0 στη μηχανή. Καμιά επεξεργασία στο Photoshop. Σκοπός μου ήταν να δείξω αυτό που βγάζει ο φακός, κι όχι τί μπορούμε να πάρουμε μετά εμείς. Επίσηξς δεν έχω κάνει το ταίριασμα φακού/μηχανής γιατί δεν έχω αποφασίσει ακόμα σε ποιά εστιακή απόσταση να το κάνω.
Αν βάλει δείγματα από τον 70-200 σε παρακαλώ να ανοίξεις άλλο θέμα.
Για να βγαλεις ολακερη την ποιοτητα σε μηχανη Νικον πρεπει να ανοιξεις την φωτογραφια στο NX2 και οχι στο φωτοσοπ .
Η διαδικασια για αριστα αποτελεσματα θελει τριποδα και κεφαλη παρα πολυ καλη και εστιαση με LV και θα προτιμουσα την οξυτητα στο Default .
Ολες οι νικον μηχανες εχουνε ζυγισμενο και ταιριασμενο την επεξεργασια οξυτητας να ειναι λιγο κατω απο το νορμαλ .
Σε περιπτωση που κανεις τεστ με αλλες μηχανες εκει συμφωνο με το μηδεν μιας που βλεπεις τι ΑΑ φιλτρο εχει η καθε μια αλλα σε απλα τεστ με οξυτητα μηδεν και να βλεπουμε μικρα jpeg ολα ειναι μια θολουρα και ειδεικα με ανοιχτο διαφραγμα και συμπερασμα δεν βγαζει καποιος εκτος αν οπως ειπακαι πριν εχεις μια αλλη μηχανη με τα ιδια τεστ και φωτισμο .
Επισης για να δεις τι κανει ο φακος φωτογραφισεαντικειμενα με ψιλη πληροφορια και οχι επιπεδα θεματα να μπορει να δει ο κοσμος πεντακαθαρα τι γινεται , σε κουτια ντενεκεδενια και μεταλα σκουριασμενα ειναι το αντιθετο .
Last edited: