dimiko
AVClub Enthusiast
στο 24-70 δε νομίζω να είναι και τρελο πρόβλημα η σταθεροποίηση...μιλάς για εναν απο τους καλύτερους φακους...Υπάρχει και ο 24-85 αλλα οχι 2.8...
Τωρα με μπερδέψατε περισσότερο... Δηλαδή αν ήσασταν στην θέση μου και μπορούσατε να επιλέγατε μόνο εναν φακο ανάμεσα απο
1.Nikkor 24-70 2.8 ,
2.tamron 24-70 2.8 με σταθεροποίηση
3.Nikkor 24-120 F4 VR
ποιον θα επιλέγατε και γιατι?
Απ' όσα έχω δει απ' τον Ταμρον δε φαίνεται να υπολείπεται αισθητά του Nikkor (με κάθε επιφύλαξη καθώς δεν έχω δει αξιόπιστη απευθείας σύγκρισή τους). Υπάρχει όμως εκείνο το "ψυχολογικό" που λέει ότι παίρνοντας τον Nikkor παίρνεις έναν από τους καλύτερους ζουμ φακούς που βγήκαν ποτέ, ανεξαρτήτως συστήματος.
Σωστο το σκεπτικο, και απολυτα σεβαστο εκεινο το "ψυχολογικο", το οποιο ομως πολυ φοβαμαι πως θα γυρισει μπουμεραγκ, μολις εμφανιστει ο nikkor 24-70 2.8 VR. Επιπολαια εκτιμω, εντος του '14 το αργοτερο...
δεν το είδαμε όμως από την canon. Κι ο φακός της (24-70 2.8 ΙΙ χωρίς is) είναι σαφώς καλύτερος από οποιονδήποτε άλλο ζουμ στη συγκεκριμένη εστιακή απόσταση.
Απ' όσα έχω δει απ' τον Ταμρον δε φαίνεται να υπολείπεται αισθητά του Nikkor (με κάθε επιφύλαξη καθώς δεν έχω δει αξιόπιστη απευθείας σύγκρισή τους). Υπάρχει όμως εκείνο το "ψυχολογικό" που λέει ότι παίρνοντας τον Nikkor παίρνεις έναν από τους καλύτερους ζουμ φακούς που βγήκαν ποτέ, ανεξαρτήτως συστήματος.
Συμφωνοι, αλλα κυκλοφορουν rumors.
ε, ισως , μπορει καποια στιγμη, πιθανο. Μπορεις να περιμενεις μεχρι τοτε...Ναι, ετσι εχω καταλαβει

Εσύ μάτια μου δεν ρώτησες πριν! Είσαι γρήγορο πιστόλι, μπαμ και κάτω!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.