Nexbox A95X Review (4K,HDR,s905x, 2gb/16gb)

Φίλε μου μέσω ενσυρματου δικτύου γίνεται η αναπαραγωγή απο τους δίσκους που έχω στο pc μου. Δεν χρησιμοποιώ εξωτερικό σκληρό.

Το καινούργιο uptade μέσω ota το πέρασε κάνεις; γιατί προσπαθώ έδω και 2 μέρες και δεν τα εχω καταφερε2.. Μια μου βγάζει μνμ για σφαλμα και μια κολλάει στην επανεκκίνηση.. Υπάρχει καμία λύση σαυτο το θέμα;

Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να λύσω το θέμα μου. Όποιες ρυθμίσεις και να έχω πειράξει, όποιο βίντεο και να έχω παίξει συνεχίζει να έχει σπασίματα στην κίνηση, άλλοτε πολύ έντονα, άλλοτε λιγότερο. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι έχω κάνει κακή αγορά και δεν πρόκειται να διορθωθεί ότι και να δοκιμάσω. Για απλή χρήση του kodi και streaming είναι πολύ καλό το μηχανάκι. Για media player που το ήθελα εγώ μάλλον δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μου. Μάλλον πάει για αγγελία και πούλημα μου φαίνεται.
Θα σε ενδιέφερε να βάλεις libreelec σε μία sd να το δοκιμάσεις? Η κίνηση είναι άψογη και παίζει σωστά 24 Hz.

Για ρίξε μία ματιά εδώ

https://forum.libreelec.tv/forum-38.html

Θα χρειαστείς 5 λεπτά για να το περάσεις και όποτε θέλεις μπορείς να γυρίσεις σε Android με μία επανεκκίνηση.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Το καινούργιο uptade μέσω ota το πέρασε κάνεις; γιατί προσπαθώ έδω και 2 μέρες και δεν τα εχω καταφερε2.. Μια μου βγάζει μνμ για σφαλμα και μια κολλάει στην επανεκκίνηση.. Υπάρχει καμία λύση σ'αυτο το θέμα;

Post #68...

Καλησπέρα σας, μια ερώτηση παρακαλώ!
Ξέρει κανείς γιατί όταν ανοίγω τη συσκευή πάει (χωρίς να κάνω κάτι) μόνο του, πάντα και μόνο σε έναν συγκεκριμένο εξωτερικό δίσκο (έχω δύο πάνω της) και όχι στο μενού;
Ευχαριστώ!

Καλημέρα, το έχει πάρει ένας φίλος μου αλλά παραπονιέται ότι έχει σκοτεινή εικόνα. Υπάρχει κάποιο firmware update ή άλλη λύση?

Φυσικα να εχει το τελευταιο FW απο : http://www.tvboxforum.com/showthread.php?tid=763
Απλα προσοχη να βαλει το σωστο αναλογα με την μνημη που εχει

Και εαν δενσυνεχισει ας αλλαξει πρωτα καλωδιο HDMI και θυρα στην TV και εαν δεν γινει κατι να παιξει με το HDMI SEC .

Η εικόνα είναι όντως σκοτεινή και δεν διορθώνεται από την ίδια την συσκευή...

Κιομως εγω τα καταφερα και εφτιαξε αλλα δεν θυμαμαι τι απο ολα ηταν

Δεν έχω την συγκεκριμένη συσκευή, αλλά κάπου στο ίντερνετσ' είχα δει για το θέμα της σκοτεινής οθόνης,

Έχετε δοκιμάσει αυτό;
Μία πρόχειρη αναζήτηση: "dark screen" a95x δίνει αρκετά αποτελέσματα, αλλά μην κάνω ποστ γεμάτο με λινκ σε άλλα φορουμς

Φιλικά πάντα,
με συγχωρείτε αν τα έχετε ψάξει ήδη.

Ψιλό μούφα ειναι τελικά. Κακή εικόνα και σκοτεινή... προβλήματα με τους υπότιτλους ... γενικα έπρεπε να είχα στήσει kodi στο nuc που εχω διαθέσιμο στην ίδια tv

καλησπέρα σας, συνδέω την συσκευή μέσω του spdif που διαθέτει με την είσοδο aux ενός soundbar
χρησιμοποιώντας 3.5 καλώδιο και ο ήχος είναι ιδιαίτερα χαμηλός και απογοητευτικός...
Αντιθέτως όταν το ζευγοποιώ μέσω bluetooth είναι εντυπωσιακός.
Μπορεί να φταίει το καλώδιο;

Καλήμερα ψάχνω το Nexbox A95X στην έκδοση 2GB Ram 16 GB Rom αλλά βρίσκω φθηνότερο το Gearbest με 47 το δει και στο Ali express κοντά στα 40 . Μήπως έχετε υπόψιν σας κάποιο άλλο site για φθηνότερη αγορά 2 κουτιών.
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τα παιδιά που το έχουν αν παίζει ΟΤΕ go και Nova ή αν είναι εύκολο με άλλο firmware να παίξει ?