Nikon D750

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέα Nikon D750

μαλλον θα προσπαθήσω να γράφω λιγότερα ποστ για να μην σε εκνευρίζω τόσο πολύ :grinning-smiley-043

Και σε μενα φαινονται περιεργα αυτα τα ς στη μεση της λεξης, αλλα δεν το κανω θεμα. Υπαρχουν πολλα αλλα που ενοχλουν εδω μεσα (ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ) αλλα ΟΥΤΕ αυτα τα κανω θεμα.
"ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΛΑΤΩΜΜΑΤΑ ΤΟΥ" μου ελεγε η μακαριτισσα η γιαγια μου...

Re: Νέα Nikon D750

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Δυστυχώς μετά από βόλτα στο κέντρο της Αθήνας δεν κατάφερα να τη δω από κοντά.
Παίζει ακόμα η προσφορά με τον 24-120/f4 περίπου στα 2400 - για σώμα μόνο η καλύτερη τιμή είναι στα 1650. Ο προβληματισμός μου είναι να κάνω την κίνηση τώρα ή να περιμένω για να πέσει αργότερα. Αλλά πότε θα ξαναπέσει σε αυτά τα επίπεδα; Φαντάζομαι το λιγότερο μετά από 6-8 μήνες και αν.

Αν δεν την "χρειαζεσαι" τωρα περιμενε, κατιτις θα πεσει φανταζομαι

Nikon D750 is being silently recalled

Nikon USA is quietly pulling D750 inventory out from retailers and will be replacing it with new cameras that do not have the reflection/flare issue. Currently Amazon doesn't list the D750 at all on their website, Adorama is out of stock, while B&H is listing the camera as back-ordered. The new batch of D750 DSLRs is expected to reach retailers in early February.

Read more on NikonRumors.com: http://nikonrumors.com/2015/01/14/nikon-d750-is-being-silently-recalled.aspx/#ixzz3Ot3tldiW

Οποτε Δημητρη...

Λες να μοσχοπουλήσω τη δική μου που δεν κατάφερα να δω τέτοιο πρόβλημα ; ; ; :flipout:
NtinosP εσύ έχεις δει τέτοιο στη δική σου ;;;

Λες να μοσχοπουλήσω τη δική μου που δεν κατάφερα να δω τέτοιο πρόβλημα ; ; ; :flipout:
NtinosP εσύ έχεις δει τέτοιο στη δική σου ;;;

Βεβαιως. Και στην δικη σου υπαρχει, ειναι κατασκευαστικο. Ειτε δεν εχεις βρεθει στις καταλληλες συνθηκες, ειτε δεν εχεις κανει το σχετικο "τεστ". Εγω το ειδα κανοντας ενα τεστακι που βρηκα στο youtube. Εξω στο real life, δεν εχω δει τιποτε

Εγω το ειδα κανοντας ενα τεστακι που βρηκα στο youtube.

Link ?

Aπο αυτα που εψαξα στα γρηγορα και βρηκα, κατεληξα στο (πιθανο) συμπερασμα:
η 750 μου ειναι ελαττωματικη... !!!!
Δεν το ειδα οσο κι αν προσπαθησα με τους 3 zoom μου, με το flash του κινητου μου σε live view οπως δειχνουν τα περισσοτερα youtube videos.
Παντως για καλο και για κακο, θα κανω μια βιζιτα στο Δαμκαλιδη τον αλλο μηνα (αλλωστε ... γνωριζομαστε :flipout: απο περυσι...)

Last edited:

Μπορείς να τραβήξεις μια φώτο με το flare και να την ανεβασεις στο Dropbox ;
Με ποιο φακό το είδες ;
Εγώ δοκίμασα και τους 3 zoom μου και δεν το είδα.
Μόνο με τον 90ρη Tamron δε δοκίμασα γιατί βαρέθηκα.
Τι να πω ;;;

Καλημέρα σε όλους τους φίλους.
Είχα καιρό να μπω στη συζήτηση αφού το ''θηρίο'' δεν με άφηνε!!!:-)
Διαπίστωσα λοιπόν πως και η δική μου έχει το γνωστό,πλέον, ''πρόβλημα''. Η διαπίστωση βέβαια έγινε κάτω από ''ελεγχόμενες'' συνθήκες 'οπως και στο βιντεάκι στο youtube.
Έχω γύρω στα 3100 κλικς και δεν μου έχει παρουσιαστεί ΟΥΤΕ μια φορά όπως και στον Ντίνο. Σίγουρα για κάποιους που είναι επαγγελματίες ίσως τα πράγματα να είναι διαφορετικά, όμως για μένα το ερώτημα είναι το εξής: Είναι αναγκαίο να την πάω για επισκευή και να ''διακινδυνεύσω'' τυχόν μετατραυματικό στρες από το άνοιγμά της;Ειδικά όταν και μετά από αρκετά κλικ (και κόντρα στον ήλιο,με τον ήλιο στο πάνω μέρος του κάδρου) δεν έχει τύχει ποτέ; Σε τυχαίες αναζητήσεις διαπίστωσα ότι παρόμοια προβλήματα είχε και η ΜΚ 3, αλλά όχι και τόσο έντονα.

Εγώ προσωπικά και μετά από αρκετή σκέψη δεν θεωρώ ότι αξιζει να πάει για επισκευή.

Στο ματι...
Iσως να ειναι και η ιδεα μου, ισως και επειδη ειναι πιο λεπτη/ελαφρια, συν την μικροτερη (πανω) οθονη

Ηλια, δεν προλαβα, σορυ...

Εκτος του πανακριβου battery grip της νικον, τι αλλες επιλογες υπαρχουν? Εχετε εντοπισει κατι ?