Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Χμμμ, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Η ένδειξη επιλογής στην οθόνη κινείται συνεχώς ακόμα κι όταν βγάζω τις μπαταρίες από το τηλεκοντρόλ..!!
Παρακαλώ αν υπάρχει κάτοχος στην Πάτρα και μπορει ας μου στείλει πμ για να τσεκάρω αν όντως φταίει το τηλεκοντρόλ.

εαν βγαζεις φιλε μου τις μπαταριες,τοτε εννοηται οτι δεν εχει να κανει με αυτο.
μηπως επηρεαζεται απο καποιο αλλο κοντρολ ή συσκευη στον χωρο?

εαν βγαζεις φιλε μου τις μπαταριες,τοτε εννοηται οτι δεν εχει να κανει με αυτο.
μηπως επηρεαζεται απο καποιο αλλο κοντρολ ή συσκευη στον χωρο?

πχ καποιο egreat

Το μηχανάκι το είχα πάρει από το amazon.fr πριν αρκετό καιρό. Είμαι ευχαριστημένος απλά αρκετές φορές κολλούσε και χρειαζόταν επανεκίνηση βγάζοντας το καλώδιο τροφοδοσίας. Είχε αναφερθεί αυτό το πρόβλημα στο τόπικ και αν δεν κάνω λάθος, κάποια παιδιά το επέστρεψαν.
Τα προβλήματα σταμάτησαν όταν κούμπωσα μία sd την οποία χρησιμοποιεί για να φορτώνει γρήγορα τα thumbnails των ταινιών.
Εκτός του ότι εμφανίζονται χωρίς καθυστέρηση, εδώ και δύο μήνες δεν έχει ξανακολλήσει. Δεν μπορώ να γνωρίζω ακριβώς τί σχέση έχει αυτό με τα προβλήματα αλλά από τότε δεν ξαναπαρουσιάστηκαν.

εμένα μου κόλλησε το Σάββατο μετά από πολύ καιρό. Έπαθε ταράκουλο με τις αλλαγές υποτίτλων, εσωτερικού - εξωτερικού, και κόλλησε.

Μία SD που του είχα τράβαγε ζόρια με τα thubnails. Τα φόρτωνε πιο γρήγορα αλλά μετά από λίγο έδειχνε μερικά από αυτά corrupted.
Τώρα του έχω ένα USB και πάει σφαίρα.

άρχισε να κολλάει το remote :flipout:
στα folders π.χ. κάνεις μία δεξιά και πηγαίνει 5 folders παραπέρα :flipout:
μία αριστερά και πάει 3 - 4 παραπέρα

άρχισε να κολλάει το remote :flipout:
στα folders π.χ. κάνεις μία δεξιά και πηγαίνει 5 folders παραπέρα :flipout:
μία αριστερά και πάει 3 - 4 παραπέρα

1) Ιδρωμένα χέρια μετά από διαρκή χρήση
2) Κάτι έπεσε επάνω (υγρό..)
3) είναι σε μη εμφανή θέση , ή έχει μπροστά του τζάμι.

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Το τηλεκοντρόλ δεν χαλάει στην πορεία.

1) όχι
2) όχι
3) όχι

αν βγάλεις τις μπαταρίες από το τ/κ και τις ξαναβάλεις τότε καλυτερεύει για λίγο.
σήμερα δεν προσπάθησα να δω αν συνεχίζει

Πάντως ....είναι σχήμα ...οξύμωρο ε? Μιλάμε για την υπεροχή του NTV550 1,5 χρόνο τώρα....και έπρεπε να εξαντληθεί για να καταλάβετε ότι αποτελούσε την πλέον value for money αγορά EVER!!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Καινουριες μπαταριες! :idea:
:a0210:

ούτε που το σκέφτηκα ...
το έκανα, άλλαξα τις μπαταρίες, φαίνεται να δουλεύει σωστά τώρα, ίδωμεν

Μόλις ανακάλυψα ότι το Netgear υποστηρίζει ARC στο HDMI του..... (Δεν θα ξαναβγεί τέτοιος player.....όσοι πρόλαβαν και το πήραν είναι πολύ τυχεροί...)

Μόλις ανακάλυψα ότι το Netgear υποστηρίζει ARC στο HDMI του..... (Δεν θα ξαναβγεί τέτοιος player.....όσοι πρόλαβαν και το πήραν είναι πολύ τυχεροί...)

Tι σημαίνει αυτό αρχηγέ και ποια είναι η χρήση του;

Tι σημαίνει αυτό αρχηγέ και ποια είναι η χρήση του;

Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Εντάξει σε τηλεοράσεις και ενισχυτές, συσκευές δηλαδή με αμφίδρομη επικοινωνία, καταλαβαίνω τη χρησιμότητα του. Σε ένα media player όμως;

Εγώ το μόνο που κατάλαβα είναι για χρήση ηχόμπαρας σε τηλεόραση. Στη δική μου περίπτωση στον προτζέκτορα δεν είδα να έχει κάποια εφαρμογή εκτός αν δεν το κατάλαβα.

Δηλαδή το Netgear δέχεται μέσω της HDMI τον ήχο του τηλεοπτικού δέκτη ή άλλων πηγών που είναι συνδεδεμένες στην τηλεόραση και τον αναπαράγει από κάποιο ενσωματωμένο ηχείο; :hmmmm: