Το 2ο
(άδειο στικάκι . μόνο το firmware.)
Δεν ξερω αν το διαβασες το νημα αλλα το Α το τονισμενο το δειχνει μονο αν με το που ξεκιναει η ταινια διαλεξεις απο το μενου των υποτιτλων "κωδικοποιηση windows 1253",αν το θυμαμαι σωστα, αλλα δυστηχως δεν κραταει την ρυθμιση και πρεπει να το κανεις σε καθε ταινια.ολα οκ..αν κ το θεμα με το Α παραμενει παρολου που αναφερει οτι το εφτιαξαν στα release notes..
5) Είχα την ιδέα ότι μπορεί να κάνει transcoding. Δλδ, να έχω AAC 5.1 και επειδή δεν έχω ΑΑC ενισχυτή, κάπως να το μετατρέπει σε AC-3, αλλά πολυκαναλικό 5.1. Ισχύει κάτι τέτοιο;
Ερωτήσεων συνέχεια
* Είχα την ιδέα ότι τα ηλεκτρονικά για μετατροπή του 24fps κτλ στα 60 που είναι το panel, γίνεται πολύ καλύτερα από το ίδιο το media player. Στο egreat M31B που έχω, το έχω μόνιμα στα 1080p/60 και όλα παίζουν ρολόι. Κάνω λάθος;
Μιλάω για την πλάσμα 50άρα που πρόσφατα είχε πέσει κάτω από 7 κατοστάρικα. Προφανώς δεν έχω καταλάβει κάτι. Με auto fps, λογικά για 24fps το media player θα στείλει 24 fps στην tv. Σωστά;Κάτι έχεις καταλάβει λάθος. Το πάνελ της ευρωπαϊκής UT50, σε 2D mode, μπορεί να ανανεώσει σε 59,94-60-95,904-96-100Hz. Για να πάρεις το πιο πιστό αποτέλεσμα σε σχέση με την κίνηση, θα πρέπει το media player να είναι σε autofps και τα ρυθμιστικά "IFC/24p Smooth" της τηλεόρασης στο "Όχι"...
Μιλάω για την πλάσμα 50άρα που πρόσφατα είχε πέσει κάτω από 7 κατοστάρικα. Προφανώς δεν έχω καταλάβει κάτι. Με auto fps, λογικά για 24fps το media player θα στείλει 24 fps στην tv. Σωστά;
Το οποίο όμως με IFC/24p smooth σε off θα παίζεται στα 24 μόνο; Δεν μπορεί, μια που τα fps είναι 59,94-60-95,904-96-100Hz... Τι μου διαφεύγει;
Ομοίως, αν έχουμε 25άρι PAL, αυτό θα πάει στην tv στα 25 και θα παιχτεί πάλι στα 25;
Οπότε τι γίνεται αν το IFC είναι ενεργό;
Ευχαριστώ, η εξήγησή σου ήταν ό,τι πρέπει! Φυσιολογικά δε θα είχε πιο απαλή κίνηση η ενεργοποίηση του IFC; Εισάγει μήπως artifacts;
Και κάτι ακόμα: για την συγκεκριμένη Panasonic, ποια επιλογή παίζει για Deep Color; Οff, 30- ή 36-bit;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.