Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Δοκίμασα κι εγώ μόλις ένα mkv που έχω στα 24fps. Κανένα πρόβλημα σε κίνηση στο Auto .
Εκεί όμως που παρατήρησα πρόβλημα είναι στα encodes - όχι όλα - του Framestore. Οπως πολύ σωστά παρατήρησε ο JL_? στον VC-1. Στα υπόλοιπα remuxes του ιδίου δεν υπάρχει θέμα.
Τον VC-1 απλά δεν τον γουστάρει!!! :D

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Δοκίμασα κι εγώ μόλις ένα mkv που έχω στα 24fps. Κανένα πρόβλημα σε κίνηση στο Auto .
Εκεί όμως που παρατήρησα πρόβλημα είναι στα encodes - όχι όλα - του Framestore. Οπως πολύ σωστά παρατήρησε ο JL_? στον VC-1. Στα υπόλοιπα remuxes του ιδίου δεν υπάρχει θέμα.

Οποτε "δολιοφθορα" δεν ηταν.....-bye-

Σ'εχει "στοιχειωσει" ο λεγαμενος εε? :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Οποτε "δολιοφθορα" δεν ηταν.....-bye-

Σ'εχει "στοιχειωσει" ο λεγαμενος εε? :flipout:

Δοκίμασα το δικό του ...το Anna Karenina....σε VC-1 και το Tron (μεγαλειώδες encoding παρεπιπτόντως) σε AVC.
To Tron νεράκι και ....ομολογουμένως απίθανο .
Το Anna Karenina...πάιζει λες και κάνει σεισμό 8 ριχτερ.... :D

Ξέρεις ότι με ένα firmware θα μπορούσαν να το είχαν διορθώσει αυτό ε? Αλλά...αυτά έχει το EOL...(To ίδιο αρχείο το Prodigy....νερό!)

Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Δοκίμασα το δικό του ...το Anna Karenina....σε VC-1 και το Tron (μεγαλειώδες encoding παρεπιπτόντως) σε AVC.
To Tron νεράκι και ....ομολογουμένως απίθανο .
Το Anna Karenina...πάιζει λες και κάνει σεισμό 8 ριχτερ.... :D

Ξέρεις ότι με ένα firmware θα μπορούσαν να το είχαν διορθώσει αυτό ε? Αλλά...αυτά έχει το EOL...(To ίδιο αρχείο το Prodigy....νερό!)

Y.Γ. 70 γίγα ...2 αρχεία......

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

θα κάνω μπόλικες δοκιμές σύντομα... χθες απλά ήθελα κάτι να δω (και έπεσα σε μια από τις ελάχιστες 24.000fps που έχω...) Ξαναλέω, και 720p. τέσπα.

και μια ακόμα ερώτηση, γρήγορη: Εχει καμία σημασία για τα temporary (bd live, fanart κλπ που κατεβαζει) αν θα χρησιμοποιήσω usb στικ ή SD καρτούλα? Μέγεθος προτεινόμενο? Καμιά κόμπλα με μάρκες ή ταχύτητες? Φαντάζομαι έχουν αναφερθεί ξανά αυτά, αλλά 245 σελίδες δεν (ξανα)διαβάζονται... που να μην παρακολουθούσα και το θέμα δλδ..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

θα κάνω μπόλικες δοκιμές σύντομα... χθες απλά ήθελα κάτι να δω (και έπεσα σε μια από τις ελάχιστες 24.000fps που έχω...) Ξαναλέω, και 720p. τέσπα.

και μια ακόμα ερώτηση, γρήγορη: Εχει καμία σημασία για τα temporary (bd live, fanart κλπ που κατεβαζει) αν θα χρησιμοποιήσω usb στικ ή SD καρτούλα? Μέγεθος προτεινόμενο? Καμιά κόμπλα με μάρκες ή ταχύτητες? Φαντάζομαι έχουν αναφερθεί ξανά αυτά, αλλά 245 σελίδες δεν (ξανα)διαβάζονται... που να μην παρακολουθούσα και το θέμα δλδ..

Οχι . οπου θέλεις βάλτα. Πιο εύκολο βέβαια έιναι ναχεις μια μονιμη SD μπροστά και να την ξεχάσεις και ναχεις τις USB ελεύθερες.(Εγώ έχω μία 4άρα)
Επαιξες καθόλου bluray δίσκο από εξωτερικό player?

Ναι.Βγαζεις το φις του ρευματος & το ξαναβαζεις πιεζοντας ταυτοχρονα τον κουμπι του power που βρισκεται μπροστα.
Thanks!
ΥΓ ειχα την εντυπωση οτι γινεται μεσα απο το μενου..

μια διευκρινιση παρακαλω..
εχει γενικα θεμα με vc-1(ειτε encodes ειτε οχι) ή μονο με του framestor τα encodes σε vc-1?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Οχι . οπου θέλεις βάλτα. Πιο εύκολο βέβαια έιναι ναχεις μια μονιμη SD μπροστά και να την ξεχάσεις και ναχεις τις USB ελεύθερες.(Εγώ έχω μία 4άρα)
Επαιξες καθόλου bluray δίσκο από εξωτερικό player?

ρε γμτ δεν έχω μετατροπείς (adaptors) από microSD σε SD, αλλιώς έχω 3-4 αχρησιμοποίητες micro των 2GB... Εχει και πίσω usb, δεν έχει?... (για να μην το έχω φάτσα, αν δεν βρω SD)

Έπαιξα BR δικτυακά από BR folder (monsters INC), και έπαθα ψιλοζημιά... ακόμα και στην ταπεινή 47άρα μου...
Δεν έχω BR reader.

Thanks!
ΥΓ ειχα την εντυπωση οτι γινεται μεσα απο το μενου..

μια διευκρινιση παρακαλω..
εχει γενικα θεμα με vc-1(ειτε encodes ειτε οχι) ή μονο με του framestor τα encodes σε vc-1?

Δεν ξέρω. Θα ψάξω όμως και εάν βρώ θα ποστάρω. Πρόχειρα που κοίταξα τα περισσότερα που έχω έιναι σε AVC format.
Βέβαια , τα encodes - απ'ότι είδα - του framestore γίνονται σε Advanced profile L3 (1920x1080/24) . Eχω την εντύπωση ότι μικρότερο (1280x720) έχω παίξει στο ntv550 χωρίς όμως να ειμαι σίγουρος..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

ρε γμτ δεν έχω μετατροπείς (adaptors) από microSD σε SD, αλλιώς έχω 3-4 αχρησιμοποίητες micro των 2GB... Εχει και πίσω usb, δεν έχει?... (για να μην το έχω φάτσα, αν δεν βρω SD)

Έπαιξα BR δικτυακά από BR folder (monsters INC), και έπαθα ψιλοζημιά... ακόμα και στην ταπεινή 47άρα μου...
Δεν έχω BR reader.

εαν αποκτήσεις θυμίσου να σου δώσω το bdallow αρχειάκι που το βάζεις ή στο στικάκι ή στην SD card.
BluRay disks αναπαραγωγή σαν να έχεις BR player . Mε τα μενού του και με τα όλα του.

σας ευχαριστώ και τους δύο! Θα το κατεβάσω να υπάρχει, αν και είμαι των "άυλων"... (και δύσκολο να αγοράζω ΚΑΙ BR-rom, πιο πιθανό είναι να πάρω κανά media player ακόμα... :slapface: )

Oι κατοχοι του μηχανηματος καλοσωριζουν το νεο μελος "lykman" -bye- και παρακαλουν τους "απιστους" :flipout: ακα papdoux να αποχωρισουν :BDGBGDB55:

Εγω πιστευω ότι είναι το καλυτερο media player τόσο σε εικόνα όσο και σε ηχο και δικτυακές δυνατότητες ever στην κατηγορία 2D.

Εγω πιστευω ότι είναι το καλυτερο media player τόσο σε εικόνα όσο και σε ηχο και δικτυακές δυνατότητες ever στην κατηγορία 2D.
Σε ηχο για μουσικη συμφωνω, σε εικονα-κινηση,εγω προτιμω το "dune" μου γιατι το βρισκω ενα κλικ καλυτερο,ενω σαν δικτυακα player ειναι ισαξια, απλα στο αρχικο setup το netgear ειναι απαιχτο, με το πρωτο "scan" βρισκει ολες τις συσκευες.

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Ναι.Βγαζεις το φις του ρευματος & το ξαναβαζεις πιεζοντας ταυτοχρονα τον κουμπι του power που βρισκεται μπροστα.

παντως στο manual αναφερει αυτο

" If the firmware file is located on a USB storage device, connect the device to the USB port
of your Ultimate HD Media Player, and select Specify a location. Uncompress the .zip
file, if necessary. The .img firmware file has to be on the top level (root) of the device. If
more than one file is on the device, you are prompted to select a file. "

Ποιο απο τα 2 να κανω τελικα?

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

παντως στο manual αναφερει αυτο

" If the firmware file is located on a USB storage device, connect the device to the USB port
of your Ultimate HD Media Player, and select Specify a location. Uncompress the .zip
file, if necessary. The .img firmware file has to be on the top level (root) of the device. If
more than one file is on the device, you are prompted to select a file. "

Ποιο απο τα 2 να κανω τελικα?

Το 2ο
(άδειο στικάκι . μόνο το firmware.)