δε ξέρω αν έχει αναφερθεί...Αλλά στο εργαλείο σύγκρισης που έχει το to dpreview για να δεις iso κτλ. βλέπω μεγάλη διαφορά της d7200 με πολλές άλλες.
Τις δικές μου d3300 και a6000 τις βάζει κάτω.
Αλλά και τις ff sony a7 βλέπω να τις τρώει άνετα!!!
Και στα δικά μου μάτια είναι υπερβολικά κοντά στην d750 που αυτή τη στιγμή είναι στα διπλα λεφτά!
wtf???
Δεν το είχα πάρει χαμπάρι.
ας μας πουν οι κάτοχοι αν στη πράξη ισχύει κάτι τέτοιο
Παιδιά καμία πρόταση για δεύτερη μπαταρία και κάποιον dual charger? Σκεφτόμουν και τη πιθανότητα φορτιστή αυτοκινήτου.
Έχετε να προτείνετε κάτι;
τι εννοείς με τους κύκλους;
κατάλαβα ότι μιλάς για κύκλους φόρτισης αποφόρτισης,
εννοώ τι προσέχεις δηλαδή, δεδομένου ότι μιλάμε για μπαταρίες λιθίου φαντάζομαι
Προσπαθώ όσο το δυνατόν να αφήνω την μπαταρία να αδειάσει σχεδόν τελείως και μετά να την φορτίσω. Ξέρω για τις λιθίου (Δεν έχουν ανάγκη από ιδιαίτερη φροντίδα)
αυτό δεν χρειάζεται για τις μπαταρίες λιθίου, αν μάλιστα το κάνεις και επίτηδες για να ακολουησει φόρτιση, απλά αυξάνεις τους κύκλους φόρτισης-αποφόρτισης, πράμα που είναι κακό γιατί έχουν ´ενα όριο μετά από το οποίο η απόδοση πέφτει
για τις μπαταρίες λιθίου χοντρά χοντρά για παράδειγμα αν τις φορτίσεις 5 φορές για ένα 20% κ'αθε φορά σημαίνει, ένας κύκλος φόρτισης, καλό είναι να αποφεύγεις να παραμένουν για μεγάλο διάστημα με χαμηλή φόρτιση και πιο κακό είναι να παραμένουν άδειες
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.