα ένα media player που σταμάτησε και επίσημα πλέον η υποστήριξη του από την κατασκευάστρια εταιρία.

Θα κοίταγα να αγοράσω κάτι νεότερο και με ενεργή την υποστήριξη του από την κατασκευάστρια εταιρία.

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Εγω προσωπικά ΔΕΝ θα αγόραζα ένα media player που σταμάτησε και επίσημα πλέον η υποστήριξη του από την κατασκευάστρια εταιρία.

Θα κοίταγα να αγοράσω κάτι νεότερο και με ενεργή την υποστήριξη του από την κατασκευάστρια εταιρία.

Σεβαστή η άποψή σου. Μπορείς να το κάνεις λοιπόν.

Και ποια εταιρία σου υπέγραψε συμβόλαιο για εφ όρου ζωής υποστήριξη;

Καμιά αλλά πιστεύω είναι άλλο να αγοράσεις ένα νέο media player που θα έχει υποστήριξη τουλάχιστον μέχρι να βγει ο αντικαταστάτης του(Λογικά για κάνα χρόνο) πάρα να αγοράσω κάποιο που ήδη σταμάτησε η υποστήριξη του δεν νομίζεις?

Καμιά αλλά πιστεύω είναι άλλο να αγοράσεις ένα νέο media player που θα έχει υποστήριξη τουλάχιστον μέχρι να βγει ο αντικαταστάτης του(Λογικά για κάνα χρόνο) πάρα να αγοράσω κάποιο που ήδη σταμάτησε η υποστήριξη του δεν νομίζεις?
Δε διαφωνώ μαζί σου, αλλά τι αλλάζει; Σε ένα χρόνο απ την εκ νέου αγορά σου θα σταματήσει η υποστήριξη, τι θα κάνεις; Θα αλλάζεις κάθε χρόνο συσκευή μόνο και μόνο για να σαι μόνιμα σε εγγύηση κι υποστήριξη; Ασε που τώρα με το cinavia τι να την κάνεις την επιπλέον υποστήριξη; Εγώ μένω με το 550 κι άραξα πιστεύω για μια 5ετία.

Εδώ κάνεις πάλι λάθος και αυτό το αποδεικνύει περίτρανα το τοπικ το οποίο είμαστε και αυτό γιατί η netgear πρόσφερε υποστήριξη στο ntv550 πολύ περισσότερη από ένα χρόνο έτσι δεν είναι?

Επομένως στο πόσο υποστήριξη θα προσφέρει η κάθε εταιρία στο προϊόν της είναι καθαρά θέμα της κάθε εταιρίας και τίποτα άλλο απλά εμείς μένουμε στο λιγότερο που είναι 1 χρόνος και από εκεί και πέρα βλέπουμε....

Έχω λάθος?

Οχι φίλε μου ούτε τώρα έχεις λάθος, εγώ τι θες να σου απαντήσω; Εχει σημασία αν μια εταιρία υποστηρίζει για 1, 2,ή 3 χρόνια τα προιόντα της απ τη στιγμή που εσύ μπορεί να το αγοράσεις τον 3ο χρόνο; Εγώ δεν κατάλαβα ακόμα που θες να καταλήξεις. Εγώ το αγόρασα το 550 νομίζω μετά από 2 χρόνια που βγήκε στην αγορά κι είμαι καταευχαριστημένος και δεν θέλω άλλη υποστήριξη, αυτά που θέλω εγώ να κάνει τα κάνει και με το παραπάνω, χειροκροτώ λοιπόν τη συσκευή τους γιατί εδώ και δύο μήνες μόνο βλέπω χωρίς να έχω ασχοληθεί παραπάνω και θα την κρατήσω τουλάχιστον 5 χρόνια έτσι όπως με βλέπω. Εσύ απ ό,τι θυμάμαι εδώ κι ένα χρόνο ψάχνεσαι γενικά με το netgear και κάτι περιμένεις να σου πει κάποιος αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει τι. Δεν σε υποχρεώνει κανένας να την αγοράσεις, γιατί ασχολείσαι δεν καταλαβαίνω, τέλος πάντων δεν θα συνεχίσω παραπάνω συγχώρεσέ με, σου εύχομαι καλή Ανάσταση.

Εχεις να προτεινεις καποιο αλλο στο επιπεδο του NTV550?

To μονο που εχω να πω για το 550 ειναι πως εχει φτασει σε επιπεδο λειτουργιας που αλλα καινουργια players προσευχονται να εχουν σε ενα χρονο απο τωρα.
Πολυ safe επιλογη... ειδικα οταν κοστιζει τοσο λιγο.

Αυτο που θελω να πω με το παραπανω ειναι πως αν ειχες την παραμικρη εμπειρια με το 550 θα ειχες πολυ διαφορετικη γνωμη..

Και εγώ έψαξα να βρω μετά το ntv550 ένα media player που να μου δίνει αυτά που μου δίνει το ntv550 και να έχει υποστήριξη.
Έψαξα δεν μπόρεσα να βρω κάτι ξεκάθαρο που να μου δίνει κάτι παραπάνω από το ntv550 και να μην αξίζει τα διπλάσια και χρήματα .
Αγόρασα και ένα άλλο καινούριο media player ,μια δυο μέρες ασχολήθηκα με αυτό και πάλι γύρισα στα δυο ntv550 που έχω και το καινούριο είναι παροπλισμένο.

Και εγώ έψαξα να βρω μετά το ntv550 ένα media player που να μου δίνει αυτά που μου δίνει το ntv550 και να έχει υποστήριξη.
Έψαξα δεν μπόρεσα να βρω κάτι ξεκάθαρο που να μου δίνει κάτι παραπάνω από το ntv550 και να μην αξίζει τα διπλάσια και χρήματα .
Αγόρασα και ένα άλλο καινούριο media player ,μια δυο μέρες ασχολήθηκα με αυτό και πάλι γύρισα στα δυο ntv550 που έχω και το καινούριο είναι παροπλισμένο.

Ετσι είναι, δεν είναι ότι θέλω να υποστηρίξω την αγορά μου, δεν έχω τέτοια θέματα, εγώ παρακολουθούσα το νήμα πολύ καιρό σχετικά με τα media player γιατί δεν είχα ιδέα κυριολεκτικά, απ αυτά λοιπόν που διάβασα σχεδόν 1 χρόνο τώρα κατέληξα στο 550 που ούτε καν το είχα δει πως είναι, πως παίζει κι αν θα κόλλαγε με το σύστημά μου, παρόλα αυτά έδωσα 130 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά και το πήρα, και μπορώ να πω πρώτα απ όλα συγχαρητήρια σ όλα τα παιδιά για τις πληροφορίες και κυρίως τον Onlinen, η αγορά μου άξιζε και το τελευταίο της ευρώ κι αν δεν υπήρχαν αυτοί όπως και το φόρουμ εννοείται, ακόμα δεν θα ήξερα τι σημαίνει η λέξη media player.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Μολις εκανα την αγορα απο Amazon.fr για 90 , μαζι με μεταφορικα, χωρις να το πολυψαξω.
Αλλωστε οταν το (ΠΑΡΑ) εψαχνα συνηθως κατι πηγαινε στραβα.
Ελπιζω να μην εχω τιποτα προβληματα με διαφορετικα τηλεοπτικα συστηματα, λογω Γαλλιας.
Ευχαριστω για την βοηθεια.

Το παρέλαβα και εγω χτες αλλα δεν είμαι πολυ ευχαριστημένος.
3 φορές κόλλησε και έπρεπε να το βγάλω απο την πρίζα.
Με το που το πηρα έκανα αναβάθμιση μέσω Ίντερνετ στο τελευταίο firmware.
Τα αρχεία που μου κόλλησε ήταν mkv.

Πιστεύω δεν "έκατσε" καλά το firm.
Και εγώ στο πρώτο NTV550 που πήρα ,έκανα το ίδιο (έκανα κατευθείαν αναβάθμιση μέσω Ίντερνετ στο τελευταίο firmware) και είχα προβλήματα ,τελικά ήταν προβληματικό και το πήγα πίσω για αντικατάσταση και μου έδωσαν καινούριο.

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Δεν χανεις τιποτα να κανεις firmware restore χειροκινητα με ενα usb στικακι και αν δεν στρωσει, το πας για αλλαγη.

Y.Γ Εμενα το μονο παραξενο που μου εχει κανει ως τωρα,ειναι να μην "βλεπει" με τιποτα, ενα συγκεκριμενο στικακι ,που παιζει παντου, εκτος απο το neatgear.

Last edited:

Βάλε το τελευταίο firmware 3.2.22 . http://www.netgearlabs.com/media/Uploads/?C=N;O=D
Δες εάν σου το κάνεις και σε άλλα mkv. Μπορεί να φταίει το αρχείο.
Π.χ. εμένα σε κάποιο mkv με Dolby TrueHD κολλάει απίστευτα. Τελικά ανακαλυψα ότι ήταν το stream του ήχου. (που σημαίνει ότι στο encoding κάτι δεν πήγε καλά.)

Καλημέρα παίδες, πρώτα απ όλα Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά σε όλους σας και τις οικογένειές σας. Το 550 κατά τη γνώμη μου δεν είναι τέλειο όπως καμία συσκευή δεν είναι τέλεια, απλά όπως είπα διαβάζοντας κανά χρόνο εδώ στο φόρουμ μέχρι να αποφασίσω, πιστεύω ότι είναι η συσκευή με τα λιγότερα προβλήματα σε σχέση με τα άλλα και σε αποζημιώνει με την κορυφαία εικόνα του και το φοβερό upscalling. Αν βρεις τα κουμπιά του και συμβιβαστείς μαζί του, δεν χρειάζεται περαιτέρω ασχολία, εγώ προσωπικά ησύχασα, βρήκα συσκευή όπως προείπα για τουλάχιστον 5 χρόνια αν δεν προκύψει κάτι συνταρακτικό.