Έτσι και αλλιώς ενημερωμένα settings δεν περιμένει κανείς να βρει από τα ίδια τα images. Τα βρίσκεις ευκολότερα και πιο ενημερωμένα αλλού.
δεν νομίζω να διαφωνήσει κάποιος σε αυτά,εγώ τουλάχιστον συμφωνω και επαυξάνω αλλα και το nabilo με pure η κατευθιαν φλας που το εβαλα για μια μερα είναι πολύ καλο επίσηςΑπό skins... πλάκα πρέπει να κάνεις. Δες λίγο καλύτερα τον online server. Μη μου πεις ότι το nabilo έχει περισσότερα. Άσε από picons τι γίνεται. Είναι full από έτοιμα και για το skin (hd και απλά) και για το lcd display.
ναι φιλε εχεις δικιο..τωρα εντοπισα to online server..!μια χαρα ολα τωρα..απλα τα μενου καπως περιεργα.να ρωτησω.τα plugin ειναι τεσταρισμενο οτι θα δουλευουν?Εντάξει, όλα είναι υποκειμενικά βέβαια και είναι όπως συνηθίσει κανείς όπως λέει και ο Martin.
Συμφωνώ για τα μενού. Ξενίζουν στην αρχή αλλά δεν είναι δύσκολα και ιδιότροπα.
Όμως, απορώ πως μπορεί να σου έχει σπάσει τα νεύρα... Έτσι και αλλιώς ενημερωμένα settings δεν περιμένει κανείς να βρει από τα ίδια τα images. Τα βρίσκεις ευκολότερα και πιο ενημερωμένα αλλού. Από skins... πλάκα πρέπει να κάνεις. Δες λίγο καλύτερα τον online server. Μη μου πεις ότι το nabilo έχει περισσότερα. Άσε από picons τι γίνεται. Είναι full από έτοιμα και για το skin (hd και απλά) και για το lcd display.
Επίσης, στο nabilo η δυνατότητα update απλά δεν υφίσταται. Ενώ στο newnigma;
Κατά τη γνώμη μου το nabilo μετά το 0.6 έχει μείνει πίσω. Ειδικά στο 0.9 μόνο τα εφέ έχουν κοιτάξει και τίποτα παραπάνω...
Τέλος πάντων... Απλά τη γνώμη μου λέω...
με τοις αλλαγές που έγιναν μην το θεωρήσεις και δεδομένο αλλα τα κυριότερα και αυτά που έχω κατεβάσει δουλεύουνναι φιλε εχεις δικιο..τωρα εντοπισα to online server..!μια χαρα ολα τωρα..απλα τα μενου καπως περιεργα.να ρωτησω.τα plugin ειναι τεσταρισμενο οτι θα δουλευουν?
Εγω έκανα update στο τελευταιο experimental και μετά έβαλα στο usb το NewNigma V2.4. Παρ'οτι δεν έκανα restore καποια απο τα settings, μου έχει αλλάξει τα φώτα στο tune Fail. Έχετε ιδέα τι θα μπορούσα να κάνω ?
Εγω έκανα update στο τελευταιο experimental και μετά έβαλα στο usb το NewNigma V2.4. Παρ'οτι δεν έκανα restore καποια απο τα settings, μου έχει αλλάξει τα φώτα στο tune Fail. Έχετε ιδέα τι θα μπορούσα να κάνω ?
παντως εμενα αρνειται να συνεργαστει με τον δεκτη.μονο πρασινες οθονες μου πεταει.(install στο usb)
δεν πάμε καλααααααααααααα
δυο πράσινες οθόνες σε 10 λεπτά
μόλις έβαλα το flash με το mkv και άνοιξα το media player αρνήθηκε να δει το αρχείο
ok ότι πεις, πάμε ένα restart
τώρα το βλέπει άρα πάμε να το δούμε
πάρε την μια πράσινη οθόνη έτσι για να σπάσουμε πλακα βραδιάτικα
ok δεν πτοούμαστε πάμε να κάνουμε το USB flash format με το newnigma (υπάρχει και το BA και το SGCpanel)
πάρε αλη μια πράσινη οθονούλα για να μάθεις
ok πάμε για format στο pc
πάω να το ξαναβάλω και ο δεκτης έχει bootarei σε experimental και πάει και το BA δεν υπάρχει πουθενά
έπρεπε να τα κάνω από την αρχη σαββατιάτικα για να εξασκούμε e ?
αυτά φίλοι μου καλοί με το 2,4
καλά ντε ξέρω έτυχε αλλα οποιος τολμάει και θέλει να μοιράζεται ας δοκιμάσει για να δούμε μήπως δεν φταίω μονο εγώ ....
Οτι αφορά τα settings αυτά είναι για την ώρα πονεμένη ιστορία. Επειδή το BA αντιγράφει μεταξύ άλλων και τα settings από το active image, κατά την νέα εγκατάσταση φρόντισα να περάσω το 2.4 έχοντας μπουτάρει πρώτα στο 2.3
όχι mkv από το hard disk αλλα δοκιμάστε από usb stick αφού το κάνουμε mount σαν hdd
το experimental είναι ενημερωμένο
θα του δώσω αλλη μια ευκαιρία σήμερα και το nabilo το έπαιξε αλλα βεβαια δεν ειδα την ταινία xaxaxa
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.