Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

1) ειμαι με το 3.2.16...εκτος απο το θεμα με το Α δεν εχω παρατηρησει κατι άλλο...να παω σε 3.2.27 η "χαλαει " τιποτα άλλο?

Το "θεματάκι" αυτό υπάρχει και στην πιο πρόσφατη αναβάθμιση.
Και εκεί λύνεται με τον ίδιο τρόπο με την 3.2.16 .

Να ρωτήσω μήπως το NTV550 φλασάρεται με firmware Popcorn?

Όχι δε γίνεται .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Εχω εγώ μηχάνημα που φλασάρεται εάν ξέρεις πως να το κάνεις........

egreat αγαπαμε popcorn :grinning-smiley-043

το κλασικό Α1080.... (το οποίο σκυλομετάνιωσα που το έδωσα και ψάχνω να βρω φτηνή εναλλακτική)... ;)

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

το κλασικό Α1080.... (το οποίο σκυλομετάνιωσα που το έδωσα και ψάχνω να βρω φτηνή εναλλακτική)... ;)
Θα στο πουλουσα :p αλλα θα μου το "μαγαρ@σεις".........απο "dune" θα το κανεις "καλαμποκι" :flipout:

Α ξεχασα εχω και netgear (που το χρυσοπληρωσα...90 ευρω) αλλα ουτε αυτο το δινω ....

Υ.Γ Μπορω αν θες να μιλησω στον αδελφο σου ,να του εξηγησω το "δραμα" :bigcry: που περνας ωστε να σε λυπηθει και να στο δωσει πισω με ανταλαγμα το Α-400 ...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Φθηνή εναλλακτική. : HDX BD 1

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Θα στο πουλουσα :p αλλα θα μου το "μαγαρ@σεις".........απο "dune" θα το κανεις "καλαμποκι" :flipout:

Α ξεχασα εχω και netgear (που το χρυσοπληρωσα...90 ευρω) αλλα ουτε αυτο το δινω ....

Υ.Γ Μπορω αν θες να μιλησω στον αδελφο σου ,να του εξηγησω το "δραμα" :bigcry: που περνας ωστε να σε λυπηθει και να στο δωσει πισω με ανταλαγμα το Α-400 ...
Φυσικά θα το έκανα ποπκόρνι να βρει την υγειά του :grandpa:

Τι να τους δώσω το Α400.... άλλα να παίζει και άλλο όχι... (να με πρήζουν μετά. Ούτε για πούλημα το βάζω γιατί ο αγοραστής θα λέει τι μλκια του έδωσα και το όνομά μας δεν το χαλάμε :a0210: )

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Φθηνή εναλλακτική. : HDX BD 1

Από που και πόσο? φλασάρεται σε ποπκόρνι?

(Μη σου πω τι παρήγγειλα... μόλις έρθει θα το παρουσιάσω - θα βγάλεις το άχτι σου που σου την έλεγα για το ultra2 :ernaehrung004:)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Από που και πόσο? φλασάρεται σε ποπκόρνι?

(Μη σου πω τι παρήγγειλα... μόλις έρθει θα το παρουσιάσω - θα βγάλεις το άχτι σου που σου την έλεγα για το ultra2 :ernaehrung004:)

Καλά το σκίσαμε το νήμα ....αλλά ναι από τα πρώτα που φλασάρονταν. Δικό μου είναι και έχει εικόνα αναφοράς!!! 8642 chipset. ( Τιιιιιι παραγγείλαμε ? )

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Στο τσακ ήμουν κι εγώ, αλλά είμαι ευχαριστημένος με το Netgear, και είπα να αντισταθώ στον πειρασμό της XBMC-λαγνείας.
Έχω στα σκαριά και την προσθήκη μίας NVIDIA 210 σε ένα Altec iDO που έχω, μήπως "δω φως" έτσι...
(τώρα το 'σκισα κι εγώ :slapface: ).

Παρακαλουνται οσοιι δεν εχουν σχεση με το φανατστρουφικο αυτο μηχανακι :a0210: (κατοχοι ή ενδιαφερομενοι) να μην γραφουν ....:BDGBGDB55: -bye-

Ναι.Βγαζεις το φις του ρευματος & το ξαναβαζεις πιεζοντας ταυτοχρονα τον κουμπι του power που βρισκεται μπροστα.

Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά... πήγα να δω κάτι χθες στο 550... και πως πέτυχα σε ταινία με 720p @ 24fps. Φρέσκο το μηχανάκι, ακόμα το ψάχνω. Η έξοδος του σεταρισμένη στο 1080p24, και ΤιΒί η LG 47LM620S, με την είσοδο σεταρισμένη σαν "game" ώστε να παρακάμπτει τις επεξεργασίες (και το πως το λένε... trumotion νομίζω, στο off). Στην ένδειξη της η ΤιΒί έγραφε 1080/24p. Ομως η κίνηση ήταν απαράδεκτη.... Μετά δοκίμασα BR, HDTV, κλπ, όλα ΟΚ (23,976 υλικό). Τι γίνεται και με αυτό με τα 24Hz? Ζήλεψε τα άλλα τα πρόσφατα ΜΡs και τις παραξενιές που ξαναβγήκαν στην επιφάνεια με τα 24p?? Κάνω εγώ κάτι λάθος?

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά... πήγα να δω κάτι χθες στο 550... και πως πέτυχα σε ταινία με 720p @ 24fps. Φρέσκο το μηχανάκι, ακόμα το ψάχνω. Η έξοδος του σεταρισμένη στο 1080p24, και ΤιΒί η LG 47LM620S, με την είσοδο σεταρισμένη σαν "game" ώστε να παρακάμπτει τις επεξεργασίες (και το πως το λένε... trumotion νομίζω, στο off). Στην ένδειξη της η ΤιΒί έγραφε 1080/24p. Ομως η κίνηση ήταν απαράδεκτη.... Μετά δοκίμασα BR, HDTV, κλπ, όλα ΟΚ (23,976 υλικό). Τι γίνεται και με αυτό με τα 24Hz? Ζήλεψε τα άλλα τα πρόσφατα ΜΡs και τις παραξενιές που ξαναβγήκαν στην επιφάνεια με τα 24p?? Κάνω εγώ κάτι λάθος?

Απλα δεν "γουσταρει" τον νεο ιδιοκτητη :BDGBGDB55: ειδικα αν το μηχανιμα ειναι το "πρωην" του papdoux ;) ,που το "πουλησε" για ενα ...realtek :eviltongue:

Υ.Γ Εγω δεν εχω τετοια προβληματα, αλλα αν θυμαμαι καλα το εχω ρυθμισμενο 1080p με autorefresh ON...Παντως το "dune" μου ειναι ενα κλικ καλυτερο στην κινηση.

Απλα δεν "γουσταρει" τον νεο ιδιοκτητη :BDGBGDB55: ειδικα αν το μηχανιμα ειναι το "πρωην" του papdoux ;) ,που το "πουλησε" για ενα ...realtek :eviltongue:

Υ.Γ Εγω δεν εχω τετοια προβληματα, αλλα αν θυμαμαι καλα το εχω ρυθμισμενο 1080p με autorefresh ON...

μάλλον θέλει auto :BDGBGDB55:

ημουνα σίγουρος ότι έφταιγε αυτό!!!! :flipout:

Υ.Γ Εγω δεν εχω τετοια προβληματα, αλλα αν θυμαμαι καλα το εχω ρυθμισμενο 1080p με autorefresh ON...Παντως το "dune" μου ειναι ενα κλικ καλυτερο στην κινηση.

Νομίζω και εγώ έτσι το έβαλα... τέσπα ξαναλέω, συγκεκριμένα με υλικό 720p στα 24.000fps ήταν το "πρόβλημα", και σε καμία περίπτωση με τα 23,976...

Προσωπικά, πάντα βάζω όλα τα player να δίνουν native σήμα -και σε ήχο και σε εικόνα- στα προβολικά μέσα (TV, projoctor), και αφήνω τα κυκλώματα των τελευταίων να κάνουν την αντίστοιχη απαραίτητη αποκωδικοποίηση/scaling. Νομίζω ότι θα έπρεπε να δοκιμάσεις κι εσύ τι αποτελέσματα θα σου δώσει...