new triangle

Με ακουστική μουσική θα έλεγα εγώ...είτε live είτε ηχογραφημένη με 2 μικρόφωνα stereo, χωρίς επεξεργαστές, direct-to-tape (or direct-to-dat για τους ψηφιακόφιλους)...
Και πάλι όμως νομίζω πως δίνουμε μεγάλη σημασία σε δευτερεύοντα πράγματα και αφήνουμε την ουσία που είναι αυτή καθ'αυτή η μουσική...
Η έμπνευση, η σύνθεση, η ενορχήστρωση, η πολυπλοκότητα της αρμονίας, η εκτέλεστική δεινότητα και το πάθος των μουσικών, ο ήχος, το δέσιμο...αυτά τα στοιχεία που σε κάνουν να φεύγεις όταν ακούς όμορφες μουσικές...
Ελάχιστη σημασία έχει αν ο μπασίστας στέκεται 1,5 ή 2 μέτρα αριστερά από τον ντράμερ ή αν ο vocalist κάνει βόλτες στην πίστα...Για μένα καμία...

Σωστότατο!

Μόνο που γι αυτά δεν χρειάζεσαι έναν ONGAKU.
icon7.gif

Με ακουστική μουσική θα έλεγα εγώ...είτε live είτε ηχογραφημένη με 2 μικρόφωνα stereo, χωρίς επεξεργαστές, direct-to-tape (or direct-to-dat για τους ψηφιακόφιλους)...

:grinning-smiley-043
Ακόμη ψάχνω ένα CD που λέγεται Gypsy Passion. Μου το έγραψε ένας φίλος για να το ακούσω αλλά δεν μπορώ να έχω κόπιες στη δισκοθήκη μου. Μου τη δίνει!

Και πάλι όμως νομίζω πως δίνουμε μεγάλη σημασία σε δευτερεύοντα πράγματα και αφήνουμε την ουσία που είναι αυτή καθ'αυτή η μουσική...
Η έμπνευση, η σύνθεση, η ενορχήστρωση, η πολυπλοκότητα της αρμονίας, η εκτέλεστική δεινότητα και το πάθος των μουσικών, ο ήχος, το δέσιμο...αυτά τα στοιχεία που σε κάνουν να φεύγεις όταν ακούς όμορφες μουσικές...

Πάντα ήθελα να μάθω τι σκεφτόντουσαν οι Sodom όταν ηχογραφούσαν το Mortal way of live...
Πέρα από την πλάκα, έχεις απόλυτο δίκιο, απλά με το που θα σου δώσουν τα ενισχυτικά σου το συναίσθημα του τραγουδιστή ή του κάθε άλλου μουσικού θέλεις και άλλα! :(

Ελάχιστη σημασία έχει αν ο μπασίστας στέκεται 1,5 ή 2 μέτρα αριστερά από τον ντράμερ ή αν ο vocalist κάνει βόλτες στην πίστα...Για μένα καμία...

Ανάλογα... Αν ο μπασίστας είναι πολύ κοντά μου θα με ενοχλεί και θα του φέρω τη μπαγκέτα στο κεφάλι...
Αν ο τραγουδιστής κόβει πολλές βόλτες θα μαζέψει τα καλώδια των άλλων και θα τσακιστεί... :BDGBGDB55: