NewNigma² Version2.4

το plugin μπορεις να το κατεβασεις απο τα plugins μενου- plugins - πρασινο κουμπι-systemplugins-configurationbackup

Και κάτι άλλο. Δεδομένων των πολλών αλλαγών μετά τις 10-3, σε όλα τα νεότερα Images συνίσταται να μην περνάτε παλαιότερα έτοιμα ή backup settings.
Διαφορετικά το tune failed θα σας ακολουθεί.

Απάντηση: Re: NewNigma² Version2.4

Έτσι και αλλιώς ενημερωμένα settings δεν περιμένει κανείς να βρει από τα ίδια τα images. Τα βρίσκεις ευκολότερα και πιο ενημερωμένα αλλού.

βάλε και το tune field που θα σε κυνηγάει όλη την ώρα μέχρι να κανεις scan

Από skins... πλάκα πρέπει να κάνεις. Δες λίγο καλύτερα τον online server. Μη μου πεις ότι το nabilo έχει περισσότερα. Άσε από picons τι γίνεται. Είναι full από έτοιμα και για το skin (hd και απλά) και για το lcd display.
δεν νομίζω να διαφωνήσει κάποιος σε αυτά,εγώ τουλάχιστον συμφωνω και επαυξάνω αλλα και το nabilo με pure η κατευθιαν φλας που το εβαλα για μια μερα είναι πολύ καλο επίσης

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: NewNigma² Version2.4

Εντάξει, όλα είναι υποκειμενικά βέβαια και είναι όπως συνηθίσει κανείς όπως λέει και ο Martin.
Συμφωνώ για τα μενού. Ξενίζουν στην αρχή αλλά δεν είναι δύσκολα και ιδιότροπα.
Όμως, απορώ πως μπορεί να σου έχει σπάσει τα νεύρα... Έτσι και αλλιώς ενημερωμένα settings δεν περιμένει κανείς να βρει από τα ίδια τα images. Τα βρίσκεις ευκολότερα και πιο ενημερωμένα αλλού. Από skins... πλάκα πρέπει να κάνεις. Δες λίγο καλύτερα τον online server. Μη μου πεις ότι το nabilo έχει περισσότερα. Άσε από picons τι γίνεται. Είναι full από έτοιμα και για το skin (hd και απλά) και για το lcd display.
Επίσης, στο nabilo η δυνατότητα update απλά δεν υφίσταται. Ενώ στο newnigma;

Κατά τη γνώμη μου το nabilo μετά το 0.6 έχει μείνει πίσω. Ειδικά στο 0.9 μόνο τα εφέ έχουν κοιτάξει και τίποτα παραπάνω...

Τέλος πάντων... Απλά τη γνώμη μου λέω...
ναι φιλε εχεις δικιο..τωρα εντοπισα to online server..!μια χαρα ολα τωρα..απλα τα μενου καπως περιεργα.να ρωτησω.τα plugin ειναι τεσταρισμενο οτι θα δουλευουν?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NewNigma² Version2.4

ναι φιλε εχεις δικιο..τωρα εντοπισα to online server..!μια χαρα ολα τωρα..απλα τα μενου καπως περιεργα.να ρωτησω.τα plugin ειναι τεσταρισμενο οτι θα δουλευουν?
με τοις αλλαγές που έγιναν μην το θεωρήσεις και δεδομένο αλλα τα κυριότερα και αυτά που έχω κατεβάσει δουλεύουν
δεν είμαι πάντως κριτήριο γιατί δεν κατεβάζω και πολλά

δεν πάμε καλααααααααααααα

δυο πράσινες οθόνες σε 10 λεπτά
μόλις έβαλα το flash με το mkv και άνοιξα το media player αρνήθηκε να δει το αρχείο
ok ότι πεις, πάμε ένα restart
τώρα το βλέπει άρα πάμε να το δούμε
πάρε την μια πράσινη οθόνη έτσι για να σπάσουμε πλακα βραδιάτικα
ok δεν πτοούμαστε πάμε να κάνουμε το USB flash format με το newnigma (υπάρχει και το BA και το SGCpanel)
πάρε αλη μια πράσινη οθονούλα για να μάθεις
ok πάμε για format στο pc
πάω να το ξαναβάλω και ο δεκτης έχει bootarei σε experimental και πάει και το BA δεν υπάρχει πουθενά

έπρεπε να τα κάνω από την αρχη σαββατιάτικα για να εξασκούμε e ?
αυτά φίλοι μου καλοί με το 2,4

καλά ντε ξέρω έτυχε αλλα οποιος τολμάει και θέλει να μοιράζεται ας δοκιμάσει για να δούμε μήπως δεν φταίω μονο εγώ ....

τελικά στο usb stick με τα image δεν έχει χαθεί τίποτα
μόλις του έβαλα το BA_4.6.90 μου έγραψε upgrade from 4.6.88 το 4.6....κτλ

όλα τα image είναι εκεί άθικτα ευτυχώς
και θα bootαρω με το blackhole έτσι για σπάσιμο

Εγω έκανα update στο τελευταιο experimental και μετά έβαλα στο usb το NewNigma V2.4. Παρ'οτι δεν έκανα restore καποια απο τα settings, μου έχει αλλάξει τα φώτα στο tune Fail. Έχετε ιδέα τι θα μπορούσα να κάνω ?

παντως εμενα αρνειται να συνεργαστει με τον δεκτη.μονο πρασινες οθονες μου πεταει.(install στο usb)

Last edited:
Εγω έκανα update στο τελευταιο experimental και μετά έβαλα στο usb το NewNigma V2.4. Παρ'οτι δεν έκανα restore καποια απο τα settings, μου έχει αλλάξει τα φώτα στο tune Fail. Έχετε ιδέα τι θα μπορούσα να κάνω ?

αν περασες ετοιμα settings κανε scan pali και βαλε no στην επιλογη clear before scan

Απάντηση: Re: NewNigma² Version2.4

Ή πέρνα τα δικά σου από το DreamboxEdit3 ή κάνε ένα manual scan.
Δεν είναι θέμα του Newnigma, έτσι πρέπει να γίνεται με όλα τα images. Τα δικά τους setings είναι πάντα παλαιότερα.

δεν πάμε καλααααααααααααα

δυο πράσινες οθόνες σε 10 λεπτά
μόλις έβαλα το flash με το mkv και άνοιξα το media player αρνήθηκε να δει το αρχείο
ok ότι πεις, πάμε ένα restart
τώρα το βλέπει άρα πάμε να το δούμε
πάρε την μια πράσινη οθόνη έτσι για να σπάσουμε πλακα βραδιάτικα
ok δεν πτοούμαστε πάμε να κάνουμε το USB flash format με το newnigma (υπάρχει και το BA και το SGCpanel)
πάρε αλη μια πράσινη οθονούλα για να μάθεις
ok πάμε για format στο pc
πάω να το ξαναβάλω και ο δεκτης έχει bootarei σε experimental και πάει και το BA δεν υπάρχει πουθενά

έπρεπε να τα κάνω από την αρχη σαββατιάτικα για να εξασκούμε e ?
αυτά φίλοι μου καλοί με το 2,4

καλά ντε ξέρω έτυχε αλλα οποιος τολμάει και θέλει να μοιράζεται ας δοκιμάσει για να δούμε μήπως δεν φταίω μονο εγώ ....

Τι να πω ρε Γρηγόρη...
Εμένα είναι μια χαρά. Εξαντλητικές δοκιμές από εχθές, χωρίς κανένα πρόβλημα. Μόνο μου παράπονο ότι δεν παίζει το FritzCall plugin αλλά δεν έγινε και τίποτα, μόνο για εφέ το είχα... Όλα τα άλλα plugins μου δουλεύουν κανονικά.
Δοκίμασα και δύο mkv (από όσα γνώριζα ότι παίζουν) και δεν είδα πρόβλημα. Θα συνεχίσω και θα βάλω και κάποια άλλα μπας και βγάλουμε κάποια άκρη.

Χωρίς να έχω δοκιμάσει .mkv το Image δουλεύει μια χαρά σε BA με το τελευταίο experimental στην flash και το ΒΑ 4.6.90

Οτι αφορά τα settings αυτά είναι για την ώρα πονεμένη ιστορία. Επειδή το BA αντιγράφει μεταξύ άλλων και τα settings από το active image, κατά την νέα εγκατάσταση φρόντισα να περάσω το 2.4 έχοντας μπουτάρει πρώτα στο 2.3

Οτι αφορά τα settings αυτά είναι για την ώρα πονεμένη ιστορία. Επειδή το BA αντιγράφει μεταξύ άλλων και τα settings από το active image, κατά την νέα εγκατάσταση φρόντισα να περάσω το 2.4 έχοντας μπουτάρει πρώτα στο 2.3

Σωστός...
Εγώ πάντως για να γλιτώσω αυτό το μπελά, εδώ και καιρό έχω απενεργοποιημένο το BApostInstall και περνάω πάντα τα δικά μου σωσμένα settings με το DreamboxEdit3.

όχι mkv από το hard disk αλλα δοκιμάστε από usb stick αφού το κάνουμε mount σαν hdd
το experimental είναι ενημερωμένο
θα του δώσω αλλη μια ευκαιρία σήμερα και το nabilo το έπαιξε αλλα βεβαια δεν ειδα την ταινία xaxaxa

όχι mkv από το hard disk αλλα δοκιμάστε από usb stick αφού το κάνουμε mount σαν hdd
το experimental είναι ενημερωμένο
θα του δώσω αλλη μια ευκαιρία σήμερα και το nabilo το έπαιξε αλλα βεβαια δεν ειδα την ταινία xaxaxa

Αχμμμμ...
Όχι, αυτό δεν το δοκίμασα. Δεν έχω usb ελεύθερη αφού στη μια είναι το multiboot και στην άλλη το WiFi.
Μόλις μπορέσω θα το δοκιμάσω και θα σου πω...

Πάντως, ούτε και εγώ βλέπω mkv από τον 800!
Είπαμε, εξαιρετικό μηχάνημα αλλά η δουλειά του δεν είναι να κάνει το media center! Έχω το mac μου γι'αυτή τη δουλειά...