New Zidoo Z9X

Καλησπέρα. Μία βοήθεια παρακαλώ εάν το γνωρίζει κάποιος. Επειδή άλλαξα πρόσφατα υπολογιστή και έχω πλέον έναν σταθερό με Windows 10 όταν πάω από το Zidoo στο PC μέσω SMB Μου ζητάει username και password για να πάω στα αρχεία του υπολογιστή. Με τον παλιό υπολογιστή δε θυμάμαι ποιος μου το ‘χε ρύθμισει δε μου το ζήταγε. Όταν γίνεται το αντίστροφο δηλαδή από το PC στο Zidoo Έχω πρόσβαση κανονικά στους σκληρούς δίσκους που έχω καρφωμένος επάνω στο Zidoo. Επίσης εφόσον έχω ενεργοποιήσει στο Zidoo την SMB λειτουργία και από το Zappiti Που έχω στην κρεβατοκάμαρα μέσω δικτύου συνδεδεμένο έχω κανονικά πρόσβαση και πάλι στους σκληρούς δίσκους και στο περιεχόμενο που έχω καρφωμένα στο Zidoo. Επίσης πάλι μου ζητάει και το Zappiti τα ίδια όταν πάω μέσω δίκτυο να συνδεθώ στο νέο PC. Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
Τίκαρε στο ανώνυμος καί πάτα Ο.Κ.

HT5 v5.0.59 Beta Version for Realtek 1619DR​

Please note that this version is for Realtek 1619DR boxes ONLY.

HT5 v5.0.59 Beta Version

Το changes log είναι μεγάλο και δείτε το καλύτερα στο site τους και είναι beta οπότε και κανένα backup της βιβλιοθήκης κακό δεν κάνει ….

Ένα μεγάλο update για το HT5, ΔΕΝ είναι firmware update

Επίσης, αφήστε το κάποια ώρα να τρέξει να κάνει τα δικά του και όταν τελειώσει κάντε του και καμιά επανεκκίνηση .

(Υπάρχουν τα αντίστοιχα για τα BPD & AMLs928)

Last edited:
  • Like
Reactions: akis73
Tανιες που δεν ειναι Dolby Vision πλεον τις εχει στις Dolby Vision

6 μηνες ειχα να το αναψω το Z10 Pro :ROFLMAO:
Έβαλες αυτό το τελευταίο ;
Γιατί είχα την εντύπωση ότι το αντιμετώπισαν :

Fixed an issue where the Dolby Vision Collection page did not filter non-Dolby Vision titles.

Δοκίμασες να κανείς reboot μετά όταν τελείωσε;

Έβαλες αυτό το τελευταίο ;
Γιατί είχα την εντύπωση ότι το αντιμετώπισαν :

Fixed an issue where the Dolby Vision Collection page did not filter non-Dolby Vision titles.

Δοκίμασες να κανείς reboot μετά όταν τελείωσε;
Οχι απλα το αφησα να κανει την ενημερωση.

Θα το δω το επομενο 6μηνο που θα το αναψω ξανα αφου δεν βλεπει κανεις πλεον τιποτα.

Καλησπερα σε ολους, λεω να παω σε αγορα του Zidoo TV Box Z20 Pro 4K UHD με WiFi 4GB RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο με λειτουργικό Android .Μπορει να παιξει Cosmote tv - EON - Netflix - ERTFLIX -KODI ? Ευχαριστω πολυ!!!!!​

!!!OXI!!!

ΔΕΝ ειναι streaming box, με κανενα δεν θα εχεις τυχη εκτος του ZDMC (το δικο τους KODI).
Ειναι για τοπικη αναπαραγωγη αρχειων (nas, usb)

Κοιτας για αλλου....

• Like
Reactions: gagan1967
!!!OXI!!!

ΔΕΝ ειναι streaming box, με κανενα δεν θα εχεις τυχη εκτος του ZDMC (το δικο τους KODI).
Ειναι για τοπικη αναπαραγωγη αρχειων (nas, usb)

Κοιτας για αλλου....
Σε ευχαριστω πολυ. Εχω εδω κα 4 χρονια περιπου 2 Nvidia Shield tv pro 2019 και ειμαι στο ψαξιμο για ενα πολυ καλο μοντελο 2025 tvbox

Σε ευχαριστω πολυ. Εχω εδω κα 4 χρονια περιπου 2 Nvidia Shield tv pro 2019 και ειμαι στο ψαξιμο για ενα πολυ καλο μοντελο 2025 tvbox
Κάτσε όπως είσαι. Δεν βγαίνουν πια καλά media players. Εξάλλου σε λίγο θα είναι είδος προς εξαφάνιση αφού το 99% βολεύεται με τα ενσωματωμενα των TV.

• Like
Reactions: gagan1967
Για όποιον ενδιαφέρεται για Zidoo. Δείτε διαφορά τιμών ανάμεσα στο αμερικάνικο και στο ευρωπαϊκό site . π.χ. για το Z9X pro που πήρα.

184 ευρώ με σημερινή ισοτιμία (μηδέν μεταφορικά, μηδέν τελωνείο, έρχεται από ευρώπη)
https://shop.zidoo.tv/products/zido...-4g-32g-vs10-image-qua?variant=41170658230315

Και στο ευρωπαϊκό site

:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Υπάρχουν ανάλογες διαφορές και σε άλλα μοντέλα.

• Like
Reactions: DimAsi
Τι κουφό είναι τούτο πάλι? Ωραίο εύρημα Τάσο, εάν όντως δεν έχει φόρους. Έχει πάντως $15 έξοδα αποστολής, αλλά πάλι πολύ φτηνότερο.

Όχι λέμε. 211,65 δολλάρια τελική. Αφού το πήρα (αφού τους ρώτησα αν θα έχω import fees και μου είπαν όχι δεν θα έχεις) .

Οριστε. Εβαλα έναν Τ.Κ κέντρο Αθήνα.

Attachments

• Screenshot_20251110_183741_Chrome.jpg
    Screenshot_20251110_183741_Chrome.jpg
    178.4 KB · Views: 23
  • Screenshot_20251110_184115_Chrome.jpg
    Screenshot_20251110_184115_Chrome.jpg
    125.7 KB · Views: 21
Επειδη η τελική τιμή του πωλητή αναφερεται, το μονο που μετράει ειναι αν οντως σταλεί απο Ευρωπαικη αποθήκη.
Δασμοι κλπ. δεν θα φαινοντουσαν στην πλατφορμα της Zidoo ετσι και αλλιώς.

Άντε πάλι . Αφού λέμε έκανα εγώ το πείραμα και ήρθε μια χαρά. Εξαλλου είχα email επιβεβαίωση ότι δεν έχει import fees.
Οποιος ενδιαφέρεται, καλό είναι να στείλει email στο support να τους ρωτήσει, μην τυχόν και έχει αλλάξει κάτι (που δεν νομίζω). To email είναι [email protected]

Last edited: