Nikon D700.

Re: Νέα Nikon D700.

ειναι απο τα καλυτερα μαγαζια με παγκοσμια φημη. Εχθες εδωσα την παραγγελια για την 700 (δεν κρατηθηκα). Η τιμη αν εχεις company taxid ερχεται στις 1335 λιρες δηλ περ 1380 ευρω. Χωμα. Λογικα τεταρτη με πεμπτη θα την εχω (UPS). Tην τριτη με τεταρτη θα ξερω και για τον 14-24 (out of stock).

Kαλορίζικη Νίκο :grinning-smiley-043

χμμ..για πές λίγο τι παίζει με το company taxid?
Ρε σεις.. απο τότε που μπήκα εδω μέσα έχω χάσει την μπάλα στα έξοδα.
Τόσα χρόνια καλύτερα ήμουν μόνος μου με την D70 μου :)

την εχω στο μυαλο μου μαζι με τον 14-24 απο τοτε που βγηκαν αλλα τα λεφτα ηταν και ειναι πολλα. Μεχρι που εκατσε η ισοτιμια της λιρας και αρχισα να ψηνομαι πλεον κανονικα. (τι ψησιμο δηλ., που σε μια μερα ειχα γινει καρβουνο). Το πακετο το ειχα ζεστο και μου εχοταν στα 2400 ευρω (απιστευτο). αλλα κολωσα στο οικονομικο. Ελα ομως που δεν μπορουσα να κοιμηθω.Τελικα ειπα μετα τις γιορτες.

Ευτυχως ομως που εκανα μερικα τηλεφωνα εχθες σε καποια μαγαζια που ειχα τσεκαρει και διαπιστωσα οτι οι αλλοι ηταν πιο γρηγοροι απο εμενα και εχουν αδειασει στην κυριολεξια ολη την Αγγλια.
Ο 14-24 και ο 24-70 εχουν κανει φτερα. Η επομενη παρτιδα σε περ 10 μ,ερες με τιμη + 15% οπως ολα τα προιοντα της nikon συην Αγγλια.

Αρπαξα ετσι την D700 και ειμαι σε αναμονη φια τον 14-24. Θα δουμε.

Αν εχετε εταιρικο αφμ γλιτωνετε το φπα τους (ειναι 15% αλλα κοβουν το 13%). Χρειαζονται συνηθως καποια απλα χαρτια αλλα αυτο εξαρταται απο το καθε μααγαζι). Το Grays ειναι απο τα πιο απλα σε αυτο.

ειναι απο τα καλυτερα μαγαζια με παγκοσμια φημη. Εχθες εδωσα την παραγγελια για την 700 (δεν κρατηθηκα). Η τιμη αν εχεις company taxid ερχεται στις 1335 λιρες δηλ περ 1380 ευρω. Χωμα. Λογικα τεταρτη με πεμπτη θα την εχω (UPS). Tην τριτη με τεταρτη θα ξερω και για τον 14-24 (out of stock).

Ασχετο, αλλά μήπως αξίζει να παραγγείλλω από εδώ τον 18-200 VR που ζαχαρώνω και θα μου έρθει περίπου στα 450 αντί για τα 600 και που ζητάνε στην Ελλάδα;

εσυ θα κρινεις αν η διαφορα στην τιμη σε ικανοποει. Μην ξεχνας οτι απο εδω μπορεις να αγορασεις και σε ατοκες, ενω απ εξω ειναι ...μια κι εξω. Και υπολογισε περ 40-50 λιρες μεταφορικα. Βεβαια και παλι θα σου ερθει κανα 150αρι φθηνοτερος.

Με γειά, με γειά....
Έτσι είναι τα καλύτερα δώρα τα παίρνεις μόνος σου! Πάντως πράγματι η τιμή της λίρας σε τριβελίζει κανονικότατα... Άυριο έχουμε την μεγάλη κλήρωση! Έλληνας κροίσος με φούλ φραίημ μηχανή θέλω να γίνω και εγώ! χεχε

Με γειά κι από μένα. Καλοτράβηχτη.

Να υποθέσω ότι θα έχεις κι εσύ ένα δωμάτιο εξοπλισμό όπως ο Τάσος κι εγώ και μερικοί άλλοι ή θα αρχίσεις να ξεστοκάρεις τα πακέτα ΝΙΚΟΝ σε σώματα και φακούς που διαθέτεις;;;

Σας ευχαριστω ολους. Ειμαι εν αναμονη βεβαια ακομα αλλα οι μερες περνανε γρηγορα.

Η αληθεια Βλασση ειναι οτι μερικα κομματια σκεφτομαι να τα πουλησω. Αλλα (d40 + 18-55) τα εχω χαρισει. Ας πουμε την nikond40x με 18-55 και 55-200 VR δεν με βλεπω να την χρησιμοποιω. Ποια τιμη θα ηταν λογικη?

Οσον αφορα για τον εξοπλισμο το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει πρωτα να οργανωθω γιατι δεν ειναι μονο οι φακοι (δεν ειμαι και send δα), ειναι ενα καρο αλλα πραγματα απο τσαντες, τριποδια, αξεσουαρ που τα ψαχνω και δεν τα βρισκω.
Το σιγουρο παντως ειναι οτι θελω ενα μεγαλο δωματιο για να τακτοποιησω εμενα και τα φωτογραφικα μου αποκλειστικα. Ειδικα αν σκεφτεις οτι αυριο θα θελω και ενα μικρο χωρο με 2 φωτακια ενα softbox-aki κλπ ε, τα 30τμ δεν θα με φθανουν.

nilo με γειά!!Αν αρχίσεις να ξεστοκάρεις, εδώ είμαστε...-bye-

thanks! Πρεπει να καθισω να σκεφτω σοβαρα τι δεν θα χρησιμοποιω πια. Εχω καποιες τσαντες, ισως το manfrotto, θα κοιταξω και τους φακους ξανα, θα δουμε.

Πάντως για φακούς Nikon Nilo, όπως ο 55-200 VR ή ο 18-200 VR ακόμα καλύτερα αν τον έχεις, θα με ενδιέφερε πάρα πολύ.....

Απάντηση: Νέα Nikon D700.

η d700 έχει φτάσει από το δίκτυο σε τιμή 1600 ευρώ !!!! Απίστευτη τιμή . Η canon κοιμήθηκε και ακόμη στα 2200 ευρώ έχει την 5d ii .

κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν κοιμήθηκε η CANON. Συνεχίζει να έχει την 5D στα 1300 ευρώ περίπου και η μηχανή συνεχίζει να παραμένει εξαιρετική, και η 5D MKII ακόμα δεν μπορεί να καλύψει τις παραγγελίες. Γιατί να πέσει η τιμή της (ακόμα;;;).

Και μην ξεχνούμε ότι με 21 + μέγα υπάρχουν 3-4 ζουμ φακοί ικανοποιητικοί για τη μηχανή αυτή και το πολύ 10 σταθερού εστιακού μήκους (αν εξαιρέσει κανείς τους υπερτηλεφακούς) και όλοι αυτοί οι φακοί στοιχίζουν περισσότερο από 1000 ευρώ ο καθένας. Ό,τι άλλο είναι ευνουχισμός της μηχανής.

Το ίδιο βλέπω και με τη D700 που έχει περίπου τη μισή ανάλυση. Εχω παροπλίσει όλους τους μη κορυφαίους φακούς της ΝΙΚΟΝ. Και η διαφορά είναι ορατή σε όλους. Η γυναίκα μου είδε μέσα σε όλες τις οικογενειακές λήψεις και μια που τράβηξα (επίτηδες) με τον NIKON 28-200 G. Επαθε κάτι η μηχανή ρώτησε με ανησυχία;;;

Δυστυχώς η λίρα ξαναπαίρνει την ανιούσα.... από 1.02 ευρώ πήγε ήδη στο 1.09

Δυστυχώς η παλιά 5D δεν έχει πέσει ακόμη αρκετά για μοντέλο που έχει καταργηθεί. 1500 ευρώ η φθηνότερη τιμή εδώ, τώρα στην Αγγλία παίζει όντως στις 1050-1100 λίρες. Αυτή που είναι όντως απίστευτη είναι η τιμή της D700.

Τόσο έχει σε αρκετά ebay καταστήματα, φαντάζομαι αντίστοιχες τιμές θα έχει και στα online. Και ο Kosh που μόλις επέστρεψε από Λονδίνο, αντίστοιχα αναφέρει.

NIKON D700

Ημουν αρκετά σκεπτικός απέναντι στην χρήση της ψηφιακής φωτογραφίκης μηχανης , θεωρούσα οτι το φιλμ μπορούσε να πρόσφερει περισσοτερα στην φωτογραφικη μου αναζήτηση και οτι οι ψηφιακές είναι μόνο για snapshots και για επαγγελματιες που θέλουν ταχύτητα και άνεση.
χρησιμοποιω αρκετά ποιτικες μηχανές (leica m7 , pentax 645n, rolleiflex , nikon f80) και νόμισα οτι είχα βρει την φωτογραφική μου νιρβάνα (ή τζιβάνα)
Το Σάββατο δανείστηκα μια nikon d700 , ΑΚΡΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΉ σε ολα αλλα κυρίως την νύχτα σε φωτογραφίσεις αρχιτεκτονικές και δρόμου .
ΕΠΑΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ εγω νόμιζα οτι η leica είναι η κορυφαία σε φωτογραφισεις αυτου του είδους αλλα ειναι η D700 νομίζω.
Σε iso 6400 η φωτογραφίες ΝΥΧΤΑΣ είναι απίστευτες , πολυ ωραια χρωματα και κυριως μεγάλο τονικό ευρως - ορκιζόμουν στην α/μ φωτογραφια και την δυναμική τους-και ολα αυτα μετην w.b. στο αυτόματο.
Μια ερώτηση εχω ένα φλασ που χρησιμοποιώ το metz 45 ct-1 και είδα οτι δουλευει πολυ καλα με την d700 , υπάρχει περίπτωση να δημιουργεί πρόβλημα στην μηχανή?
ο φακός που χρησιμοποίησα είναι ο Nikon 50 1,4 d