alzazira69
AVClub Addicted Member
- 17 June 2012
- 2,261
Δεν ασχολούμαι. Απλώς προσπαθούσα να δω τι γίνεται για να μπορώ να νιώθω έστω και ψυχολογικά λίγο καλυμμένος. Έκανα ένα register όπως μου ζήτησαν και υποτίθεται ότι για 3 χρόνια θα μου φτιάχνουν δωρεάν με έξοδα δικά τους στις μεταφορές τη μηχανή (αν χρειαστεί, που έυχομαι πως όχι).
Η ταινία ήταν μάπα, αλλά η μηχανή πετάει πάντως Alzazira![]()
Καλώς όρισα κι εγώ στο κλαμπ![]()
δεν σε προλαβα...Τη Ricoh την έχω από τότε που έγινε η συζήτηση!
Πολύ ευχαριστημένος. Δεν την πήρα όμως με πρώτο κριτήριο την ποιότητα φωτογραφίας (που υπό προϋποθέσεις είναι εξαιρετική). Τα πλεονεκτήματά της τα εξηγεί πολύ ωραία ο tzo σε ένα από τα τελευταία μηνύματα στο σχετικο τοπικ.δεν σε προλαβα...
α.. εχεις και ricoh... και, τι λεει???
ευχαριστημενος??
-κατεβασα καποια raw , και δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος..
καλα εσυ πηγαινες για Ricoh....:smash:
οπως και να εχει, μεγειες!
αντε, να δουμε και καμια φωτο απο nikon d750![]()
Προσέχουμε για να έχουμε, αν εννοείς εμένα partisanΗ Panasonic είναι stealth σε σύγκριση με την D750. Κι εδώ στην Αθήνα (γμτ! ) δεν αστειεύονται. Μόλις με δουν με το ... θηρίο όλοι μου την πέφτουν με άγριες διαθέσεις. Έχουν ξεφύγει και με βγάζουν κι εμένα από τα ρούχα μου. Δεν έχει γούστο η φωτογράφηση με τα νεύρα τσαταλια. Μόνο αν μπορέσω να βγω εκτός, καταφέρνω να την δουλέψω την 750.
Γι αυτό και παίζω πολύ με τη ... μικρή. .. Η 750 δεν παίζεται , και μόνο που την κρατάω και ακούω το κλικ της μου αρκεί !!
Αυτά ...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Και δεν έχεις δίκιο πως δεν υπάρχουν φώτο με την 750. Στο Flickr μου έχει καμποσες.
Να ξέρεις πως ζηλεύουμε κι εσένα και τον chrissb έστω κι αν έχετε μουλιάσει από τη βροχή. ..
Welcome to the club Nassos!
Eίναι καταπληκτική η μηχανή.
ΥΓ. Zat04 θέλω να σου γράψω κάτι. Έχω κι εγώ τον 85 1.8 και είμαι πολύ απογοητευμένος με τη χρήση του με τη D750. Δε σημαίνει ότι αυτό θα συμβεί και με εσένα. Είναι και λίγο θέμα τύχης. Σε λήψεις από κοντά, μέχρι 2 μέτρα, άψογα όλα. Από εκεί και πέρα, χάνεται η ευκρίνεια. Όσο απομακρύνεσαι, η λεπτομέρεια πάει περίπατο. Και δεν είναι θέμα fine tuning, έχουν γίνει όλα τα τεστ. Θα ήθελα πολύ να μας γράψεις εντυπώσεις όταν πάρεις τη μηχανή. Ή όποιος έχει αυτόν το συνδυασμό D750 + 85mm f/1.8g Nikkor.
Προσέχουμε για να έχουμε, αν εννοείς εμένα partisanΗ Panasonic είναι stealth σε σύγκριση με την D750. Κι εδώ στην Αθήνα (γμτ! ) δεν αστειεύονται. Μόλις με δουν με το ... θηρίο όλοι μου την πέφτουν με άγριες διαθέσεις. Έχουν ξεφύγει και με βγάζουν κι εμένα από τα ρούχα μου. Δεν έχει γούστο η φωτογράφηση με τα νεύρα τσαταλια. Μόνο αν μπορέσω να βγω εκτός, καταφέρνω να την δουλέψω την 750.
Γι αυτό και παίζω πολύ με τη ... μικρή. .. Η 750 δεν παίζεται , και μόνο που την κρατάω και ακούω το κλικ της μου αρκεί !!
Αυτά ...
Και δεν έχεις δίκιο πως δεν υπάρχουν φώτο με την 750. Στο Flickr μου έχει καμποσες.
Να ξέρεις πως ζηλεύουμε κι εσένα και τον chrissb έστω κι αν έχετε μουλιάσει από τη βροχή. ..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.