NewNigma2 V2.2.3

Εντάξει, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Ολα τα Images δουλεύουν στην flash και για όλα υπάρχει ο τρόπος να λειτουργήσουν τα πονηρά και τα απονήρευτα...

Οχι απλα στα newnigma πριν τον Ιουλιο που ειχα δοκειμαση στην flash λειτουργουσαν κανονικα με B.A ενω τα καινουργεια ολα,οχι ετσι επειδη κιολας το newnigma μου αρεσε σαν περιβαλλον και ηταν και ελαφρη ειπα να το κανω καθε φορα update και επειδη με τιποτα καθε φορα δεν θα εσβεινα τι flash τωρα οτι καινουργειο ερχεται με oozoon στην flash σβηνω τα παλια newnigma ή οτιδιποτε αλλο και περναω τα καινουργεια!!!!!!!

Μολις βγει το gemini 3.90 θα επαναφερω το newnigma 2.2.3 στην φλας και λογικά όλα θα δουλεύουν ρολόι (αλλά...θα σας αφήσω να τα δοκιμάσετε εσείς πρώτα..)
Ξεχασα να σας πω ότι με όλη αυτή την ιστορία των αλλαγών συνέβη και κατι άλλο κουφό! Παρόλο που το gemini 3.80 που ειχα στον σκληρό θεωρητικά δεν πειράχτηκε και επανηλθε ως ειχε όταν ξαναέβαλα το newnigma 2.2.1 στην φλας, εν τούτοις μετα απο κανα 2 μερες διαπίστωσα ότι...μου ειχαν εξαφανιστεί απο τις λίστες όλα τα dvb-s2 κανάλια που ειχα φορτωμένα σε όλους τους δορυφόρους! Τα dvb-s HD δεν πειράχτηκαν, μόνο τα dvb-s2
Ως εκ τουτου ...έφαγα αλλη μιά ωρίτσα να τα ξαναφορτώσω όλα και τωρα δεν δείχνουν να ξαναφεύγουν!
Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο, ο 800αρης μας κρατά συνεχώς απασχολημένους!

Γι αυτό εγώ δεν πειράζω τίποτα.
Τον έχω συνέχεια να αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι και περιμένω να βγει το 3.90 μπας και συνέλθει!

το προβλημα απο οτι καταλαβα ειναι στο νεο Anti freeze secondstage loader 67
αρα οσα image ειναι πριν απο αυτο και εχοντας εμεις η στην φλας η στον δισκο πρεπει να δημιουργουντε τα προβληματα,απο οτι καταλαβα δεν το λεω 100%

Ναι, αλλά με το προηγούμενο newnigma2 και το second stage 67 περασμένο ως αναβάθμιση δεν είχα αυτά τα προβλήματα στον 800άρη. Μετά την αναβάθμιση του newnigma στη flash άρχισαν όλα...

ναι σωστα αλλα μην ξεχνας οτι αυτη η αναβαθμιση ειναι ποιο κοντα στην επισημηκαι για αυτον τον λογο να καναν κατι που στο μελον θα ειναι για καλο διοτι τα υπολοιπα image δεν βγαλαν ακομα τιποτα π.χ gemini nabilo

Του εχω το NewNigma2 V2.2.3 στην φλας και σκληρο επανω μηπως πρεπει να ενεργοποιησω καποια επιλογη απο το ιματζ?

Τελικά το gemini στο usb με barry allen έχει γίνει όχι μόνο ασταθέστατο, αλλά έφυγε και το autoresolution plugin.
Επίσης χθες δεν μπορούσα να δω το novasports1, ενώ τα υπόλοιπα novasports τα έβλεπα κανονικά. Στο ecm info δεν μου έδειχνε στο πεδίο address το σλοτ που είναι η κάρτα, αλλά έγραφε local. Το ωραίο είναι ότι μπουτάροντας με το newnigna, η κάρτα έπαιζε κανονικά όλα τα κανάλια, κάτι που γινόταν μέχρι πρότινος και με το gemini 3.80. Σημειοτέον πως μιλάω για γνήσια κάρτα και όχι για κάτι άλλο.
Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά δε με βλέπω να αντέχω πολύ με το newmigma στη flash....

Last edited:
Του εχω το NewNigma2 V2.2.3 στην φλας και σκληρο επανω μηπως πρεπει να ενεργοποιησω καποια επιλογη απο το ιματζ?
οχι ,καλο θα ειναι να διαγραψεις οτι εχεις στον δισκο και να περασεις παλι την αναβαθμισει

Re: Απάντηση: NewNigma2 V2.2.3

Τελικά το gemini στο usb με barry allen έχει γίνει όχι μόνο ασταθέστατο, αλλά έφυγε και το autoresolution plugin.
Επίσης χθες δεν μπορούσα να δω το novasports1, ενώ τα υπόλοιπα novasports τα έβλεπα κανονικά. Στο ecm info δεν μου έδειχνε στο πεδίο address το σλοτ που είναι η κάρτα, αλλά έγραφε local. Το ωραίο είναι ότι μπουτάροντας με το newnigna, η κάρτα έπαιζε κανονικά όλα τα κανάλια, κάτι που γινόταν μέχρι πρότινος και με το gemini 3.80. Σημειοτέον πως μιλάω για γνήσια κάρτα και όχι για κάτι άλλο.
Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά δε με βλέπω να αντέχω πολύ με το newmigma στη flash....
περνα και καμια νεα πριο λιστα και προβαιτερ

Re: Απάντηση: NewNigma2 V2.2.3

Ξαναπέρνα παλαιότερο newnigma στην φλας και θα εισαι ΟΚ
Μόνο του ειναι αψογο το 2.2.3 αλλα δεν συνδυάζεται με το gemini 3.80 που ειναι αρκετά παλαιότερο

Παιδιά έχω κι αλλο ένα ...κατάλοιπο απο τις ατυχίες με το newnigma2.2.3!
Δεν μπορω με τιποτε πλέον να φορτώσω τα κανάλια του Euro1080 στις 7 ανατολικά
Συχν. 10880V SR 13333 FEC 4/5 DVB-S2 QPSK
Για δοκίμασε λίγο σουζάκια, που ειχες αντίστοιχο πρόβλημα, και πες μου αν μπορεις να τα φορτώσεις...Πειτε μου και οι αλλοι με 800αρη
Το κουφο ειναι ότι τα ειχα φορτώσει κανονικά μετα την αλλαγή sr που έγινε τον Νοέμβριο, αλλά τα έχασα μαζί με πολλά αλλα dvb-s2 που μου χαθηκαν μυστηριωδώς μετα τις...περιπέτειες με τα ιματζ. Τα υπόλοιπα όλα τα επανέφερα κανονικά, αυτά όμως αρνούνται πεισματικά να φορτωθούν!

Παιδιά έχω κι αλλο ένα ...κατάλοιπο απο τις ατυχίες με το newnigma2.2.3!
Δεν μπορω με τιποτε πλέον να φορτώσω τα κανάλια του Euro1080 στις 7 ανατολικά
Συχν. 10880V SR 13333 FEC 4/5 DVB-S2 QPSK
Για δοκίμασε λίγο σουζάκια, που ειχες αντίστοιχο πρόβλημα, και πες μου αν μπορεις να τα φορτώσεις...Πειτε μου και οι αλλοι με 800αρη
Το κουφο ειναι ότι τα ειχα φορτώσει κανονικά μετα την αλλαγή sr που έγινε τον Νοέμβριο, αλλά τα έχασα μαζί με πολλά αλλα dvb-s2 που μου χαθηκαν μυστηριωδώς μετα τις...περιπέτειες με τα ιματζ. Τα υπόλοιπα όλα τα επανέφερα κανονικά, αυτά όμως αρνούνται πεισματικά να φορτωθούν!
Με image με enigma παλιοτερο απο 11/11 δεν φορτώνουν....λένε ότι το πρόβλημα λυθηκε με τους dvb drivers που φοράν τα image με enigma 15/11 kai μετα....προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει

Δηλαδή...κι εσυ δεν μπορείς να τα φορτώσεις!
Μα όλοι οι άλλοι HD δέκτες της αγοράς τα φορτώνουν, εμείς χρειαζόμαστε νέους drivers γι αυτό;