Nikon D750

Re: Νέα Nikon D750

Από meikestore.com το είχα πάρει εγώ. Αποστολή με Netherlands Post. Δεν υπήρξε τελωνείο.

Your order was shipped via Netherlands Post. You can track your items on Netherlands Post when your items arrive at Netherlands Post warehouse.

Εγω λεω να μην την παω εφοσον δεν εχω παρατηρησει τιποτε (σε κανονικη χρηση, και οχι επι τουτου τεστς).

Ασε μην παμε για μαλλι και βγουμε κουρεμενοι. Ας δοκιμαστει επαρκως πρωτα και βλεπουμε.

Για το ποτε θα κατεβουμε, οποτε θες, καθε μερα απο εξω περναω

πάρε ένα μαύρο ανεξίτηλο μαρκαδόρο και βάλε μια μαύρη κουκίδα από κάτω, θα γλυτώσεις και τη βενζίνη :)

Alzazira στο μυαλό μου είσαι :flipout: Πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να ανοίξει η μηχανή στην αντιπροσωπεια εδώ (με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει μελλοντικά) για να ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ένα πρόβλημα που δεν έχω καταφέρει να δω με τα μάτια μου. Ίσως ΜΌΝΟ για τυχόν μεταπωλητικη αξία (;)

παιδες το προβλημα θα ειναι στην μεταπωληση...
γι αυτο, αντε να την πηγαινετε στην αντιπροσωπεια, και να παρετε τα papieren!

εγώ προσωπικά θα φοβόμουνα να μου ανοίξουν τη μηχανή, τη στιγμή που δε μου δημιουργείται κάποιο πρόβλημα στο 99,99% των φωτογραφιών μου. Αν έκαναν αντικατάσταση με καινούρια, ευχαρίστως. Αν όμως την ανοίξουν μπορεί να συμβούν χίλια δυό, να μπει σκόνη ή υγρασία, να μετατοπιστεί ο αισθητήρας ή οτιδήποτε άλλο. Δε θέλω να προσβάλω τις ικανότητες και την τεχνογνωσία του σέρβις, αλλά πχ. με το αμάξι το πας για να σου φτιάξουν κάτι και χαλάει κάτι άλλο. μή θίγεις τα κακώς κείμενα.
σε περίπτωση μεταπώλησης θα έχει κάθε δικαίωμα και ο νέος αγοραστής να στείλει τη μηχανή για σέρβις εφόσον το επιθυμεί.

:flipout::flipout:
καλα με το αυτοκινητο ετσι ειναι.... δεν στεργιωνει τιποτα, σαν της Αρτας το γιοφυρι:smash:

οπως το παρεις...
το θεμα ειναι οτι μας δουλευουν για τα καλα.....

Μ αυτά και μ αυτά δεν πρόκειται να πάω τη μηχανή στο service. Πείστηκα πως πρόκειται για υπερβολική υστερία. Αδολη ή όχι δεν ξέρω. ..

Nομίζω πολλοί το έχουν πάρει στραβά ...

Το θέμα δεν είναι η σκιά αλλά η αντανάκλαση. Το σκιερό μέρος είναι το σωστό και έτσι θα έπρεπε να είναι όλο το κάδρο.

Και δεν μιλάμε γιa φλερ απο τον φακό αλλά για εσωτερική αντανάκλαση που δεν θάπρεπε να υπάρχει επουδενί σε φωτογραφική μηχανή που κάνει οσο μισό αυτοκίνητο ( π.χ. 1Dx). Είναι σοβαρή παράβλεψη να μην είναι σκοτεινός και αποσβεστικός ο θάλαμος σε όλη την επιφάνεια και για οποιαδήποτε κατέυθυνση του φωτός. Μιλάμε οτι τα στανταρ ποιότητας έχουν βυθιστεί .. σε όλους τους κατασκευαστές απλά σε μερικές περιπτώσεις περισσότερο.

Εγώ με τις μηδαμινές μου γνώσεις προσπάθησα να το αναπαράγω στη μηχανή μου και δεν το κατάφερα πάντως όσα videos κι αν παρακολουθησα στο YouTube ! Με τους 3 zoom της υπογραφής μου. Ξέρουμε αν το πρόβλημα έχει ανακύψει μήπως με συγκεκριμένους φακούς (με ή χωρίς hood) η κάτι άλλο που μου διαφεύγει ; Αστοχίες σε βιομηχανικά προϊόντα υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα. Το καλό (;) αυτή τη φορά με τη Nikon είναι πως δεν "έκανε το παγωνι" όπως με την D600.
Η επισήμανση βέβαια πως "θα ελαχιστοποιηθει το πρόβλημα" με βάζει σε σκέψεις και με αποτρέπει από το να ασχοληθώ περαιτέρω.

Σημερα που ρωτησα σε ένα μαγαζι μου ειπαν ότι δεν εχουν στοκ και περιμενουν νεα κομματια λόγω του προβλήματος.

Ειμαι περίεργος αν τα νεα κομματια θα είναι τα παλια επισκευασμένα στην εδώ αντιπροσωπεια, νεα αλλά επισκευασμένα εξω ή ''εντελως'' νέα....