ΒΛΑΣΙΔΗΣ
AVClub Fanatic
την πιο ολοκληρωμένη (και σωστή) απάντηση σου την έδωσε η karamela στο άλλο forum που ρώτησες επίσης...
σοκος μολις διαβασα τι εγραψες και πηγα να διαβασω τους συμφορουμιτες που την εχουν ,όταν ειδα 100+ σελιδες το εκλεισα κατευθειαν ισως είναι καλη μηχανη αλλα δεν αντεχω άλλο διάβασμα και πονοκεφάλιασμα εάν κανω την σωστη αγορα θα παρω την 7100 και ελπιζω να είναι σωστη επιλογή διαφορετικα θα τη δειτε συντομα στις αγγελιες:BXVZCBXZ6:!!!
πραγματικα ενώ ειχα ψιλοαποφασισει για νικον ηρθες και συ να με ξαναβαλεις στην πριζα.....!!!περιμενω μεχρι τις 25 έναν φιλο να μου δωσει κατι τιμουλες και για τις 2 και τοτε θα παρω την τελικη αποφαση(θα παιξει σοβαρο λογο η διαφορα τιμης).το βιντεο το εχω σε δευτερη μοιρα λογω και της βιντεοκάμερας canon legria 106 που εχω,δεν ξερω εάν είναι ευκολο το βιντεο στην κανον ή νικον ώστε να πω με σιγουρια κανον70.εισαι ευχαριστημένος από τους φακους;; η χρειαζεται κατι άλλο;;;αυτην την τιμη που μου λες είναι από μαγαζι εξωτερικου;;
Αν θελεις φωτογραφικη μηχανη και εχεις σε δευτερη μοιρα το βιντεο μην το σκεφτεσαι, Nikon D7100, απο τις καλυτερες crop που εχουν βγει, εχω τραβηξει και βαφτιση μ αυτην, μην επηρεαζεσαι απο προσφορες αλλων εταιρειων,πραγματικα ενώ ειχα ψιλοαποφασισει για νικον ηρθες και συ να με ξαναβαλεις στην πριζα.....!!!περιμενω μεχρι τις 25 έναν φιλο να μου δωσει κατι τιμουλες και για τις 2 και τοτε θα παρω την τελικη αποφαση(θα παιξει σοβαρο λογο η διαφορα τιμης).το βιντεο το εχω σε δευτερη μοιρα λογω και της βιντεοκάμερας canon legria 106 που εχω,δεν ξερω εάν είναι ευκολο το βιντεο στην κανον ή νικον ώστε να πω με σιγουρια κανον70.εισαι ευχαριστημένος από τους φακους;; η χρειαζεται κατι άλλο;;;αυτην την τιμη που μου λες είναι από μαγαζι εξωτερικου;;
steliosfan ποιον φακο ειχες πριν τον σιγμα;;;; εγω θα την παρω με τον 18-140
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.