Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Δε ξερω αν μπορει να με βοηθησει καποιος.
Εχω τον ενισχυτη της Pioneer vsx-1131 ο οποιος ειναι 4Κ.
Κ επισης εναν προβολεα 4Κ της BenQ.
Οταν στελνω εικονα με HDMI απευθείας στον προβολεα κ με οπτικη ηχο στον ενισχυτη,το σημα μου βγαζει 4Κ κ το γραφει κ στην οθονη του Zidoo.
Οταν ομως στελνω σημα απευθειας με HDMI στον ενισχυτη κ μετα ο ενισχυτης στελνει στον προβολεα, η εικονα ειναι 1080p κ αυτο γραφει κ στην οθονη του Zidoo.
Κανω κατι λαθος σε ρυθμισεις; Γιατι ακομα κ passthrough ρυθμιση να επρεπε να κανω, αυτη ειναι μονο για ηχο
Δε ξερω αν μπορει να με βοηθησει καποιος.
Εχω τον ενισχυτη της Pioneer vsx-1131 ο οποιος ειναι 4Κ.
Κ επισης εναν προβολεα 4Κ της BenQ.
Οταν στελνω εικονα με HDMI απευθείας στον προβολεα κ με οπτικη ηχο στον ενισχυτη,το σημα μου βγαζει 4Κ κ το γραφει κ στην οθονη του Zidoo.
Οταν ομως στελνω σημα απευθειας με HDMI στον ενισχυτη κ μετα ο ενισχυτης στελνει στον προβολεα, η εικονα ειναι 1080p κ αυτο γραφει κ στην οθονη του Zidoo.
Κανω κατι λαθος σε ρυθμισεις; Γιατι ακομα κ passthrough ρυθμιση να επρεπε να κανω, αυτη ειναι μονο για ηχο
Έχει νεο update ,πέρασε το μιπος διορθωθεί .
Mηπως το αποσυμπιεζεις? 'Η στο κανει ο browser αυτοματα?
Κανονικα στα zidoo ειναι αρχειο *.zip, αυτο βαζεις στο στικακι
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.