Πλάκα κάνεις! Δεν παίζονται...πραγματικά σε κάθε update κάτι βάζουν και κάτι χαλάνε. Στάνταρ.Πάντως χαλάσανε το πάνω κάτω στους υπότιτλους, όταν πατάς παύση η το πας μπρος πίσω πάει στο Default. Πρέπει να να απενεργοποιήσεις και μετά να ενεργοποιήσεις τον υπότιτλο για να έρθει όπως το ρυθμίσες.
Όχι, απλά έγιναν αλλαγές στο api του TMDB και έγινε μπλέξιμο..τι έγινε η zidoo σταμάτησε την υποστήριξη στα εξώφυλλα? γιατί άνοιξα μετά από καιρό να πω την αλήθεια το Z9X σκανάρει τον δίσκο αλλά εξώφυλλα γιοκ.
Ξέρεις εαν μπορώ να βάλω αυτό το patch σε παλαιότερο firmware του Z9X ; Έχω την v6.3.75 χωρίς android appsΌχι, απλά έγιναν αλλαγές στο api του TMDB και έγινε μπλέξιμο..
Πέρνα το επίσημο patch αυτό εάν έχεις το Z9X.
![]()
Home Theatre 5 Update / TMDB Fix v4.3.52 (Realtek 1619DR models)
This is an update to the recently released patch to HT5 for the TMDB scraping issues we've been having. Changelog: 1. Optimized poster wall matching...forum.zidoo.tv
Στο πρώτο τρέξιμο ίσως σου αργήσει λίγο μέχρι να διαβάσει τις βιβλιοθήκες σου, μετά είναι οκ.
Έχω στείλει αντίστοιχο ερώτημα και στο forum της zidoo από χτες και δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα.Όχι δεν ξερω
Αλλά δεν νομίζω να αντιμετώπεις και ιδιαίτερο πρόβλημα..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.