greekgreek
Supreme Member
Θα διαφωνήσω φίλε μου.Επιβεβαιωνω και εγω οτι "κολλαει" στις πιο άσχετες περιπτώσεις.Οπως ας πουμε κατα την εναρξη δεν δειχνει εικονα ,και τοτε πρεπει να "βγω" και να "ξαναμπω"
Ο μυθος του netgear εχει αρχισει να ξεθωριαζει για μενα.
Φιλικη συμβουλη προς τους κατόχους wd tvlive 3 , οι οποιοι λογω πτωσης τιμης του netgear 550 το καλόβλεπουν (το netgear).
Ας το ξανασκεφτουν καλύτερα.
Το media player το εχει εγκαταλειψει η μαμα-εταιρεια και οι οι αναφορες στο internet ειναι αρκετες απο "ευτυχισμενους" πελάτες που δηλώνουν οτι δεν προκειται να αγοράσουν ξανά προιόν της netgear
Παντως του αναγνωρίζω οτι εχει (ελαφρώς) καλυτερη εικονα απο το wd tvlive 3 που ειχα.
Δεν θα πω ότι το NTV550 είναι τέλειο ,έχει και αυτό τα προβλήματα του.
Όμως και σχεδόν όλες οι συσκευές παραγωγής εικόνας έχουν μικρά ή μεγάλα προβλήματα.
Το wd tvlive 3 (το οποίο και έχω) που αναφέρεις δεν είναι το τέλειο media player ,χωρίς προβλήματα, έχω και με το wd tvlive 3 αντίστοιχα προβλήματα (τα οποία αν θέλεις τα αναφέρω).
Δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους τα δυο μηχανήματα .
Αξίζει να αναφέρω ότι μου χάλασε το δεύτερο media player που είχα, το δεύτερο NTV550 και σκέφτομαι να πάρω πάλι NTV550.
Στην θέση του NTV550 χρησιμοποιώ το wd tvlive 3 ,που είχα παροπλισμένο ,για όποιον ενδιαφέρεται το ανταλλάσω με NTV550 .