Nikola Tesla

Status
Not open for further replies.
Thanks Τασο
φανταστειτε τι επαθα πριν λίγες μέρες που ακουσα ενα τετοιο
παμε arc?

Notice
This device work with high Voltage and high power RF in the area of 27 MHz. This can be dangerous to your health. It is recommended to use metal chassis for shielding because this is a strong transmitter and be careful with the plasma flame. The flame is very hot. This publication is for private use only. Building and using of the plasmatweeter is at your own risk. I am not responsible for doing something stupid after reading this pages.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Nikola Tesla

παιδια σημερα το θεμα ειναι οτι μπορούμε να φτιάξουμε αναπαραγωγέα υψηλών συχνοτητων βαση καποιων διαταξεων του Τεσλα αλλά δεν νομίζω να μπορει να πουληθει ελευθερα στο εμπόριο γιατι καποια εταιρία θα εχει τα δικαιώματα
εμεις σαν ντουιδες μπορούμε να το κανουμε για πάρτη μας
εχω ξεκινήσει ηδη διαβασμα
Δεν μπορεί κανένας να κατοχυρώσει δικαιώματα χρήσης ενός φυσικού νόμου. Το μόνο που μπορείς να κλειδώσεις, είναι μια διάταξη ή μια διεργασία κατασκευής ενός προϊόντος. Δεν μπορείς να κατοχυρώσεις την μαγνητική διαπερατότητα και να απαγορεύσεις στους άλλους να φτιάχνουν μετασχηματιστές. Αντίστοιχα λοιπόν, αν κάποιος έχει την περιέργεια και το πνεύμα του ντιουί, μπορεί να ασχοληθεί με τις θεωρίες που ανέπτυξε ένας από τους μεγαλύτερους φυσικούς που έζησαν.

Αν ψαξεις θα βρεις ενα αγγλικό σημαιακι
Αρη με εχεις 2-0:ernaehrung004:
Με το φυσικό νομο ειναι το ενα θεμα, η διαταξη για να τον θεσης σε εφαρμογή το αλλο που εχει πάρει και το νουμεράκι αν θυμάμαι καλά το 1914.
Προφανως οχι σαν αναπαραγωγεας υψηλών αλλά σαν διαταξη ...για αυτο που κάνει
Ο ηχος που ακουσα ηταν...ελευθερος με διασπορα που τα σημερινα τουιτερς δεν θα δουν ουτε σε δεκαετιες, δεν ηταν οτι πιο ''μουσικό'' εχω ακουσει ουτε μπορουσε να ανεβάσει εντάσεις αλλά η ταχυτητα ηταν ολ δε μανεϊ

Νομίζω ο Νέλσον Παςς είχε φτειάξει κάτι στα νιάτα του και το παρουσίασε σε μία έκθεση. Και δεν ήταν μονο tweeter, είχε δύο μέτρα ύψος.
Δεν μπορώ να ξαναβρώ το λινκ.

Μία συμπυκνωμένη περίληψη περί Tesla που σε βάζει μια χαρά στο νόημα, βρίσκεις στην Wikipedia

o tesla ειναι είναι ο μεγαλύτερος ερευνητης της σύχγρονης ιστορίας. Ο άνθρωπος ήταν φαινόμενο και εαν αναλογιστούμε κάτω απο ποιές συνθήκες κατάφερε αυτά που κατάφερε (πόλεμο απο τον edisson o οποίος κουβαλούσε πολύ χρήμα απο πίσω του,κλειστά μυαλά ,πόλεμο απο την αμερικάνικη κυβέρνηση..).Αυτός και ο γκιόλβας πιστεύω ότι ότι είναι οι δυο μεγαλύτερες αλλα παράλληλα και αδικημένες προσωπικότητες της επιστημονικής κοινότητας της σύχγρονης ιστορίας.Για τον Γκιόλβα έχω και άποψη διότι γνωρίζω προσωπικά άνθρωπο που τον έζησε απο κοντά και αυτά που μου έχει πεί κατα περιόδους με έχουν αφήσει άναυδο..:fahne90:

πραγματικά δεν ηξερα πολλά πραγματα για τον Γκίολβα
αλλά πραγματικά το παρακάτω ειναι μοναδικό
http://www.youtube.com/watch?v=kDILFH5r3xA&feature=related
ειδα οτι εφτασε και 4,6Hz
από οτι καταλαβα οπως και ο Τεσλα δεν ειχαν βιτρίνα ακαδημαϊκού

Last edited:
Μου φαινεται αλλη περίπτωση ο δικός μας
Οποιος ενδιαφερεται για Τεσλα ενα καλό ντοκιμαντερ (δειτε τα και τα 5)
http://www.youtube.com/watch?v=sBQFXGLxgiE

Υ.Γ. απο τουίτερ που δεν ηξερα πως λειτουργεί ξεκινήσαμε...κοιτα που μας εβγαλε

Συνέντευξη του Γκιόλβα για την ομάδα Ε???

Ζεί ο βασιλιάς Αλέξανδρος;:idea:

στην ετ3 'απόκρυφα μυστικά του ηλεκτρισμού' 6:30
lol lol lol
Και μόνο από τις εκφράσεις τους καταλαβαίνεις πολλά...
Βρε Νίκο δεν είπαμε να παραμείνουμε στα επιστημονικά, και όχι στα θαύματα?
Να μη σχολιάσω τις μπετονιέρες... και τις ομάδες Ε φ Χ Ψ και δε ξέρω και εγώ τι άλλο...

H μπετονιέρα είχε να κάνει με τον ΥΨΙΣΤΟ ρε, και οχι με τις πεζότητές σας . :p

Βρε Νίκο δεν είπαμε να παραμείνουμε στα επιστημονικά, και όχι στα θαύματα?
...

Γιατι φιλαρακι καναμε καμία συμφωνία?
Αυτό λεμε παραπάνω...που μας εβγαλε

Μιλαμε για τα θαυματα της επιστημης:BDGBGDB55:

αμα μιλάμε για μπετονιέρες χρειαζόμαστε και αντλία...πως θα ανεβει το σκυρόδεμα
αντλία... 1886 πατεντα Νικόλα Τεσλα
τυχαίο δε νομίζω

Status
Not open for further replies.